top of page
IMG_1261 2.JPG

TOUCH OF MATRIX

Multidimensionale Healing

Aura Healing

Body, Mind & Soul - onlosmakelijk met elkaar verbonden

 

 

Je hebt last van spanningsklachten. Je zit niet lekker in je vel. Je energie nivo is laag. Je voelt je gestresst, je ademhaling zit hoog en je voelt de onrust in je lichaam en je hoofd. Je voelt dit al een tijdje. Dit kan komen omdat je iets meegemaakt wat je uit evenwicht bracht of het is er in geslopen; je voelt je niet meer fijn in je lichaam. 

Herken je dit ?

Als je het volgende herkent, dan kan Multi Dimensionale Healing ( Touch of Matrix) jou helpen bij ; meer innerlijke rust en ruimte te ervaren ; stress te verminderen ; uitvinden wat jou blokkeert ; ontspanning vinden ; hoofdpijn verminderen ; meer energie krijgen ; ademhaling onder controle krijgen ; beter slapen ; hoofd leeg maken. Misschien wil je ervaringen  uit je verleden verwerken om dat je merkt dat je in oude patronen terecht komt. En niet verder komt of zelfs wel vast loopt in je huidige leven. En je dus niet door kunt. Of als je behoefte hebt aan een verandering, een andere weg inslaan. Er is zit zoveel meer in je maar je komt er in je eentje niet uit. 

Doordat er energie blokkades doorbroken worden of energie stroom weer wordt aangezet of activeert zul je je beter voelen, krijg je meer energie, meer rust en meer levenslust. 

Wat is een Multidimensionale Healing ( Touch of Matrix - TOM) Touch of Matrix is een  behandelmethode die zich continue verbindt met het hoger bewustzijn, zowel van de behandelaar als van jou, de client. Je komt in het Quantum Veld terecht en daarmee verbonden, een veld met een nog hogere frequenties, het Goddelijke of Multidimensionale Veld. In dat veld is alle mogelijk. We bestaan uit licht en informatie, dat is de gedachte uit de Quantum Fysica. En vanuit die leegte make we verbinding met alles wat er is. Stap in het quantumveld van mogelijkheden. Dat veld van wonderen waarin veel meer kan dan je denkt.
Aards, snel en krachtig aan de slag op niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en dan ook nog tegelijk! Touch of Matrix is voor elk thema inzetbaar.

Wat ga je ervaren ?

Tijdens een Touch of Matrix - sessie kijken we eerst waar en wat voor klachten of patronen er zijn. hoe en waar je dat voelt, wat het moet je doet en wat het thema is op dit moment.  En nog belangrijker, wat wil je wel ! We starten dan ook met een positieve intentie als ingang voor de sessie. 

 

Stappen in de leegte 

Dan gaan we naar een stuk lichaamswerk, op de Touch of Matrix methode. Ik breng je naar het Quantum Veld of de Leegte op eenvoudige wijze. Daar gaat de behandeling echt van start. We gaan spanning loslaten op alle nivo's zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en alle overige nivo's. Deze spanning ligt opgeslagen rond bepaalde lichaamsdelen, zoals bekken, schouders, hoofd etc. Tijdens deze fase kom je in een ontspanningsfase waarbij gedachten helemaal naar de achtergrond verdwijnen. Je ligt dan ook comfortabel op een matje of matrasje. Hier ga je, met behulp van mij, spanning loslaten op jouw thema. We halen informatie naar je bewust-zijn om ze vervolgens los te maken en los te laten. Er kunnen mogelijk emoties omhoog komen, spontane lichamelijk bewegingen zijn, je heel licht voelen, gedachten-loos zijn of een combinatie van bovenstaand. 

Als het proces klaar is dan kom je weer terug in het hier en nu. We verankeren de veranderingen in je systeem en sluiten de sessie af. 

Duur en lengt

Je kunt komen voor een losse behandeling waarbij de 1e behandeling inclusief intake is en 90 minuten duurt. Een vervolg sessie duurt daarna 75 minuten.  Als je gericht aan een aantal klachten of patronen wilt werken, is een Start Traject meer iets voor jou. We kijken dan gericht naar welke klachten je wilt verminderen of patronen die je wilt veranderen en we gaan voor 3 sessies gericht werken aan jouw intentie of doelstelling. 

Door wie 

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik ben basis therapeute Touch of Matrix. Verder ben ik Holistisch Coach waarmee ik met een aantal disciplines inzet en combineer zoals Adem en Ontspanningstherapie, Energetische Therapie, Natuurcoaching, NEI, Massage en Lichaamswerk. 

Wierook branden

Hoe zou het zijn om alles los te laten wat je niet meer dient?

Algemene informatie

maanster_edited.png

Intake :

Tijdens de intake vraag ik naar je lichamelijke en geestelijke conditie en krijgen we helder wat er speelt en wat jouw positieve intentie of " bestelling aan het universum" is.

Voor en na de sessie

Kom op tijd voor je sessie naar de studio, in elk geval 5 minuten van te voren zodat we de sessie in alle rust kunnen starten. 

 

Na de sessie is het nodig om veel water te drinken en rustig aan te doen.

Betaling : vooraf betaling per iDeal bij Start Pakket of losse vervolg sessie via betaallink of (gepast) contant. Factuur kan op verzoek verzonden worden. 

Annuleren of verzetten : kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, na deze termijn wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht

Kosten :

* Multidimensionale Healing / TOM sessie - 90 minuten € 90 (inclusief intake en na gesprek )- eerste afspraak

* Vervolg sessie/afspraak : ca. 75 minuten voor € 70 

Start pakket : 3 sessies inclusief intake voor € 199,- ipv € 230

* 1e afspraak : 90 minuten incl. intake 

* 2e afspraak : 75 minuten sessie

* 3e afspraak : 75 minuten sessie 

Genoemde prijzen zijn incl. 21 % Btw voor particulieren. Factuur op aanvraag. 

Kostenloos verplaatsen van de afspraak kan tot 24 uur van te voren.

Reserveren :

Op verschillende dagen is het mogelijk om een behandeling te boeken. Vraag naar de mogelijkheden. 

Andere mogelijkheden 

Loop je tegen een burn-out of overspannenheid aan ?

Soms is er meer nodig dan alleen een moment van rust en ontlading. Als je effectief wilt leren omgaan met stress en spanning en meer inzicht wilt krijgen in je jouw stress - patroon, dan is een 3 maands Ontspanningscoachingstraject o.l.v. een Coach een goede keuze. 

Klik hier voor alle informatie. 

Heb je meer behoefte aan een Massage Behandeling ?

Voel je meer voor een massage omdat je lichamelijke klachten ervaart?

Dan is een Massage behandeling iets voor jou, laagdrempelige ontspanning voor iedereen die daar open voorstaat. 

Klik hier voor alle informatie. 

Interieurdecoratie

KENNISMAKEN

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je graag meer weten over een traject of andere mogelijkheden ? 

Boek een gratis informatief gesprek waarin we samen kijken welk traject het beste bij je past. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dit gesprek zal plaats vinden in de studio aan het Buddingh'plein te Dordrecht of telefonisch als dat beter uitkomt.

 

Plan min een 1/2 uur vrij in je agenda hiervoor. 

bottom of page