Massage

Een Massage Therapie Behandeling lost spanning en lichamelijke blokkades op met behulp van verschillende massage en ontspanningstechnieken zoals ademhaling, holistic pulsing, reiki e.d. Bij deze vorm van lichaamsgerichte therapie kunnen ook emoties en mentale blokkades worden her-beleeft en los gelaten.  Er is bewust-zijn en bereidheid tot voelen en ontladen van emoties van de client nodig om deze op te ruimen. 

Voor wie :

Massage Therapie helpt en ondersteunt bij loslaten van spanning, zowel mentaal en als emotioneel; lost stijfheid en spanning in spieren en bindweefsel op; helpt je verbinden bij het niet tuis voelen of niet verbonden voelen met je lichaam; helpt je ontspannen bij alle stress gerelateerde klachten zoals spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, hoge bloeddruk en hartkloppingen, angst en onrust gevoelens. Doordat je (meer) lichaamsbewustzijn creëert, krijg je ook meer inzicht in onderliggende patronen die spanning veroorzaken zodat je adequater kunt handelen als de spanning oploopt.

 

Bij Sport Massage Therapie ligt de focus op het fysieke gedeelte, los maken van verhardingen in de spieren, stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en vergroten van mobiliteit in gewrichten. 

 

Soort behandeling :

 

- Ontspanningsmassage ( 50 en 75 minuten) 

- Rug / schouder / nek / hoofd Massage ( alleen 50 minuten)

Sport Massage (alleen 50 minuten)

- Hotstone Massage i.c.m. Ontspannings- en Rug/nek/schouder/hoofd Massage (in de herfst en winter)

Duur en tarief :

Je kunt kiezen tussen 50 minuten ( € 49 ) of 75 minuten ( € 70 ) behandeling. Tijdens een behandeling van 50 en 75 minuten masseer ik de voor en achterkant van het lichaam tenzij er veel spanning aanwezig is in het ruggebied (hetgeen meer tijd neemt om deze spanning los te masseren).

In de herfst en winter maanden kun je ook kiezen voor een Hotstone Behandeling met een toeslag van

€ 6,-. Je koopt dan ook een toeslag ticket bij je massage ticket ( nu niet beschikbaar).

Beschikbaarheid dag / tijd :

Op verschillende dagen is het mogelijk om een behandeling te boeken. Dit kan per week verschillen dus informeer naar de mogelijkheden. 

Op woensdagavond en  donderdagmiddag kan er online geboekt worden via Momoyoga. Kies je tijd uit en koop een massage behandeling van 50 minuten. Maak eerst een account aan in Momoyoga bij online boeking.

 

Wil je een behandeling van 75 minuten boeken, stuur dan even een e-mail naar jolande@lifestylestudio.info met de gewenste dag/tijd i.v.m. beschikbaarheid. 

Voor en na de behandeling :

Kom op tijd voor je behandeling naar de studio, in elk geval 5 minuten van te voren zodat we de behandeling in alle rust kunnen starten. Ik zal een korte anamnese (vragen) doen om de klachten in kaart te brengen. 

Na de behandeling is nodig om veel water te drinken, rustig aan te doen en eventueel ontspanningstips en adviezen uit te voeren voor een beter gevoel van welzijn.

Betaling : online betaling per iDeal, koop een ticket, boek online of per mail.

Annuleren of verzetten : kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, na deze termijn wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

 

Ontspanningsmassage - Full Body 

Deze behandeling is er op gericht om spanning los te laten op alle nivo's.  Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende lichaamsgerichte technieken en stevige massage handgrepen om de (spier) spanning en pijn te doen verminderen. Zo wordt de spanning afgevoerd en los gelaten en ontstaat er weer ruimte. De balans tussen lichaam en geest wordt dan hersteld en je voelt beter en dus ook meer in balans.

Bij een behandeling van 75 minuten kan er energie werk (healing), hoofd of voetmassage aan de massage toegevoegd worden. 

Duur :

- 50 minuten - (zonder energiewerk) 

-75 minuten ( indien gewenst met energiewerk / healing) 

maanster_edited.png

Rug | Nek | Schouder | Hoofd Massage

Deze massage neemt spanning weg door middel van druk- en reflex punten , olie en aromatherapie , en deep tissue (spier en bindweefsel) massage. 

 

Speciaal voor personen met rug, schouder en nek pijn / klachten, hoofdpijn, veel piekeren, tobben, malen, te veel denken , slaap problemen ondervinden en weinig (innerlijke ) rust kunnen vinden.

Duur :

50 minuten 

Sport Massage Therapie Massage 

Deze behandeling is een stevige massage voor spieren en bindweefsel. Ook PNF ( Propioceptive Neuromuscular Facilation ) Stretching Technieken kunnen worden toegepast om meer Range of Motion en ruimte te creeren . 

Duur :

50 minuten

maanster_edited.png

Heb je behoefte aan meer individuele begeleiding en coaching bij (over) spanning, burnout en andere stress gerelateerde klachten?

 

Boek dan een (gratis ) informatief gesprek met Jolande voor de mogelijkheden inz. Ontspanningstherapie / Coaching traject.  

Coachen

Wat ben ik je dankbaar voor de geweldige sessie. Wederom geen woorden voor. Voel met kilo's lichter en lekker ontspannen. Ik merk dat ik een hoop heb losgelaten en meer bij mezelf ben, zo fijn! Zo'n verschil met afgelopen weken. Ik heb wat meer inzichten gekregen. En ik merk tegelijkertijd ook dat er meer vermoeidheid boven komt door het harde werken van afgelopen tijd.  Even pas op de plaats maken dus. 

Danielle | 40 jaar | Project Assistente

Titel Banners Website-50.png