top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Vreugdevuur

 ELEMENT FIRE
CEREMONIES

Een Ceremonie met de transformerende krachten van het element Vuur ; om los te laten, te transformeren en in contact te komen met jouw passie, kracht en levenslust. Een vurige sessie voor een nieuw begin.

Element Vuur
Tijdens deze sessie gebruiken we de kracht van het element VUUR voor energie, power, transformatie, zuivering en reiniging. We laten los wat niet meer passend is (denk aan : oud gedrag, niet eigen-energie, niet functionerende of oude communicatie koorden, relaties. emoties, gevoelens) en we zetten neer wat we wel willen ontwikkelen (zelf vertrouwen, kracht, authenciteit, versterken van zielsverbinding, plannen en projecten etc). 

 

Vuur Ritueel 
- In het eerste deel ( 30/45 minuten ) van deze sessie gaan we opschrijven wat we precies willen loslaten of transformeren EN wat je wilt aantrekken, creeren of ontwikkelen. Vooraf stuur ik je een Planner (pdf) om alvast je gedachten er over te laten gaan. Dit schrijven we vervolgens op een briefje (s - max 3 ) om daarna in het vuur te gooien. Het vuur ritueel vindt plaats in de stadstuin van de studio. 

 

Helende (Shake) Meditatie en Sound Healing
- In het 2e gedeelte ( ca 75/90 minuten) doen we een Shake Meditatie; een actieve Kundalini Meditatie om de transformerende kracht van het element Vuur in ons systeem (lichaam, ziel en geest) wakker te maken. Daarna maken we de reis naar binnen door middel van  Soundhealing met klankschalen, drums en andere helende sounds.

 

Sharing 

Aan het einde van de sessie is er gelegenheid om je ervaringen te delen in de groep, een Inspiratiekaart te pakken en thee / vers fruit te nuttigen. 

Lokatie 
Lokatie is een sfeervolle yoga studio in monumentaal pandje in de binnenstad van Dordrecht. In de (late) lente en zomer zoeken een mooie plek uit in de natuur.

PLANNING  

2023-  WINTER

 

- Zondag 15 januari a.s. van 20 - 22 uur -   thema : afsluiten en loslaten van 2022 en intenties neerzetten voor 2023 - 

 

- Lokatie : studio in de binnenstad

LENTE 

Zondag 5 maart a.s. van 20 - 22 uur - incl. Full Moon Ritueel ; loslaten en intenties neerzetten voor de lente - boek nu 

ZOMER

Datum volgt

HERFST 

Datum volgt

Er volgen meer data in 2023; in de late lente en zomer is de vuur ceremonie op een buiten lokatie in de natuur.

Ticket prijs : € 39,- incl. chai thee, vers fruit en smoothie. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee. We werken ook buiten dus een dikke sjaal of iets dergelijks is aan te raden.

Max aantal deelnemers : 5 

Reserveren : koop een ticket SPECIAL Fire Ceremonie en betaal met iDeal ; boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt in Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren of verzetten: tot 5 dagen voor aanvang Special; dat betekent voor special op zondag tot woensdag 10.00 uur en op vrijdag tot maandag 10.00 uur. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk.

Voorbereiding :

In dit E-bookje( download als  PDF ) vind je de voorbereiding op het vuur ritueel! Eenvoudig en helder.

IMG_2217.JPG

Fire Ceremonie  met eigen groep

Wil je een Ceremonie Element of Air voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders binnen of in de natuur . Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé  Air Ceremonie

 

Wil je een Fire Ceremonie voor je zelf in plannen om een nieuwe fase in je leven in te luiden en  om

ruimte en lucht te maken voor nieuwe impulsen, plannen en inzichten.

Een op maat gemaakte Ceremonie op jouw thema of onderwerp om jouw blokkades op te ruimen en

lucht te creeren in je hart.

 

 Er is een meditatieve/actieve/helende meditatie met soundhealing om af te ronden zodat je een nieuwe

start kunt maken.

Lokatie : In de natuur of in de studio

bottom of page