top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Genezende therapie

CACAO CEREMONIES

Breathwork & Innerjourney

Titel Banners Website-42.png

Tijdens deze Cacao Ceremonie ervaar je hoe een diepe ontspanning kan zijn voor lichaam, geest en ziel. Met een combinatie van Cacao, Blue Lotus, Energy & Breathwork ,Yoga Nidra & Innerjourney & Sound Healing kom in een diepe staat van ontspanning en eenheid waarin jij (weer) liefde en vrede in je hart kunt toe laten. Een Blessing for Body, Mind & Soul. 

Rauwe Cacao - Food of the Gods

Met Rauwe Cacao starten we terwijl we ons afstemmen op de kwaliteiten en essentie van deze plant. Rauwe Cacao is onbewerkt en op lage temperatuur verhit zodat de voedingsstoffen en mineralen bewaard bijven. Ze is o.a.  rijk aan magnesium, ijzer, koper, fenylalaline (hulpstof bij aanmaak dopamine), serotonine, antioxidanten. Cacao werkt stress verlagend en helpt je gronden en bij jezelf terug komen, in je lichaam. Tevens helpt rauwe cacao om je hart chakra te openen. Dit zorgt voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. Kortom, healing medicine !

Blue Lotus - Flower of Intuition

Blue Lotus is een kruid (van een bloem) die wordt toegevoegd aan de Ceremonie. Deze plant medicine komt oorspronkelijk uit Egypte en is een heilige plant met een prachtige bloem en heerlijke geur. Blue Lotus zorgt voor een extra ontspannend effect; het helpt nl. het zenuwstelsel te ontspannen. Het zorgt voor een diep meditatief effect, geeft extra inzicht ( stimuleert 3e oog) en verhoogt het bewust-zijn

Smudgen 

Door middel van Salie en/of Aqua di Florida wordt je energie veld gereinigd. Dit is een oud sjamanistisch gebruik bij rituelen voor het reinigen van het aura veld van negatieve energieen. 

Innerjourney, Energy + Breathwork & Soundhealing

De Innerjourney zorgt voor een bijzondere reis  die elke keer weer op een andere manier worden ervaren maar op een diep nivo worden gevoeld.  Door Reiki & Healing Hands helpen jouw om je open te stellen en je gedachten tot rust te brengen. 

 

Door de Breathwork ( Heat Coherence Breath) & Yoga Nidra kom je in contact me je energetisch lichaam, zodat je even alles achter je kunt laten, je gedachten en alles wat je bezig houd. De klankschalen en andere mooie sounds zorgen er voor dat je" in de leegte" komt en in een diepe staat van ontspanning. Lichaam, geest en ziel komen "in aligment " .

Sharing en Inspiratie kaarten

Aan het einde van de ceremonie is er tijd en ruimte voor het delen van jouw ervaringen en ter inspiratie kun je een mooie inspiratie kaart trekken. 

NIEUW in 2024 !

FULL MOON EDITION - ALs de Ceremonie samen valt met de Volle Maan, dan wordt er gewerkt met de zilveren energie van de maan om op dieper nivo los te laten en meer bescherming te creeren voor het energetisch veld.

RESERVEREN

VOORJAAR / ZOMER / NAZOMER

MEI 2024

* VR. 31 mei - **19.30 - 22.00 uur - BOEK NU

** ook DUO Ticket beschikbaar - VOL *

JUNI 2024

Zon 9 juni - ** 11 - 16  uur - BOEK NU

Yoga Beach Day met Cacao Ceremonie op het strand  ook duo ticket beschikbaar - MEER INFO - inschrijving open (ng een paar plekjes)

* Vr 21 juni - ** 19.30 - 22.00 uur - BOEK NU

Full Moon Edition ook duo ticket beschikbaar - NOG  PLEK VRIJ*

AUGUSTUS 

* Vrij 23 augustus - ** 19.30 - 22.00 uur - BOEK NU

Full Moon Edition ook duo ticket beschikbaar - NOG  PLEK VRIJ*

* Kijk voor de actuele aantal deelnemers op de link BOEK NU in Momoyoga

Ticket prijs :

Single ticket : € 39,- incl. 21% BTW voor de duur van ruim 2,5 uur 

Duo Ticket : € 74,- inc. 21% BTW voor  2 personen voor 1 ceremonie of voor 1 persoon voor 2 ceremonies

 

Ceremonie, rauwe cacao, Blue Lotus thee, chai thee, fruit, healing work, Yoga Nidra, Sound Healing, Inspiratie Card. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5 personen

PS : Blue Lotus is niet geschikt voor diabetici en bij zwangerschap. Bij zwangerschap en borstvoeding ontvang je een halve portie cacao. 

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren Ticket is non-refundable. Je kunt de datum van de Ceremonie wel verzetten, tot 7 dagen voor aanvang. Daarna is dit niet meer mogelijk. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

 Cacao Ceremonie met eigen groep

Wil je een Cacao Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé Cacao Ceremonie

 

Een privé Cacao Ritueel helemaal alleen voor jezelf. Om je hart te helen, te openen en de energie te versterken. Ons hart is een krachtig middel om datgene aan te trekken waar we gelukkig van worden. 

Soms is het nodig om ons hart eerst te bevrijden van lasten of zwaarte. Cacao helpt je hierbij. Een krachtig plant-medicine die ons helpt dit te kunnen loslaten en ons open te kunnen stellen voor alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Lokatie : In de natuur of in de studio

Duur      : 2 uur

 

Interesse ?

 

IMG_7660 5.HEIC

Jouw Ceremonie Facilitor 

De begeleiding van deze ceremonie is in handen van Jolande van der Wal.

 

" Vele Ceremonies woonde ik bij op het eiland van Bali. Ik werd en wordt nog steeds geraakt door energie en magie van deze bijzondere ceremonies. Nu combineer Ik  rauwe cacao met energie werk waarbij de chakra's en voornamelijk het hart chakra worden gezuiverd zodat je jouw energie beter kan doorstromen.  Door helende werking van Cacao kan je veel beter gronden en dieper ontspannen. Cacao verbind je je meer met Moeder Aarde en met jouw lichaam. Hierdoor komen Body, Mind & Soul in "aligmenent" .

bottom of page