top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Zonsondergang van het gebied

 ELEMENT AIR
CEREMONIES

Een nieuwe Ceremonie in 2023 in de Air Ceremonie en staat in het teken van het element Lucht. Lucht staat voor gedachten, creativiteit, verbinding, nieuwe ideeën, impulsen en plannen. Lucht levert ons en de natuur zuurstof, het geeft beweging, ruimte en vrijheid. Lucht geeft onze mentale energie vleugels. Lucht types zijn snelle denkers, problemen worden licht en luchtig benaderd, zijn probleem oplossend en speels / spontaan. 

 

Element Lucht
Tijdens deze sessie gebruiken we de kracht van het element LUCHT voor bescherming en om letterlijk ruimte en lucht te creeren.  We maken ruimte voor nieuwe 
ideeën, impulsen en plannen. 

 

Lucht Ritueel 
- In het eerste deel ( 30/45 minuten ) van deze sessie gaan we een huis altaar maken. Een ritueel om een beschermend veld neer te zetten. Na de sessie krijg je de losse materialen mee naar huis om hem daar weer op te bouwen. Van te voren krijg je een handig e-bookje toegestuurd om je alvast voor te bereiden op dit ritueel .

 

Adem Cirkel & Visualisatie 
- In het 2e gedeelte ( ca 75/90 minuten) maken we de reis naar binnen door middel van onze ademhaling en verschillende ademhalingstechnieken (circulaire ademhaling en pranayama | gevolgd door Air Element Visualisatie en Soundhealing met klankschalen.

Studio in Centrum Dordrecht
Lokatie is een sfeervolle yoga studio in monumentaal pandje in de binnenstad van Dordrecht. 

PLANNING

2023-  WINTER

 

- Zondag avond 5 februari a.s. om 20.00 - 22.00 uur - boek nu (ook Volle Maan)

Er volgen meer data in 2023

Ticket prijs : € 39,- incl. chai thee, vers fruit en smoothie. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5 

Reserveren : koop een ticket Special Air Ceremonie en betaal met iDeal ; boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren: tot 5 dagen voor aanvang Special, dat betekent dat voor special op zondag tot woensdag 10.00 uur de Special kunt verzetten of annuleren. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk.

IMG_2217.JPG

Ceremonie ofAir met eigen groep

Wil je een Ceremonie Element of Air voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders binnen of in de natuur . Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé  Air Ceremonie

 

Wil je een Air Ceremonie voor je zelf in plannen om je te verbinden met je ademhaling (ademsessie) om

ruimte en lucht te maken voor nieuwe impulsen, plannen en inzichten.

Een op maat gemaakte Ceremonie op jouw thema of onderwerp om jouw blokkades op te ruimen en

lucht te creeren in je hart.

 

 Er is een meditatieve en helende meditatie met klankschalen om af te ronden zodat je een nieuwe

start kunt maken.

Lokatie : In de natuur of in de studio

bottom of page