Massage

Een Massage Therapie Behandeling lost spanning en lichamelijke blokkades op met behulp van verschillende massage en ontspanningstechnieken zoals ademhaling. Bij deze vorm van lichaamsgerichte therapie worden ook emoties en mentale blokkades her-beleeft en los gelaten.  Er is bewust-zijn en bereidheid tot voelen en ontladen van emoties van de client nodig om deze op te ruimen. Neem gerust contact op voor advies! 

Massage Therapie helpt en ondersteunt bij loslaten van spanning, mentaal en emotioneel, stijfheid en spanning in spieren en bindweefsel, je niet tuis voelen of niet verbonden voelen met je lichaam, alle stress gerelateerde klachten zoals spijs verteringsproblemen, slapeloosheid, hoge bloeddruk en hartkloppingen, angst en onrust gevoelens. Je krijgt inzicht in onderliggende patronen die spanning veroorzaken zodat je adequater kunt handelen als de spanning oploopt.

Deze behandeling kan gecombineerd worden met een aura / chakra healing, spiertesten voor inzichten krijgen  van onderliggende blokkades, meridiaan massage, hoofd drukpunt massage, werken om met Hotstones (warme basalt stenen) en voet massage.

Na de behandeling is nodig om veel water te drinken, rustig aan te doen en eventueel ontspanningstips en adviezen uit te voeren voor een beter gevoel van welzijn.

Duur behandeling : 45 | 60 | 75 minuten. Er wordt gewerkt met natuurlijke en etherische oliën van het merk kwaliteitsmerk Aveda.

Actie : December Deal => Deep Relax Massage van 60 minuten voor € 50,00 (voorwaarden : koop hier eerst ticket (eerst registreren in Momoyoga) dan neem ik contact op voor een afspraak). 

Tarieven
Bel mij