61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-12.png

Deze studio is een oase van rust, midden in het oude sfeervolle centrum van Dordrecht, aan het Buddingh'plein. Lifestyle Studio is een kleinschalig Coaching Centrum voor Groeps- en Individuele Coaching die jou in contact brengt met jouw ware natuur. In een huiselijke, persoonlijke sfeer kun je ontspannen en is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

In de studio zijn alle lesmaterialen (in bruikleen) zijn aanwezig; er wordt gebruikt gemaakt  van (voornamelijk) natuurlijke materialen ; de sfeer en aankleding is warm & rustig. Een plek waar er echt aandacht is voor jouw body, mind & soul. Ook word je thuis ondersteund door een Online Community met informatie, inspiratie e-books, video's, audio's & live online inspiratie sessies, 24/7 toegankelijk. 

 

Volg onderstaande sessies (circles & workouts) via het Premium Membership, Proefkaart, Losse Sessies of Rittenkaart. 

NB bij verkoudheids- griepklachten blijf je thuis en annuleer je je boeking tijdig.

Goed uitzieken en voor jezelf zorgen. 

Bekijk hier onder het aanbod van Lifestyle Studio 

( klik op de afbeelding voor meer informatie )

Circles

In een persoonlijke setting & sfeer kun je hier diverse Body, Mind & Soul Circles volgen. Kom  wekelijks tot rust, uit je hoofd en in lij  door middel van diverse body, mind & soul methodes waaronder o.a. yoga, mediatie, energie werk met als basis het ritme van de natuur en al haar elementen.

Titel Banners Website-6.png
Titel Banners Website-6.png
Workouts

Zin om in de buitenlucht te bewegen, te verstillen en te genieten? Kom dan naar de Body Mind & Soul Workout in het Wantijpark. Door een combinatie van beweging, mindfullnes en meditatie werk je aan vitaliteit, energie en balans. Ook in de winter blijven we buiten in beweging. 

Titel Banners Website-7.png

Behoefte aan diepe ontspanning en even helemaal niets doen? Kom dan naar de Deep Relax Session in de sfeervolle studio. In een kleine groep kun je wekelijks deze ontspanningssessie volgen. Goed voor body, mind & soul !

Slide Mandala
Ps : 


Probeer ook eens : 

Deep Relax Sessions XL + Cacao Ceremonie

of  

Soul Sessions voor Inspiratie