top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
KUNDALINI ACTIVATIE SESSIES-3.png

KUNDALINI ACTIVATIE 

1 - op - 1  Healingssessie

Tijdens de Kundalini Activatie Healing-sessies ( 1-op-1) zal jouw levensenergie zgn. Kundalini Energie door enkele van de belangrijkste energie kanalen in het ruggebied omhoog stromen. Dit is een eerste aanzet tot een Kundalini Awakening en zal door jouw toewijding en aligment met jouw ware natuur al dan niet plaats vinden. Een Kundalini Activatie Healing sessie is jouw weg naar heelheid, creatie kracht en verbinden met de bron van het leven.

Kundalini energie ; de opgerolde slang in je basis chakra

In het bekken van ieder mens, ter hoogte van het heiligbeen, bevindt zich een enorm groei-potentieel dat ons in staat stelt een volgende stap in bewust-zijn te maken. Een krachtbron van goddelijke oorsprong, waarvan de directe kennis in spirituele tradities alleen werd gedeeld met een klein groepje ingewijden. De tijd is gekomen dat Kundalini energie mag gaan stromen bij veel mensen. Ik ben geinitieerd om dit portaal naar jouw kracht te openen en doe dit met veel liefde en enthousiasme.

 

Tijdens een Kundalini Activatie zal jouw levensenergie (Prana) door enkele van de belangrijkste Kundalini kanalen omhoog stromen. Dit is een eerste aanzet tot volledig Kundalini ontwaken.

 

Wat merk ik na een Kundalini Activatie Healingssessie :

 • Je voelt je vitaler en levenslustiger 

 • Meer voelen – balans tussen Hoofd naar Hart wordt herstelt

 • Je voelt meer sexuele en creatieve levens energie stromen

 • Balans in je leven vinden ; beter aarden in het hier-en-nu

 • Je Zielsmissie pad bewandelen door aligment met je Hogere Zelf

 • Je Bewustzijn verruimen en verkrijgen van meer inzicht in jezelf 

 • Je Chakra en Energie Systeem versnelt opschonen

 • Je meer verbonden voelen met jezelf, anderen en alles om je heen

 • Zelfliefde op alle lagen van je Zijn ervaren

Een breed scala aan verschijnselen kunnen tijdens een healing sessie optreden:

 

 • Stil liggen maar de energie door je lichaam voelen stromen

 • Licht, kleuren of afbeeldingen zien, astrale reizen, heilige geometrie, visioenen

 • Woede, verdriet, vreugde, angst, gelach… doorvoel de emoties zonder ze te onderdrukken zodat ze kunnen worden losgelaten. Misschien wil je schreeuwen, lachen of huilen, en dat is allemaal welkom.

 • Spontane lichaamsbewegingen, strekken, yogahoudingen, schudden, mudra’s. Laat je lichaam op eigen kracht bewegen zonder dat de geest zich er mee bemoeit. Alle bewegingen zijn welkom.

 • Gevoel van geluk, eenheid, verbinding met de bron

 

Kundalini Activation Healing

Anders dan bij een groepssessie is deze sessie natuurlijk afgestemd op jouw systeem, jouw behoefte en wat jij nodig hebt. We doen eerst een aantal Kundalini yoga en Pranayama oefeningen zodat de energie langzaam aan wordt wakker gemaakt. Dan ga je liggen op de behandeltafel en ontvang je een Energy Healing en Kundalini Activatie Sessie, dit gebeurt intuïtief en er zal gebeuren wat er op dat moment nodig is voor jou.

 

Ik stem me af op jouw Hogere Zelf die zelf aangeeft wat er mag gebeuren. Energie laat zich niet sturen en controleren maar stroomt waar het nodig is. Ik breng je chakra systeem in balans, laat de Kundalini energie (krachtiger) stromen door je hoofdkanaal (wervelkolom) en als ik blokkades tegen kom, zullen deze extra aandacht krijgen. 

Aan het einde van sessie bespreken we wat je hebt ervaren en wat ik nog aan je mag doorgeven. Daarna kun je een inspiratie kaart trekken voor inspiratie en richting. 

Meditatie :

Je kunt ook thuis met een Kundalini Meditatie aan de gang, om de energie "stromend" te houden . 

Door jouw eigen inzet en het creëren van afstemming op jouw Hogere Zelf zal het proces doorgaan wat we hebben gestart. 

