top of page
harten

YOGA DAY RETREATS

Winter

Day Retreat in een voormalig sponsfabriek 

De studio is gevestigd in een momumentaal pand en is een oase van rust, midden in het oude sfeervolle Dordtse centrum ; aan het Buddingh'plein. Lifestyle Studio is een kleinschalig Yoga & Coaching Studio voor verbinding, ontspanning en verdieping.

Day Retreat in de binnenstad van Dordrecht

Tijdens dit kleinschalige Day Retreat midden in het mooi centrum van Dordrecht maak jij tijd voor jezelf. In een kleine setting van maximaal 5 deelnemers kun jij optimaal aandacht besteden aan jezelf. Een dag om op te laden, te reflecteren, tot rust te komen, je te verbinden met jezelf en anderen en te kijken naar jouw verlangens en wensen. 

 

Slide Mandala

OCHTEND PROGRAMMA
MANIFESTION MORNING

Werken met de kracht van Meester Abundantia

Je ontvangt een Energie Activatie van Meester Abundantia om je te helpen obstakels (energie blokkades) op te ruimen van hetgene dat jouw belemmert om " Overvloed | Abundance" te ontvangen. Je ontvangt persoonlijk deze activatie in de groep door middel van aanraking en intentie.

Manifestation Morning - Ruimte voor jouw wensen en verlangens vanuit Overvloed

Daarna gaan we een Mood / Inspiratie board maken over hetgeen wat jij belangrijk vind in jouw leven en wat jouw wensen en verlangens zijn. Een board verbeeldt waar jij diep van binnen blij van wordt, waar je hart van open gaat en wat jouw hartenwensen zijn. Door knippen, plakken, bladeren, mijmeren, lijmen, scheuren ga je op intuïtie en gevoel visueel maken wat van binnen leeft. Zo worden een aantal hart-zaken duidelijk in beeld gebracht en komt er ruimte voor meer creeren vanuit gevoel en intuïtie. Je kunt hierbij denken aan prive zaken maar ook werkgerelateerde zaken passen hier ook mooi bij. Aan het einde van de ochtend kun je tijdens een deelronde kwijt wat je hebt gecreëerd en wat je hebt ervaren.

Duur : ca. 2 uur 

Dit ochtend programma doen we op zondag 8 oktober 2023.

Slide Mandala

OCHTEND PROGRAMMA
SOUL VISION MORNING

We starten de ochtend met een Openingscircle om elkaar wat beter te leren kennen en te kijken wat jouw intentie is voor deze

YOU ARE LOVE - Meditatie en Energie Activatie 

We gaan daarna verder met een meditatie en energie transmissie YOU ARE LOVE om terug te gaan naar onze essentie , nl. liefde ! Via de Crystal Walk of Love worden we door oa. Aartsengel Rafael en Angels of Love en begeleid en ingewijd tijdens de YOU ARE LOVE ceremonie. Een bijna hemelse meditatie en activatie waarbij je in contact wordt gebracht met een hoge frequentie universele liefdes energie die jouw hartscentrum activeren, helen en wakker maken. Vanuit jouw hartscentrum wordt deze energie naar de rest van je systeem gestuurd. Liefde,  compassie, kalmte en sereniteit ontwaken in jouw lichaam, ziel en geest. 

Soul Vision Board - Liefdevol manifesteren hetgeen jouw ziel voedt. 

Daarna gaan we een Soul Vision Board maken over hetgeen waar  jouw essentie (ziel ) voedt,  om de liefdestroom duidelijker voor je te maken en te activeren.  Een board die laat zien waar jij diep van binnen blij van wordt, waar je hart van open gaat en wat jouw ziels en hartenwensen zijn. Door knippen, plakken, bladeren, mijmeren, lijmen, scheuren ga je op intuïtie en gevoel visueel maken wat van binnen leeft. Zo worden een aantal hart-zaken duidelijk in beeld gebracht en komt er ruimte voor meer creeren vanuit gevoel en intuïtie. Je kunt hierbij denken aan prive zaken maar ook werkgerelateerde zaken passen hier ook mooi bij. Aan het einde van de ochtend kun je tijdens een deelronde kwijt wat je hebt gecreëerd en wat je hebt ervaren.

