Titel Banners Website-25.png

Yoga betekent letterlijk  "Verbinding maken"  en "In evenwicht brengen" . Deze oeroude en authentieke methode uit India helpt jou om verbinding met te maken met jezelf, met anderen en de wereld om ons heen. Het evenwicht vinden is tussen jouw Yin & Yang om jouw vrouwelijke en mannelijke energie in evenwicht te brengen. En door dit evenwicht kun je weer beter verbinding met het authentieke deel in jou, jouw essentie of ziel. De sessies zijn naast yoga en andere oosterse bewegingsvormen samengesteld uit technieken vanuit het sjamanisme en natuur religies , chakra healing/leer, ontspanningstherapie, ceremonies en (natuur) rituelen, elementen leer, massage, reiki, coaching e.d.

 

Yoga  Sessies van Lifestyle Studio zijn bedoeld voor verbinding en verdieping met en in jezelf en met elkaar. De Sessies ( voorheen Circles ) worden afgestemd op het centrale thema " Leef je eigen Natuur" . Door je te verbinden met de natuur om je heen, verbind je je met jouw eigen natuur, jouw blauwdruk, jouw eigenheid. Zo binnen, zo buiten. 

Maandag |  18.30 - 19.45 u 

Mindful  Yoga  - Mindfulness zorgt ervoor dat je weer in het hier en nu komt.  (Hatha) Yoga en andere bewegingsvormen, ademwerk, meditatie worden ingezet om stress los te laten en tot een diepe ontspanning te komen Je komt uit je " hoofd" en terug in je lijf. In het heden. Er zijn minder (negatieve ) gedachten en pieker momenten, er is ontlading van spanning zowel op mentaal als fysiek vlak. Je leert tools om dit in het dagelijks leven toe te passen zodat je je dan rustiger en meer ontspannen voelt. 

Maandag |  20.00 - 21.15 u 

Moon Yin Yoga  - Moon Yin Yoga  is een yoga sessie met Yin Yoga waarbij de houdingen langer worden vastgehouden om stress los te laten op fysiek en mentaal nivo. Deze sessie heeft een extra focus nl. de cycli van de maan . De maan energie versterkt je gevoel en intuïtie, je komt in contact met je emoties, vrouwelijke kracht en je ervaart meer connectie met jezelf en anderen.  Je komt in balans en ervaart innerlijke rust. 

Dinsdag | 20.00 - 21.15 u  

Yin Yoga - Deze Yoga sessie is voor verstilling, verdieping in jezelf en innerlijke rust. Deze diepe fysieke & mentale ontspanning bereiken we o.a. door Yin Yoga, Stilte Meditatie & Ademwerk, Healing Hands (hoofdmassage / reiki). Er zijn weinig fysieke of mentale prikkels zodat het zenuwstelsel helemaal tot rust komt. Eenvoud & rust kenmerken deze Yin Yoga We verrijken deze sessie met diverse inspiratie kaarten om elke maand een andere boodschap of focus te ontvangen.  

Donderdag | 19.30 tot 20.45 uur

 

Yin Yoga Nidra + Sound Healing ( Deep Relax Session) Tijdens deze sessie ervaar je hoe een diepe ontspanning kan zijn voor lichaam en geest Een combinatie van Yin Yoga, Yoga Nidra, Adem & Klankschalen  kom je los van je denken, , gevoelens, emoties, conditioneringen, verhalen en overtuigingen die je hebt over jezelf. En merk je dat je veel bent dan dat. Goed bij onrust, stress en spanning, slecht slapen, te veel piekeren en denken, vol hoofd, hoofdpijn, migraine en alle stress gerelateerde klachten.

maanster

Een Circle of kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een Circle is de energie anders, je bent elkaar gelijke, je voelt je makkelijker gezien en gehoord. Samenzitten is een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Natuurvolken gebruiken een cirkel nog steeds voor rituelen, ceremonies en het delen van verhalen. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijk-waardigheid. Omdat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die onderling ontstaat, oneindig blijven circuleren zolang de de cirkel gesloten blijft. Een cirkel werkt versterkend bij het neerzetten van een intentie, meditatie of het delen van gedachten en gevoelens. 

Voorbeelden Studio Sessies

Data: vanaf 1 oktober 2021 gaat het nieuwe rooster in. Bekijk in het lesrooster in Momoyoga . Er is geen les in de kerst- of zomervakantie ( 4 weken).

Annuleer of verplaatsen : tot 12 uur voor aanvang. Na deze termijn is dit niet meer mogelijk. Bij onvoldoende deelnemers zal ik je tijdig vragen om een andere sessie te kiezen.

Aantal deelnemers : maximaal 5 personen

Volg deze Yoga Sessies met:  Premium Membership, Proefsessie, Losse Sessie of 10 Rittenkaart .

Duur : 75 minuten

Note van Jolande ;-) 
De kracht van deze Yoga Sessies ligt in het verbinden met elkaar. Ik wil je daarom aanmoedigen om (regelmatig) voor dezelfde Sessie(s) te kiezen

Online Member Community

In de bijhorende Online Member Community kun je diverse ondersteunende les materialen downloaden.  Zo kun je ook als je niet in de studio bent, ook bezig zijn met deze materie. Als je een Premium Membership afsluit dan kun je lid worden van deze Community.