Membership

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een Premium Membership ? Vul dan hieronder het Inschrijfformulier in en kies je les uit.  Verstuur het formulier en ga dan naar stap 2 en kies de betalingsmethode uit ( per maand per incasso of  betaal in 1 termijn voor een jaar membership en ontvang of een goodie bag of een behandeling naar keuze van 60 minuten t.w.v. € 60)

Maandelijkse incasso van € 65 voor minimaal 6 maanden (minimale looptijd) tot opzegging

Membership
Stap 2 
Klik op de link om de betaling in orde te maken te doen.  Je wordt doorgeleid naar Momoyoga. Maak een account aan en klik op Tarieven. Kies het Premium Membership " Leef jouw eigen Natuur"  (maandelijkse betaling of jaar betaling). De Looptijd van dit Membership is minimaal 6 maanden.
Premium
Inschrijfformulier Membership
Ik kies voor de volgende mogelijkheid:
Welke sessie wil je volgen vanaf 26/9/2021?
De maandbetaling gaat per automatische incasso. Ik geef toestemming voor een maandelijkse afschrijving van het maandbedrag van € 65. In Momoyoga (stap 2) vul je je bankgegevens in.
Door inzending van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bedankt voor je inschrijving. Je ontvangt zo spoedig mogelijk de bevestiging. Ga nu naar stap 2 !

NB :
Je bent nu ingeschreven als Member voor het  Premium Membership. Je bent een rechtsgeldige overeenkomst aangegaan met een maandelijkse betalingsverplichting of een betaling in 1 termijn. Na betaling is er geen restitutie mogelijk.