top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Halve cirkel van kristallen

Rite of the Womb

 Ritueel | 13e Munay Ki

Titel Banners Website-42.png

Tijdens dit Ritueel kom je weer in contact met jouw oerkracht, je vrouwelijke kracht. Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

De 13de Munay-Ki is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke kracht is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we een stuk {bewust of onbewust } pijn en verdriet van onze moeder of grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons mee. Of we hebben een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is.

Nu is echter de tijd aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, wijs en liefdevol.

The rite of the Womb

Het is een ritueel, waarbij je je vrouwelijke creatie kracht eert en de pijn en angst die in jouw baarmoeder is opgeslagen loslaat. De woorden die uitgesproken worden tijdens dit riuteel, benadrukken de intentie van dit ritueel:

A womb is not a place to store pain and fear,

A womb is to create and give birth to live.

Het element Water 

De baarmoeder is verbonden met het element water. Een baby leeft de eerste 9 maanden is (vrucht) water. Dit gebied is ook verbonden  met onze emoties, gevoelens en het onderbewuste ; je emoties onderdrukken , niet durven voelen, gebrek aan verbinding en contact, dromen, niet aan het leven durven overgeven, seksuele onvrede zijn de emoties / gevoelens die hiermee verbonden zijn. 

Wat brengt de Rite of the Womb jou?

Deze Rite is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid jouw creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen.

Een heling, een zegening....een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en volledigheid.

Voor wie is dit ritueel ?

Deze inwijding helpt je om oude pijn en angsten los te laten om zo weer volledig de krachtige vrouw te mogen zijn die je in wezen bent. Je mag weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Je mag het oude loslaten en het nieuwe manifesteren.

  • De inwijding is ook geschikt voor

  • Vrouwen met een kinderwens

  • Vrouwen die ongewenst kinderloos zijn

  • Vrouwen die een kind hebben gebaard

  • Vrouwen met een aandoening aan de baarmoeder

  • Vrouwen zonder baarmoeder

  • Vrouwen in de overgang

  • Vrouwen die seksueel misbruikt zijn

Hoe ziet de Rite of the Womb - middag eruit  ?

We creëren eerst een heilige ruimte of cirkel waarin we in 3 rondes een aantal fases afleggen. Na het reinigen en smudgen, spreek je eerst je intentie en je thema uit voor de avond. Wat wil je loslaten ? Wat is jouw relatie met jouw baarmoeder? Hoe ben je ter wereld gekomen ? Hoe was de zwangerschap van jouw moeder ? Daarna is het tijd voor het innerlijke werk door middel van een visualisatie begeleid door de sjamanendrum. We maken contact met de baarmoeder. Daarna creeren we onze eigen heilige ruimte en laten we los wat ons niet meer dient. Ook doen we een ritueel waarin we manifesteren van hetgeen we  graag willen in ons leven. 

Inwijding:

Daarna geef ik elk van jullie de inwijding door, persoonlijk in de groep. Dit zorgt voor extra bekrachtiging van het voorgaande proces en kun je meer verbinding en contact met je baarmoeder maken. Ook komen er mogelijk meer emoties / ontlading vrij. Je kunt deze inwijding later ook weer doorgeven. 

Afsluiten :

Aan het einde van de ceremonie is er tijd en ruimte voor het delen van jouw ervaringen en ter inspiratie kun je een mooie inspiratie kaart trekken. 

Huiswerk - voorbereiden en vervolg

Voor en na het ritueel is er nog een deel wat je zelf thuis nog mag doen. Je ontvangt hiervoor een hand-out  1 week voor aanvang van deze workshop.

Meenemen :

Je neemt een aantal materialen mee naar het ritueel. Je ontvangt hier vooraf een instructie voor. 

RESERVEREN

NAZOMER  | HERFST | WINTER

NAZOMER 

* ZONDAG (datum volgt) - **13.30- 16.30 uur - BOEK NU

* Kijk voor de actuele aantal deelnemers op de link BOEK NU in Momoyoga

Ticket prijs :

Single ticket : € 55,- incl. 21% BTW voor de duur van een ritueel van 3 uur + hand-out voorbereiding + huiswerk ;-)

Incl. Blue Lotus, chai thee, fruit en snacks , ritueel en inwijding en inspiratie card. Alle materialen zijn aanwezig.

Neem zelf sokken en een vest(je) mee.

Max aantal deelnemers : 5 personen

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren Ticket is non-refundable. Je kunt de datum van de Ceremonie wel verzetten, tot 7 dagen voor aanvang. Daarna is dit niet meer mogelijk. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

Meditatie-Cirkel-in-Field

 Rite of the Womb met eigen groep

Wil je een Rite of the Womb voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Privé - Rite of the Womb

 

Een privé Rite of the Wombhelemaal alleen voor jezelf. Om (weer ) in je vrouwelijke kracht te komen,

bij een nieuwe levensfase( b.v. moeder worden, in de overgang komen, je vrijmaken van

negatieve ervaringen)

Soms is er een ritueel nodig om los te laten, en een nieuwe fase in te gaan. Dit ritueel helpt

je daarbij. Een krachtig ritueel als kado voor jezelf en jouw vrouwenlijn.

Lokatie : In de natuur of in de studio

Duur      : 2 uur

 

Interesse ?

 

IMG_7660 5.HEIC

Jouw Ceremonie Facilitor 

De begeleiding van deze ceremonie is in handen van Jolande van der Wal.

 

" Vele Ceremonies woonde ik bij op het eiland van Bali. Ik werd en wordt nog steeds geraakt door energie en magie van deze bijzondere ceremonies. Nu combineer Ik  rauwe cacao met energie werk waarbij de chakra's en voornamelijk het hart chakra worden gezuiverd zodat je jouw energie beter kan doorstromen.  Door helende werking van Cacao kan je veel beter gronden en dieper ontspannen. Cacao verbind je je meer met Moeder Aarde en met jouw lichaam. Hierdoor komen Body, Mind & Soul in "aligmenent" .

bottom of page