Circles

Een Circle of kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een Circle is de energie anders, je bent elkaar gelijke, je voelt je makkelijker gezien en gehoord. Samenzitten is een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Natuurvolken gebruiken een cirkel nog steeds voor rituelen, ceremonies en het delen van verhalen. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijk-waardigheid. Omdat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die onderling ontstaat, oneindig blijven circuleren zolang de de cirkel gesloten blijft. Een cirkel werkt versterkend bij het neerzetten van een intentie, meditatie of het delen van gedachten en gevoelens. 

Body, Mind & Soul Circles van Lifestyle Studio zijn bedoeld voor verbinding en verdieping met en in jezelf en met elkaar. De Circles worden afgestemd op het centrale thema " Leef je eigen Natuur" . Dat is een rode draad van alle Circles, die elk ook weer een eigen dynamiek en focus hebben (zie kader hieronder) Per 3 maanden wisselt het( sub)-thema, denk hierbij aan het seizoen, de bijhorende elementen en kwaliteiten, de maan en zon cyclus, natuur rituelen en ceremonies etc. 

In de bijhorende Online Member Community kun je diverse ondersteunende les materialen downloaden.  Zo kun je ook als je niet in de studio bent, ook bezig zijn met deze materie. De sessies zijn naast yoga en andere oosterse bewegingsvormen samengesteld uit technieken vanuit het sjamanisme en natuur religies , chakra healing/leer, ontspanningstherapie, ceremonies en (natuur) rituelen, elementen leer, massage, reiki, coaching etc.

Er is tijd en ruimte aan het einde sessie om  persoonlijke ervaringen te delen.

Thema :

Leef jouw eigen Natuur

*Geldig van 10-2021 t/m 09-2022

MA: 18.30 - 19.45 u 

Mindful  Circle - Mindfulness zorgt ervoor dat je weer in het hier en nu komt. Yoga en andere bewegingsvormen, ademwerk, meditatie worden ingezet om stress los te laten en tot een diepe ontspanning te komen Je komt uit je " hoofd" en terug in je lijf. In het heden. Er zijn minder (negatieve ) gedachten en pieker momenten, er is ontlading van spanning zowel op mentaal als fysiek vlak. Je leert tools om dit in het dagelijks leven toe te passen zodat je je dan rustiger en meer ontspannen voelt. We verrijken deze Circle met diverse inspiratie kaarten om elke maand een andere boodschap of focus te ontvangen. 

MA : 20.00 - 21.15 u 

Moon Flow Circle - Moon Yoga (Slow Yoga) & Rituelen is een Circle die afgestemd op natuur & het ritme van de maancyclus. De maan energie versterkt je gevoel en intuïtie, je komt in contact met je emoties, vrouwelijke kracht en je ervaart meer connectie met jezelf en anderen.  Je komt in balans en ervaart innerlijke rust. We verrijken deze Moon Circle met diverse inspiratie kaarten om elke maand een andere boodschap of focus te ontvangen. 

DI : 18.30 - 19.45 u 

Energy Circle - Tijdens deze Circle leer je werken met jouw (levens) energie. Dit doen we d.m.v. chakra en meridiaan oefeningen/yoga, ademwerk, kosha's (energie lichamen) te leren voelen, door actieve meditatievormen zoals shaken leer je om je energie te laten stromen, blokkades te doorbreken en je energie veld op te schonen. Aan het einde is een meditatie of visualisatie voor rust en heling. Je voelt je daarna vitaal, gefocust en je neemt weer makkelijk je eigen " ruimte" in. We verrijken deze Circle met diverse inspiratie kaarten om elke maand een andere boodschap of focus te ontvangen. 

DI: 20.00 - 21.15 u  

Soul Circle - Deze Circle is voor verstilling, verdieping in jezelf en innerlijke rust. Deze diepe fysieke & mentale ontspanning bereiken we o.a. door Yin Yoga, Stilte Meditatie & Ademwerk. Er zijn weinig fysieke of mentale prikkels zodat het zenuwstelsel helemaal tot rust komt. Eenvoud & rust kenmerken deze Soul Circle. Want "if you quiet the mind, the soul will speak" We verrijken deze Circle met diverse inspiratie kaarten om elke maand een andere boodschap of focus te ontvangen.  

Data: vanaf 1 oktober 2021 gaat het nieuwe rooster in. Bekijk in het lesrooster in Momoyoga 

Er is geen les in de kerstvakantie. 

Annuleer of verplaatsen : tot 12 uur voor aanvang. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk.

Bij onvoldoende deelnemers zal ik je tijdig vragen om een andere sessie te kiezen.

Lokatie : Lifestyle Studio  te Dordrecht Centrum

Aantal deelnemers : 5 personen

Volg deze Circles met:  Premium Membership, Gratis ProefCircle*, Losse Sessie,

Proefkaart of 10 Rittenkaart .

Duur : 75 minuten

Note van Jolande ;-) 

De kracht van deze Circles ligt in het verbinden met elkaar.

Ik wil je daarom aanmoedigen om (regelmatig) voor dezelfde Circle te kiezen.