61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
IMG_7224 2.JPG

MOON CEREMONIES

Maan Energie
Tijdens deze sessie gebruiken we de kracht van de maan stand om oude ballast loslaten, dus dat wat niet meer past. Door het neerzetten van positieve intenties, beelden en visualisaties trekken we aan wat we wel graag willen. 

Bijzondere dagen

Vaak vind je een Maan Ceremonie plaats op een bijzondere dag, b.v. 3/3/2023 of 5/5/2023. Dit zijn zgn. Poortdagen (dus dagen waarin dubbele getallen in voorkomen). Tijdens deze dagen is de energie en frequentie groter en de "sluier" tussen en met andere werelden zal "dunner"  zijn. Je intuïtie is sterker op deze dag en je bent meer ontvankelijk voor boodschappen en tekens vanuit deze andere werelden.

Maan & Vuur Ritueel
- In het eerste deel ( 30/45 minuten ) van deze sessie gaan we loslaten wat niet meer past met behulp van het element vuur. We verbranden letterlijk onze ballast / blokkades en zetten onze intenties neer voor de komende maand met behulp van de kracht van de Volle Maan  . 
Van te voren krijg je een handig worksheet toegestuurd je alvast voor te bereiden op deze editie.

 

Helende Meditatie
- In het 2e gedeelte ( ca 75/90 minuten) maken we de reis naar binnen en gaan we een diepe rust ervaren dmv Yoga Nidra, Klankschalen en andere helende sounds. Reiki, healing hands & aromatherapie brengen jouw in balans. 

Studio in Centrum Dordrecht
Lokatie is (in de winter) een sfeervolle yoga studio in monumentaal pandje in de binnenstad van Dordrecht. Het vuur ritueel vind plaats in de stadstuin ( veilig uiteraard). 

PLANNING

2023-  WINTER / LENTE 

- Vrijdag 6 januari 2023 om 20 - 22 uur -Full Moon  (boek nu)

- Vrijdag 3 maart ( 3-3) 2023 om 20.00 - 22.00 uur (bijna Volle Maan) - boek nu 

- Vrijdag 5 mei ( 5-5) 2023 om 20.00 - 22.00 uur (Volle Maan) - boek nu

Er volgen nog meerdere data

Ticket prijs : € 32,50 incl. chai thee, vers fruit,  Banana cake. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5 

Reserveren : koop een ticket Moon Ceremonie en betaal met iDeal ; boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren: annuleer of verzet je Special tot 5 dagen , (dus op maandag) voor 10.00 uur voor aanvang. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk. 

IMG_2253 2.JPG

Moon Ceremonie met eigen groep

Wil je een Full of New Moon Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders binnen of in de natuur . Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé Moon & Fire Ceremonie

 

Scheiden doet lijden; het kan een lang proces zijn om je los te maken en afscheid te nemen van een belangrijk persoon in je leven, een loopbaan of werkgever, een situatie of een bepaald gedrag | patroon van jezelf. 

Soms is afscheid nemen nodig om jezelf ( en de ander) te bevrijden en ruimte te nemen om verder te groeien en te ontwikkelen.

Met deze Moon & Fire Afscheidsritueel staan we stil bij de afscheid, doen we een vuur ritueel om de energie te reinigen en los te laten en is er een meditatieve en helende sessie om af te ronden zodat je een nieuwe start kunt maken.

Lokatie : In de natuur of in de studio