Een holistische behandeling verhoogt het gevoel van welzijn & vermindert stress en spanning. Er zijn verschillende behandeling te reserveren afgestemd op jouw behoeften en wensen. Neem gerust contact op voor advies! 

Behandelingen
energie
Massage
Natuur Opstelingen

Energetische Behandelingen

Overspanning en overprikkeling is in deze maatschappij een veel gehoorde klacht.

 

Door een energetische behandeling kom je weer in balans nadat je hebt los gelaten wat niet (meer) bij je hoort. Je energie lichaam wordt in balans gebracht, niet eigen energie wordt verwijderd, pieker-gedachten worden ontladen, lichaam bewust wording wordt vergroot, je eigen ruimte wordt weer ingenomen.  Geschikt bij klachten zoals hoofdpijn, migraine, gevoel van vol-zitten, nek en schouderklachten (van alles op je schouders en nek nemen),  als spons fungeren van indrukken en invloeden van uit je omgeving.

Massage Therapie

Massage is een vorm van lichaamswerk waarbij niet alleen je spieren worden los gekneed maar ook  je geconfronteerd wordt met pijn of verharding in je weefsel. Deze pijn wordt vertaald naar emotionele of mentale pijn, een stressvolle gebeurtenis die tot uiting komt in het lichaam. Door dit te voelen en je emoties te verwerken ontspant het weefsel en komt weer terug in oorspronkelijke balans. Massage is de perfecte manier om weer contact te maken met je lichaam en alles wat je daarin hebt opgeslagen.

 

Ps Dit is geen wellness massage ! Boek zo'n massage bij jouw  sauna of andere faciliteit. 

Natuur Opstellingen & Natuur Coaching

Door het werken met de natuur en natuur opstellingen krijg je inzicht in jezelf, in oude patronen, nodigt je uit om je plek en ruimte innemen, voor jezelf gaan staan, voelen en denken, hervinden van kracht en passie, losmaken van ouders en kind-rollen en het creëren en kiezen van nieuwe paden, kansen en mogelijkheden. 

 

Coach en client werken samen vanuit intuïtie, het grotere geheel, gevoel en omgevingsdynamiek die als vanzelf gewaar en voelbaar worden ; een wijze waarop verandering ineens snel bereikt wordt omdat de mentale laag met haar weerstanden niet aangesproken wordt.

Tarieven
Bel mij