top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
439AE175-AE8F-4A14-A85E-FC19B58BC8A0 2.png

MOON CEREMONIES

Lente en (na) Zomer 2023 in de Dordtse Biesbosch

Maan Energie
Tijdens deze sessie gebruiken we de kracht van de maan stand om oude ballast loslaten, dus dat wat niet meer past. Door het neerzetten van positieve intenties, beelden en visualisaties trekken we aan wat we wel graag willen. 

Bijzondere dagen

Vaak vind je een Moon Ceremonie plaats op Volle Maan of op een bijzondere dag, b.v.  of 5/5/2023. Dit zijn zgn. Poortdagen (dus dagen waarin dubbele getallen in voorkomen). Tijdens deze dagen is de energie en frequentie groter en de "sluier" tussen en met andere werelden zal "dunner"  zijn. Je intuïtie is sterker op deze dag en je bent meer ontvankelijk voor boodschappen en tekens vanuit deze andere werelden.

In de lente en zomer maanden 2023 zijn de Moon Ceremonies buiten in de Biesbosch. In de winter zijn de Moon Ceremonies in de studio te Dordrecht Centrum

Mindful Walk en Vuur Ritueel
- Na de kennismaking gaan we in stilte op pad in de natuur, om het hoofd leeg te maken en tot rust te komen.   We maken contact met de natuur via onze zintuigen. We doen ademhalingsoefeningen en we doen een Stilte  meditatie aan het water. 

 

Dan is het tijd voor het Vuur en Maan Ritueel 

Na de Mindful Walk steken we het vuur aan voor het Vuur Ritueel. De kracht van de maan is een fijne manifestatie energie.  We kijken eerst naar de wensen en verlangens voor de komende periode. Daarna gaan we loslaten wat niet meer past met behulp van het vuur ritueel. We verbranden letterlijk onze ballast / blokkades in het vuur.  Denk alvast na over hetgene wat je wilt loslaten en manifesteren.

Maan Meditatie 

Als we het Vuur ritueel gedaan hebben is het tijd voor de Full Moon Meditatie om je te verbinden met de energie van de maan. Dit is nog steeds bij kampvuur. Ik begeleid de Meditatie met het geluid van de Sjamanen-drum. Dan is er nog een sharing en reflectie moment voor degene die nog even willen blijven napraten en delen. Ter afsluiting is er chai tea en wat wat lekkers.

Lokatie in de lente en (na) zomer maanden 

In de lente en (na) zomer maanden gaan we naar buiten in de Dordtse Biesbosch. Het Stayokay Hotel in Dordrecht is ons verzamelpunt. 


Lokatie in de herfst en winter maanden
Lokatie is een sfeervolle yoga studio in monumentaal pandje in de binnenstad van Dordrecht. Het vuur ritueel vind plaats in de stadstuin.

PLANNING

2023-  = ZOMER | NA ZOMER

- Zondag 4 juni 2023 om 19.30 uur - 21.30 uur Volle Maan Ceremonie inclusief Vuur Ritueel en Maan Meditatie -  In de Dordtse Biesbosch - boek nu

- Zondag 2 juli 2023 om 19.30 uur - 21.30 uur Volle Maan Ceremonie inclusief Vuur Ritueel en Maan Meditatie -  In de Dordtse Biesbosch - boek nu

Vrijdag 1 september 2023 om 19.30 uur - 21.30 uur Volle Maan Ceremonie inclusief Vuur Ritueel en Maan Meditatie -  In de Dordtse Biesbosch - boek nu

Vrijdag 29 september 2023 om 19.30 uur - 21.30 uur Volle Maan Ceremonie inclusief Vuur Ritueel en Maan Meditatie -  In de Dordtse Biesbosch - boek nu

Data voor de Winter Volle Maan Ceremonies volgen ! 

Ticket prijs : € 49 incl. chai thee, vers fruit etc. Als de ceremonie buiten is neem geschikte (warme ) kleding mee. Neem een deken mee voor bij het vuur. 

Max aantal deelnemers : 12 ( in de Biesbosch) - 5 ( in de studio).

Reserveren : koop een ticket Special Moon Ceremonie en betaal met iDeal ; boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren of verzetten: annuleer of verzet je Special tot 5 dagen , (dus op maandag bij special op vrijdag of woensdag voor de special op zondag) voor 10.00 uur voor aanvang. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk. 

IMG_2253 2.JPG

Moon Ceremonie met eigen groep

Wil je een Full of New Moon Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders binnen of in de natuur . Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé Moon & Fire Ceremonie

 

Scheiden doet lijden; het kan een lang proces zijn om je los te maken en afscheid te nemen van een belangrijk persoon in je leven, een loopbaan of werkgever, een situatie of een bepaald gedrag | patroon van jezelf. 

Soms is afscheid nemen nodig om jezelf ( en de ander) te bevrijden en ruimte te nemen om verder te groeien en te ontwikkelen.

Met deze Moon & Fire Afscheidsritueel staan we stil bij de afscheid, doen we een vuur ritueel om de energie te reinigen en los te laten en is er een meditatieve en helende sessie om af te ronden zodat je een nieuwe start kunt maken.

Lokatie : In de natuur of in de studio

bottom of page