top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Ook leer je naast zelf-healing , ook anderen te behandelen(ook op afstand)  en in te wijden.

 

Silver Reiki - Werken met kosmische Zilveren Energie - Divine Feminine Energy

De inwijding in Silver Reiki stemt je af op  sterke, beschermende, vrouwelijke kosmische energiestraal Zilver Het Silver Reiki zorgt voor bescherming, versterkt jouw vrouwelijke kracht, overgave en geduld, intuïtie en helderziendheid, aantrekken en manifesteren vanuit vrouwelijke kracht, scheppende kracht en ondersteunt de overgangen van de natuurlijke vrouwelijke cycli. Helpt om de moeder-lijn op te schonen en verbind met de zuivere liefde van de goddelijke moeder. Schermt de aura af door een zilveren laag in het energie lichaam. 

Deze energie kan versterkt worden met de Gouden Straal (Gold Reiki ) en met de Violet Flame . Ook heel geschikt voor HSP' ers en hoog sensitieve personen. 

Inwijding en toepassing

Dit systeem bestaat uit 1 inwijding. Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werk van het edelmetaal Zilver tot je beschikking. Je kunt nu jezelf en anderen behandelen, ook op afstand. Tevens kun je ook anderen inwijden zodat zij dit ook weer kunnen inzetten voor welzijn en geluk. 

Voor wie is deze cursus 

Voor personen die zelf (hoog) gevoelig zijn en /of kinderen hebben die hoog gevoelig zijn voor zelf-heling (ook voor partners en familie natuurlijk) 

* Voor professionals die werken met mensen b.v. als coach (alternatief of regulier) , therapeut en behandelaars (adem, ontspanning, yoga, energetisch, massage, beauty, voetreflex etc ) , k etc die dit als extra ondersteuning willen inzetten tijdens hun behandeling.

* Voor iedereen dit interessant vind en aangetrokken voelt om deze methode te leren. 

Vooropleiding 

Er is geen vooropleiding of Reiki certificaat vereist of gevraagd. Eerder ervaring is wel handig maar niet noodzakelijk. Een open mind, interesse en geduld zijn mooie eigenschappen die met energie werk goed van pas komen. 

Tribal sieraden

SILVER REIKI

Werken met Kosmische Zilveren Energie

Silver Reiki

Werken met Kosmische Zilveren Energie

Divine Feminine Energie

Overzicht mogelijkheden :

Zet negativiteit om naar positiviteit 

- Werkt transmuterend bij oude patronen, trauma en negatieve energie of negatieve koorden en connecties.

- Helpt om spanning en stress los te laten

- Werkt zuiverend op alle chakra's

- Bescherming bij ongewenst zware

   energieen in onze omgeving

- Werkt sterk op het activeren van de vrouwelijke energie ( Yin) voor rust en herstel

Toepassingen :

* Zelf Heling methode 

* Silver Reiki behandeling in persoon / live (stoel of tafel behandeling) 

* Behandeling op afstand

* Inwijding geven in persoon

* Inwijding geven op afstand

Inhoud live training in Dordrecht 

- Duur : max 2,5 uur 

- Welkom en uitleg achtergrond ontstaan van Silver Reiki

- Uitleg toepassingen 

- Hoe geef ik een behandeling

   / healing ?

- Hoe geef ik een inwijding? 

- Ontvangen van inwijding 1

- Oefenen van korte behandeling (stoel)

* Met uitbreid werkboek met beschrijvingen behandelingen en inwijdingen + certificaat van deelname 

PLANNING 

* Planning lente en zomer 2023

 

Inschrijving is open !

Vrijdag 19 mei a.s. van 13.30 - 16.00 uur  - boek nu 

Planning Herfst

Vrijdag (datum volgt) van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur  - boek nu 

Planning Winter

Vrijdag (datum volgt) van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur  - boek nu 

Investering  : € 66,50  incl. 21 % BTW (particulier) 

 

incl. thee, vers fruit, etc., werkboek en certificaat.  Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze cursus tot 7 dagen voor aanvang verplaatsen naar een andere datum. Daarna is dit niet meer mogelijk. Geen restitutie van gekocht ticket. Verplaatsen of overdragen is wel mogelijk.

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Personal Trainer en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, traditional Reiki I en II, SoulbodyFusion etc

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Liefs,

Jolande

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page