top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-52.png
Workshops

Deze workshops worden gegeven in de sfeervolle Lifestyle Studio in Dordrecht centrum. De groepsgrootte is maximaal 5 personen. Bij jouw workshop ontvang je het lesmateriaal (fraai vorm gegeven e-werkboek of e-book als PDF) en notitieboekje. Tijdens de workshop kun je gebruik maken van alle aangeboden (leen)materialen en er is vegetarische lunch, chai tea en gezonde snacks.  

Ceremonies

Totaal : 1 dag 

Planning : datum volgt nog ; 10 - 16.30 uur

Prijs : € 75  incl. 21% BTW  incl. vega lunch, chai tea en gezonde snacks, E-book Chakra's en notitieblok.

Audio bestanden zijn voor een meerprijs verkrijgbaar. 

Overnachting : wil je op zaterdag- of zondagavond overnachten in Dordrecht dan kan ik je een aantal fijne B&B's aanbevelen.

 

 

 

Een reis door de Chakra's 

Vanuit de Yoga Filosofie zijn er 5 Lichamen of te wel Kosha's. Het Chakra Systeem valt onder het Energetisch Lichaam. Chakra's zijn energie centra waarvan er 7 hoofd centra zijn. Ze liggen voornamelijk aan de wervelkolom. 

Chakra's slaan informatie over onze ervaringen . Tijdens deze training leer je om contact te maken met deze 7 energie centra. Door diverse oefeningen waaronder ademhaling, visualisaties en meditaties leer je hoe je deze centra in balans kunt brengen en blokkades kunt oplossen. 

Aan het einde van de training heb je ervaren wat de chakra's zijn, kennis over het thema van elk chakra en kun je door de geleerde technieken je chakra's in balans brengen. 

Deze training is voor degene die meer willen weten over dit systeem en openstaan voor energie en dit willen leren ervaren. Ervaring is niet nodig.

Titel Banners Website-36.png
Reserveer nu!

Starten met Yoga

Fundamentals

Planning : zondag 4 september 2022 ; 9.30-12.00 uur 

Prijs :  € 49,- incl. 21% BTW  incl. chai tea en gezonde snacks, fraai E-book Yoga Fundamentals van 93 pg, Yoga houdingen ( 1 uur), Yoga Filosofie + 1 Gratis Proefsessie t.w.v. €  16,50.

Overnachting : wil je op zaterdag- of zondagavond overnachten in Dordrecht dan kan ik je een aantal fijne B&B's aanbevelen.

 

Fundamentals

Verdiep je in de Yoga Filosofie door middel van de yoga Sutra's en het 8 voudige pad van Patanjali. Dit is de basis van de yoga filosofie die zich zelf al voor onze jaartelling mondeling doorgeven werd als pad naar verlichting en eenheid. Yoga betekent ook verenigen/eenheid.

Tijdens het doorlopen van het 8-voudige pad van Patanjali krijg een je volledig inzicht in deze filosofie en leer je dat yoga meer is dan allemaal houdingen en ontspanning. 

De training is een mix van uitleg van de filosofie en het  8 voudige pad van Patanjali, opdrachten en de basis asana's waardoor yoga vanuit de jaren 60 zo geliefd is door geworden. 

Aan het einde van deze training /dag kun jij precies uitleggen waar yoga voorstaat. Voor degene die meer willen weten over Yoga (met en zonder yoga ervaring), een verdieping voor degene die wil weten wat er nog meer is dan houdingen alleen.

bottom of page