top of page
Sacred soul-4.png

ENERGETISCHE
THERAPIE

Aura Healing

Body, Mind & Soul - onlosmakelijk met elkaar verbonden

 

 

Je hebt last van spanningsklachten. Je zit niet lekker in je vel. Je energie nivo is laag. Je voelt je gestresst, je ademhaling zit hoog en je voelt de onrust in je lichaam en je hoofd. Je voelt dit al een tijdje. Dit kan komen omdat je iets meegemaakt wat je uit evenwicht bracht of het is er in geslopen; je voelt je niet meer fijn in je lichaam.

Herken je dit ?

Als je het volgende herkent, dan kan Energetische Therapie jou helpen bij ; meer innerlijke rust en ruimte te ervaren ; stress te verminderen ; uitvinden wat jou blokkeert ; ontspanning vinden ; hoofdpijn verminderen ; mer energie krijgen ; ademhaling onder controle krijgen ; beter slapen ; hoofd leeg maken. Doordat er energie blokkades doorbroken worden of energie stroom weer wordt aangezet of activeert zul je je beter voelen, krijg je meer energie, meer rust en meer levenslust. 

Wat ga je ervaren ?

Tijdens een Energetische Therapie sessie kijken we eerst waar en wat voor klachten of patronen er zijn. Waar je behoeftes liggen, wat je nodig hebt en wat er goed is voor jou op dit moment. Je wordt vervolgens behandeld op een massage tafel (gekleed) en krijg je tijdens of na de behandeling terug wat ik voel in jouw energie veld. Waar de energie stopt of geblokkeerd is . Per type energetische sessie kan dit verschillend zijn. Ik zet de energiestroom aan en zal de blokkades behandelen. We kijken naar de achtergrond en de informatie / leerproces van deze blokkade. Je zult iets moeten of mogen veranderen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied.

 

De klacht en onderliggende patronen zijn niet voor niets ontstaan. Bewust wording, verantwoording en verandering in eigen gedrag, omgang met emoties, kiezen voor andere gedachten en gedachten patronen, kwetsbaar mogen zijn en je eigen pijn durven voelen zijn essentieel voor transformatie en verandering op lange termijn.

Duur en lengt

Je kunt altijd komen voor een losse behandeling .b.v als je even niet zo lekker in je vel zit. Als je gericht aan een aantal klachten of patronen wilt werken, is een Holistische Energetisch Traject meer voor jou. We kijken dan gericht naar welke klachten je wilt verminderen of patronen die je wilt veranderen en we gaan voor 3, 5 of 10 sessies gericht werken aan jouw herstel. Informeer naar de mogelijkheden als je belangstelling hebt. 

Door wie 

Mijn naam is Jolande van der Wal, Aura Healer en Reader en ik ben Reiki Master Teacher in de Usui Methode for Natural Healing. Ook ben ik Master in andere Reiki / Energetische Healing Modules zoals Awareness Deeksha Blessing, Mahatma Energie Reiki, Lighterian Reiki Master, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Earth Reiki, en andere sterk en hoge frequentie Reiki energieen die mijn Reiki & Energy Healingen heel krachtig maken. Houd er daarom ook rekening mee dat er misschien (sterke ) emoties los gelaten mogen worden. 

Behandelingen

Algemeen 

* Reiniging van energieveld en chakra's en werken aan blokkades 

* Opladen van chakra's d.m.v.  Lichtwerk

* Behandeling gericht op behoefte, wensen en thema's

* Algehele lichaams | energie behandeling

Specifiek

* klachten behandeling 

* Feedback - ademhalings-oefeningen 

* Duur : 60, 75 en 90 minuten

* Losse behandeling 

Algemeen 

* Reiniging van energieveld

* Reiniging en opladen van chakra's (energiecentra) 

* Deblokkeren van centrale kanaal (spine centre )

* Activitatie Kundalini Energie

* Klachten behandeling 

* Feedback - ademhalings-oefeningen 

* Duur : 75 minuten

* Losse behandeling 

Algemeen 

* Behandeling en ontlading van energie punten (de bars ) op het hoofd 

* Feedback en advies 

* Duur : 60, 75 of 90 minuten

* Losse behandeling 

 

Maak een afspraak

Algemene informatie

maanster_edited.png

Voor en na de behandeling :

Kom op tijd voor je behandeling naar de studio, in elk geval 5 minuten van te voren zodat we de behandeling in alle rust kunnen starten. 

 

Na de behandeling is het nodig om veel water te drinken, rustig aan te doen en eventueel ontspanningstips en adviezen uit te voeren voor een beter gevoel van welzijn. Drink geen alcohol.

Betaling : online betaling per iDeal via betaallink of (gepast) contant. Factuur kan op verzoek verzonden worden. 

Annuleren of verzetten : kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, na deze termijn wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht

Kosten :

* Reiki & Energy Healing - 60 minuten € 60 | 75 minuten € 70 |  90 minuten € 80

* Kundalini Activatie & Healing - 75 minuten  € 75 

* Access Bars - 60 minuten  € 60 | 75 minuten  € 70 | 90 minuten  

€ 80

Genoemde prijzen zijn incl. 21 % Btw voor particulieren. 

Kostenloos verplaatsen van de afspraak kan tot 24 uur van te voren.

Reserveren :

Op verschillende dagen is het mogelijk om een behandeling te boeken. Vraag naar de mogelijkheden. 

Anamnese :

Beschrijf je klachten in het kort via de mail. Dan kan ik alvast intunen op jouw energie (met jouw toestemming uiteraard).  Dit zal ook besproken worden voor de behandeling.

Andere mogelijkheden 

Loop je tegen een burn-out of overspannenheid aan ?

Soms is er meer nodig dan alleen een moment van rust en ontlading. Als je effectief wilt leren omgaan met stress en spanning en meer inzicht wilt krijgen in je jouw stress - patroon, dan is een 3 maands Ontspanningscoachingstraject o.l.v. een Coach een goede keuze. 

Klik hier voor alle informatie. 

Heb je meer behoefte aan een Massage Behandeling ?

Voel je meer voor een massage omdat je lichamelijke klachten ervaart?

Dan is een Massage behandeling iets voor jou, laagdrempelige ontspanning voor iedereen die daar open voorstaat. 

Klik hier voor alle informatie. 

Interieurdecoratie

KENNISMAKEN

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je graag meer weten over een traject of andere mogelijkheden ? 

Boek een gratis informatief gesprek waarin we samen kijken welk traject het beste bij je past. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dit gesprek zal plaats vinden in de studio aan het Buddingh'plein te Dordrecht of telefonisch als dat beter uitkomt.

 

Plan min een 1/2 uur vrij in je agenda hiervoor. 

bottom of page