top of page
Op het strand

YOGA DAY RETREAT

Beach

Yoga Day Retreat aan het strand

Een dag aan het strand , wind door je haren, zand tussen je tenen, meeuwen in de lucht, de geur van de zee. Een dag  aan zee met (relax) yoga, cacao en vuur ceremonie op het strand en strandjutten / natuur mandala maken. 

Day Retreat in de binnenstad van Dordrecht

Tijdens dit kleinschalige Yoga Day Retreat midden in het mooie Oostvoorne maak jij tijd voor jezelf. In een kleine setting van maximaal 10 deelnemers kun jij optimaal aandacht besteden aan jezelf. Een dag om op te laden, te reflecteren, tot rust te komen, je te verbinden met jezelf, de natuur en anderen ! Life is better at the Beach.

Inhoud van het Beach Yoga Day Retreat

We starten de ochtend met een Meet en Greet in de Buddha Caravan van Jolande op een natuurcamping nabij Oostvoorne. Hier vandaan rijden we we gezamenlijk naar het strand van Oostvoorne.

 

Slide Mandala

OCHTEND PROGRAMMA
LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Werken met de kracht van Moeder Natuur 

We starten de dag met een Natuurmeditatie om contact met de 4 elementen, moeder aarde en de natuur om ons heen. Sky above, Earth below !

Life is better at the Beach, so is yoga ! 

Dan rollen we onze matjes (of hammam doek) uit op het strand voor een ontspannen Yin Yoga  les, een combinatie aroma touch, ademinghalings- en meditatie oefeningen. Om in je lijf te komen, spanning los te laten en ruimte te maken voor rust en ontspanning. 

Duur : ca. 1,5 uur 

Strand Fench

LUNCH & MINDFUL
BEACH WALK

Beach Lunch

Na het ochtend programma is er een beach-lunch met (vegan) sandwiches. Heb je allergieen e.d. laat het even weten. Neem evt. zelf je gluten vrije of andere dieet producten mee van huis, als je daar de voorkeur aan geeft. Er zijn wel genoeg gezonde alternatieven tijdens deze dag aanwezig. 

Mindful Beach Walk

Na de lunch maken we een Mindful Beach Walk met een opdracht, deze houd ik na even geheim maar het heeft alles te maken met het middag programma. 

Duur lunch sessie : 1.15 uur

MIDDAG PROGRAMMA
CACAO CEREMONIE on the BEACH

Na de wandeling is het tijd voor het middag programma. Een middag vol rust en ontspanning. We starten met een Cacao Ceremonie aan een kampvuur op het strand. Door ons te verbinden met de Cacao en Moeder Natuur kunnen we een diepe ontspanning toelaten en ons " hoofd" leeg maken. 

 

Daarna gaan we met Yoga Nidra terug naar onze kern, onze essentie door middel van een Innerjourney, door alle lagen heen ( fysieke, emotionele, mentale laag naar het zgn. " Bliss Body"). In deze diepe staat van ontspanning kun je bij tanken, opladen en wie weet welke inzichten je tegen komt.

 

We sluiten af met het maken van een natuur mandala met het thema Dankbaarheid. Door dankbaarheid kom je in een positieve flow en kun meer van het goede aantrekken. 

Duur middag sessie : ca. 2 uur 

Mediteren op het strand

Sharing Circle

Na de middag sessie is er ruimte om je ervaringen te delen. Door het delen van je ervaringen, gedachten en gevoelens kunnen processen ook beter be- en inzinken. Je grondt als ware jouw ervaring en inzichten. Je wordt gezien en gehoord.

Aan het einde van de middag is er ook gelegenheid om een inspiratiekaart trekken voor inzicht & inspiratie.

DETAILS

Data  en reserveren :

LENTE /ZOMER 2024 - 

Zondag 

- Zondag 9 juni a.s. - BOEK NU

(nog voldoende plekken vrij)

- Andere data volgen !

- .. nu

Wat neem ik mee / doe ik aan :

Makkelijke kleding aangepast op het weer. Eventueel zwem kleding. Hamman doek en/of yoga mat. Rugzak met flesje water. Je krijgt aan het begin van de dag eigen lunch en thee mee dus zorg voor een stevige(re) tas/rugzak. 

Kosten : 

Early bird : Single ticket € 55,- Duo Ticket €99 (samen - boek ook 2 plaatsen in )

Vanaf 15 mei a.s. 

Regular : Single ticket € 65 Duo Ticket € 120

 

incl. alle workshops zoals boven beschreven, lunch & thee.

 

Lokatie : natuur camping nabij Oostvoorne en strand 

Tijd : 11.00 u tot 16.00 uur - ontvangst om 10.30 uur bij mijn Buddha Caravan op de natuur camping te Tinte

Parkeren : bij de natuurcamping. We carpoolen naar onze strandlocatie waar het gratis parkeren is. 

Van de parkeerplaats naar het strand is het ca. 10-15 minuten lopen. 

Friends at the Beach

Yoga Day Retreat met eigen groep

Wil je met een Yoga Dag Retreat voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Vanaf 4 tot 15  personen per groep

 

Prijs op aanvraag.

bottom of page