Studio voor Body, Mind & Soul

IMG_0292.JPG

LIFESTYLE STUDIO 

Studio voor Body, Mind & Soul

Evenwicht is het doel. Yoga is de weg.

We bestaan uit de natuur-elementen ; water, aarde, vuur en lucht. Een juiste mix is belangrijk om je goed

en gelukkig te voelen. Vaak raken we uit balans door ons drukke dagelijks leven. Door Yoga en andere holistische geneeswijzen leer je deze balans te vinden en je te verbinden met je ware natuur.

Ik ben Jolande, Holistische (lifestyle) Coach | Therapeute. Ik laat je graag ervaren hoe je in je drukke

bestaan het evenwicht kunt bewaren. 

Natuurlijke Gezondheid

Door mee te bewegen met Yin & Yang energie, de elementen, de natuur,  seizoenen werk je aan een natuurlijke welzijn en blijf je in balans.
Beweging & Rust

Door in beweging te zijn met bewustzijn kom je ook echt tot rust en kun je je stress en spanning los laten. Je komt beter in je lichaam en je zult meer evenwicht ervaren. 
Bewustwording

Word je weer bewust wie je ten diepste bent en kom los van overtuigingen  en condi
tioneringen vanuit oude patronen. Zo verbind je je met je authentieke zelf.

Bewegen, verbinden met lichaam en geest en voelen wat je nodig hebt.

Door te voelen wat je nodig hebt, en daar ook naar handelen blijven lichaam en geest in balans; Yin & Yang | Zon en Maan Energie ( Ha-tha).  Yoga geeft ons talloze technieken en tools om deze 2 energieen met elkaar in balans te brengen. Ik leer je graag hoe je dit kunt doen. 

Titel Banners Website-48.png
Titel Banners Website-48.png
Slide Mandala
Studio

Lees hier alles over de wekelijkse Yoga Sessies in de Studio in de mooie binnenstad van Dordrecht 

IMG_0141.JPG

Ooit was ik zodanig ver van mijzelf verwijderd en dit resulteerde in een burn-out. God-zijdank, zou ik bijna zeggen, want deze ervaring heeft mijn leven veranderd, of beter gezegd heeft er voor gezorgd dat ik mijn leven heb veranderd. Door op onderzoek uit te gaan, mezelf beter te leren, talloze opleidingen en trainingen te volgen op het gebied van spiritualiteit, zelf ontwikkeling, bewust - zijn, lichaam en geest, beweging, voeding.... .

Nu heb ik sinds 10 jaar Lifestyle Studio ( Dordrecht - vanaf 2012), een succesvol bedrijf waar ik vele mensen heb kunnen helpen naar een bewuster leven. Ook Lifestyle Studio is in ontwikkeling, van Body & Mind naar meer Soul, Spirit & Nature.. kortom een nieuw avontuur ..

Ga je mee met mij ? 

Titel Banners Website-49.png
IMG_5474 3.JPG

Karin van der Tas

Alweer bijna zes jaar geleden kwam ik twijfelend bij Lifestyle Studio in Dordrecht binnen; zou yoga wel iets voor mij zijn? Het bleek echter een goede match.

 

Mijn zoektocht naar rust en bezinning in een periode van burn-out en stress vond zijn einde in een studio waar aandacht voor het individu en persoonlijke doelen voorop staan. Het bleef niet bij het vinden van een manier om met stress en onrust om te gaan; door het uitgebreide aanbod van Lifestyle Studio groeide mijn interesse in andere manieren om mijn leven in te richten.

IMG_5474 3.JPG

Danielle v. Ballegooijen

Lifestyle Studio Dordrecht heeft alles in huis om jou te begeleiden naar meer vitaliteit, gezondheid en welbevinden op allerlei niveau’s. Jolande beschikt over zoveel kennis en kunde en zet deze altijd met veel liefde en passie in. Momenteel volg ik een Personal Training traject bij haar en dat doet me echt heel erg goed.

 

We trainen elke week in het Wantijpark, alleen dat is al een kado op zich. We werken aan conditie, krachttraining, mentale weerbaarheid en sluiten altijd af met een fijne meditatie. Ik voel me hierdoor steeds sterker, fitter en slanker worden en zit beter in mijn vel zowel fysiek als mentaal. De uitdagingen die op mijn pad komen kan ik mede hierdoor een stuk beter aan.

 

Kortom: een echte aanrader!!!! 

IMG_5474 3.JPG

Petra Flach

Tijdens een zoektocht naar de juiste Personal Trainer kwam ik, 2 jaar geleden, terecht bij Lifestylestudio Dordrecht. Tijdens de kennismaking werd me snel duidelijk dat ik op de juiste plaats was. Sporten was niet het hoofddoel, beter in je vel zitten wel! Dat betekende dat ik er in de trainingen, van Jolande, lekker tegenaan ging maar zij (in overleg) ter plaatse het programma afstemde op het moment en mijn ‘staat van zijn’. Niet alleen presteren dus maar met name bewust worden van je lichaam; soms juist door te vertragen. Zien, voelen, horen, bewegen, bij jezelf komen, het zat er allemaal in, letterlijke eyeopeners!

Titel Banners Website-50.png
Instagram
  • Black Youtube Icoon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
 
Titel Banners Website-40.png

Maak gratis kennis met Lifestyle Studio en ontvang 3 gratis en inspirerende Yoga kado's in jouw mailbox ! 

Your Inspiration is on the way |  Please check your mail 

IMG_8886.HEIC

Quite the Mind &
the Soul will speak