Vervolg

Een Healingssessie kan een start zijn van een mooi proces en er is vaker een healing/behandeling en self - practice nodig zijn voor heling en balans. Je kunt kiezen voor een Healing - kaart van 3, 5 of 10 behandelingen als je hiermee actief en serieus aan de slag wilt. Je ontvangt dan van mij Yoga, Pranayama en Meditatie oefeningen om thuis de doen. We bespreken dan welke "vooruitgang" je hebt geboekt en wat je ervaren hebt. 

Kennismakingsactie 

In mei 2024 kun je kennismaken met deze Kundalini Activatie Healing voor € 75 i.p.v. € 95,- voor max. 90 minuten

 

Een afspraak maken we telefonisch of via Whatsapp ( tel : 06 55 - 77 83 86). Ik stuur je dan een betaallink voor deze sessie. 

Tarieven

Kosten Losse Sessie

* Kundalini Activatie & Healing - max. 90 minuten : € 95 

* Kennismakingstarief mei 2024 : € 75 voor 90 minuten

Energy Healing Coachings Traject 

Wil je meer de diepte in en werken aan blokkades en ontwikkeling? 

Kundalini Activatie & Healing - inclusief voor en na bespreking | coaching & advies | mediaties en oefeningen voor thuis | persoonlijk contact | 90 minuten | 3 sessies | €  250,-  

Genoemde prijzen zijn incl. 21 % Btw voor particulieren. Voor bedrijven met factuur excl. 21 % Btw. 

Kostenloos verplaatsen van de afspraak kan tot 24 uur van te voren.

Reserveren :

Op verschillende dagen is het mogelijk om een behandeling te boeken. Vraag naar de mogelijkheden. 

Anamnese :

Beschrijf je klachten in het kort via de mail. Dan kan ik alvast intunen op jouw energie (met jouw toestemming uiteraard).  Dit zal ook besproken worden voor de behandeling.

Voor en na de behandeling :

Kom op tijd voor je behandeling naar de studio, in elk geval 5 minuten van te voren zodat we de behandeling in alle rust kunnen starten. 

 

Na de behandeling is het nodig om veel water te drinken, rustig aan te doen en eventueel ontspanningstips en adviezen uit te voeren voor een beter gevoel van welzijn. Drink geen alcohol.

Betaling : online betaling per iDeal, je ontvangt een betalingslink 24 uur van te voren . Mail of Whaptapp voor beschikbaarheid en het maken van een afspraak, na het maken van de afspraak stuur ik een bevestiging.

Annuleren of verzetten : kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, na deze termijn wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht

NO QUICK FIX 

Hoewel een spiritueel ontwaken voor sommige mensen als een krachtige en transformerende ervaring wordt beschouwd, is het geen tovermiddel dat automatisch positieve veranderingen in je leven teweegbrengt. 

 

Als je onmiddellijk resultaat zoekt, kun je teleurgesteld worden. Een Kundalini ontwaken is een proces van zelf-ontdekking en groei in de loop van de tijd. Het vereist geduld, moed en de bereidheid om oude patronen en manieren van zijn die je niet langer dienen los te laten. 

Blokkades als verdriet, boosheid, teleurstelling, angst kunnen worden aangeraakt en daar moeten je mee willen en kunnen omgaan. Tijdens de Healing sessie geef ik je advies mee om hier makkelijker mee om te gaan 

Meditatie

Kundalini Activatie Sessie met eigen groep

Wil je een Kundalinin Activatie Sessie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Kundalini Activatie Sessie - Groepsessie

 

Een Kundalini Activatie Sessie  in groepsverband. Om je hart te helen, te openen, blokkades te doorbrekenen de energie te versterken. Ons hart is een krachtig middel om datgene aan te trekken waar we gelukkig van worden. 

Lokatie : in de studio

Duur : 3 uur

 

Interesse ?

 

IMG_3745.jpg

Jouw Kundalini Activatie Facilitor 

De begeleiding van deze ceremonie is in handen van Jolande van der Wal.

" In 2007 maakte ik kennis met Kundalini Energie tijdens mijn Yoga Teacher Training in India. Een intense en heftige ontmoeting. Later ( 2010) ontdekte ik het Bio Energetisch (Kundalini) Shaken  op het eiland Bali meester Ratu Bagus. Een transformerende reis die mijn leven heeft sterk heeft veranderd en verbeterd. Sinds die tijd beoefen ik deze vorm van actieve meditatie, oa. door meerweekse retreats als zelf beoefening. 

 

Werken met Kundalini Energie kan een intense reis die niet altijd makklelijk is,  maar zeker 100% de moeite waard is.

bottom of page