Duur : ca. 2 uur 

MIDDAG PROGRAMMA
DEEP RELAX SESSION XL

Na de wandeling is het tijd voor het middag programma. Een middag vol rust en ontspanning. We starten met Yin Yoga om lichaam en geest stil te laten worden en fysieke en mentale spanning los te laten. Yin houdingen worden wat langer vast gehouden om het zenuwstelsel rust te gunnen. Ook spieren worden langer en er kan meer ontspanning worden toegelaten. Yin Yoga vertraagt en verstilt Body, Mind & Soul en brengt ons terug naar ons gevoel, emoties en liefdevolle Zelf. 

 

Daarna gaan we met Yoga Nidra terug naar onze kern, onze essentie door middel van een Innerjourney, door alle lagen heen ( fysieke, emotionele, mentale laag naar het zgn. " Bliss Body"). In deze diepe staat van ontspanning kun je bij tanken, opladen en wie weet welke inzichten je tegen komt. Deze Deep Relax Session XL wordt afgesloten met een Soundhealing met o.a. klankschalen, Koshi's en Ocean Drum.

LUNCH & CITY WALK

Home made Lunch

Na het ochtend programma is er een vegetarische lunch met biologische soep, salade en brood. Heb je allergieen e.d. laat het even weten. Neem zelf je gluten vrije of andere dieet producten mee van huis, als je daar de voorkeur aan geeft. Er zijn wel genoeg gezonde alternatieven tijdens deze dag aanwezig. 

Short City Walk

Als het weer het toelaat, maken we een korte wandeling langs oude bomen en mooi kapelletje in het mooie centrum van Dordrecht om even rond te kijken en een kaarsje aan te steken. 

Duur lunch sessie : 1.30 uur

IMG_8392_edited.jpg

Sharing Circle

Na de ochtend en middag sessie is er ruimte om je ervaringen te delen. Door het delen van je ervaringen, gedachten en gevoelens kunnen processen ook beter be- en inzinken. Je grondt als ware jouw ervaring en inzichten. Je wordt gezien en gehoord.

 

Aan het einde van de middag is er ook gelegenheid om een inspiratiekaart trekken voor inzicht & inspiratie.

Duur middag sessie : ca. 2 uur 

DETAILS

Data  en reserveren :

WINTER / VOORJAAR 2023 :

- Zondag 28 april 2024 - boek nu (NOG PLEK)

** nu ook met duo ticket (€8 korting p.p.)

Vanaf mei 2024 worden de Yoga Day Retreats - Beach georganiseerd aan het strand van Rockanje / Oostvoorne - klik hier

Wat neem ik mee / doe ik aan :

 

Alle materialen liggen klaar voor je zoals een deken, matje, kussen etc. Neem zelf nog sokken en een vest mee. Doe makkelijke kleding aan (hoeft niet perse yoga kleding te zijn) waar je in makkelijk kunt bewegen. 

Kosten :

- Single ticket voor € 88,- incl. alle workshops zoals boven beschreven, lunch, thee, water en lekkers. 

- Duo ticket voor € 160 voor 2 personen incl. alle workshops zoals boven beschreven, lunch, thee, water en lekkers. 

Lokatie : Lifestyle Studio op het Buddingh'plein te Dordrecht.

Tijd : 10.30 u tot 16.00 uur - studio open vanaf 10.15 uur

Parkeren : P. terrein op Weeskinderendijk op ca 15 minuten lopen van de studio. Hier kun je 24 uur gratis parkeren en daarna betaal je een klein bedrag per uur. Andere mogelijkheden klik hier

Overnachten: Wil je er een weekend Dordrecht van maken? Ik kan je dat van harte aanbevelen. Overnacht dan in de vele leuke B&B's die het centrum rijk is . Meer info : klik hier

Kaarsen

Yoga Day Retreat met eigen groep

Wil je met een zelf samengestelde groep een Yoga Day Retreat organiseren?  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders.

 

Prijs op aanvraag.

bottom of page