top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
IMG_6981 4.JPG

CACAO CEREMONIES

Blue Lotus & Innerjourney

Titel Banners Website-42.png

Tijdens deze Cacao Ceremonie ervaar je hoe een diepe ontspanning kan zijn voor lichaam, geest en ziel. Met een combinatie van Blue Lotus, Deeskha Blessing ,Yoga Nidra & Innerjourney, Klankschalen & Sound Healing kom in een diepe staat van ontspanning en eenheid waarin jij (weer) liefde en vrede in je hart kunt toe laten. Een Blessing for Body, Mind & Soul. 

Rauwe Cacao - Food of the Gods

Met een smoothie van Raw Cacao starten we terwijl we ons afstemmen op de kwaliteiten en essentie van deze plant. Raw Cacao is onbewerkt en op lage temperatuur verhit zodat de voedingsstoffen en mineralen bewaard bijven. Ze is o.a.  rijk aan magnesium, ijzer, koper, fenylalaline (hulpstof bij aanmaak dopamine), serotonine, antioxidanten. Werkt bloeddruk verlagend, helpt tegen huid veroudering, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, tegen hoest, helpt bij slapeloosheid. Goed bij onrust, verdriet, depressieve gevoelens, stress en spanning, slecht slapen, te veel piekeren en denken, vol hoofd, hoofdpijn, migraine en alle overige stress gerelateerde klachten. Tevens helpt rauwe cacao om je hart chakra te activeren en te openen. Dit zorgt voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. Kortom, healing medicine !

Smudgen 

Door middel van Salie en Palo Santo wordt je energie veld gereinigd. Dit is een oud sjamanistisch gebruik bij rituelen voor het reinigen van het aura veld van negatieve energieen. De studio wordt vooraf gereinigd want het werkt ook goed voor het reinigen van  (alle) binnenruimtes.


SoundHealing

zijn een vast onderdeel van deze sessie. Door de Klankschalen, koshi's, Ocean Drum en nog andere mooie sounds zorgen er voor dat je sneller je geachten kan los kan laten en in diepe ontspanning terecht komt.  Spanning en stress worden los ge laten en lichaam en geest komen weer 

Innerjourney met Healing Work

De Innerjourney zorgt voor een bijzondere spirituele reis  die elke keer weer op een andere manier worden ervaren maar op een diep nivo worden gevoeld.  Ik werk met de krachtige energie van hogere frequenties, nl Awareness Deeskha Blessing die door mij doorgegeven (d.m.v. handoplegging) worden aan jou. Deze Blessing kan zorgen voor een diep gevoel van liefde, vrede, het kalmeren van de geest, zgn. ontwaken van de geest, die de Kundalini Energie activeert en zorgt voor het balanceren van de Chakra's. 

Blue Lotus - Flower of Intuition

Blue Lotus is een kruid (van een bloem) die wordt toegevoegd aan de Ceremonie. Deze plant medicine komt oorspronkelijk uit Egypte en is een heilige plant met een prachtige bloem en heerlijke geur. Blue Lotus zorgt voor een extra ontspannend effect; het helpt nl. het zenuwstelsel te ontspannen. Het zorgt voor een diep meditatief effect, geeft extra inzicht ( stimuleert 3e oog) en verhoogt het bewust-zijn.

Sharing en Inzichtkaarten

Aan het einde van de ceremonie is er tijd en ruimte voor het delen van jouw ervaringen en ter inspiratie kun je een mooie inspiratie kaart trekken. 

PLANNING 

2023 / 2024 -  HERFST EN WINTER 

December 2023

* Vrij 8 dec. a.s. 19.30 - 21.30 uur - boek nu - VOL

* Vrij 22 dec. a.s. 19.30 - 21.30 uur - boek nu - nog 2 plek

Januari 2024 -

*Speciale XL Editie met Claudia ten Klei * zo. 14 januari 2024 - 14.15 tot 18.00 uur - info en reserveren

* vr. 26 januari 2024 - 19.00 tot 21.00 uur - boek nu 

 

Februari 2024

Special  XL Editie met Claudia ten Klei* Zo. 11 februari 2024 - 14.15 tot 18.00 uur -info en reserveren

* vrij. 23 februari 2024 - 19.00 tot 21.00 uur - boek nu

Maart 2024

Speciale Editie XL met Claudia ten Klei * Zo 24 maart 2024 - 14.15 - 18.00 uur - info en reserveren

* vr 15 maart 2024 - 19.00 - 21.00 uur - boek nu

Ticket prijs :

€ 42,50 incl. 21% BTW 

 

Ceremonie, rauwe cacao, Blue Lotus thee, chai thee, healing work (deeksha Blessing). Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5 personen

PS : Blue Lotus is niet geschikt voor diabetici. Bij zwangerschap ontvang je een halve portie cacao. 

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze Special tot de woensdag ervoor (dus tot 5 dagen voor aanvang workshop) tot 10.00 uur verzetten of annuleren. Daarna is dit niet meer mogelijk. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

 Cacao Ceremonie met eigen groep

Wil je een Cacao Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé Cacao Ceremonie

 

Een privé Cacao Ritueel helemaal alleen voor jezelf. Om je hart te helen, te openen en de energie te versterken. Ons hart is een krachtig middel om datgene aan te trekken waar we gelukkig van worden. 

Soms is het nodig om ons hart eerst te bevrijden van lasten of zwaarte. Cacao helpt je hierbij. Een krachtig plant-medicine die ons helpt dit te kunnen loslaten en ons open te kunnen stellen voor alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Lokatie : In de natuur of in de studio

Duur      : 2 uur

 

Interesse ?

 

IMG_7651.HEIC

Jouw Ceremonie Facilitor 

De begeleiding van deze ceremonie is in handen van Jolande van der Wal.

 

Vele Ceremonies woonde zij bij op het eiland van Bali bij haar Kundalini meester Ratu Bagus. Ze combineert rauwe Cacao met energie werk waarbij energie banen meer worden geactiveerd zodat je jouw energie beter kan doorstromen. Ook maken  Energie transmissies (universele energie) deel uit van de Ceremonie. 

bottom of page