top of page
Welzijnscoach

ENERGETISCHE SESSIES

Energie

          Acces Bars & Body Processes

Zin in wat positieve verandering in je leven? Loopt je hoofd soms over en lijkt het af en toe allemaal (te) veel? Kan je wat meer rust en ontspanning gebruiken?

Met Acces Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.
Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan.
Bij een sessie Acces Bars worden er 32 punten op het hoofd aangeraakt om spannning en stress los te laten. In deze punten liggen jouw gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt verzameld in je leven. Dit geeft jou de mogelijkheid om alles los te laten. 

Deze behandeling wordt gekleed uitgevoerd op de massagetafel. Makkelijke en comfortabele kleding is handig en neem sokken mee. 

ACCESS ENERGETIC FACELIFT 

 

Een voedend en vitaliserend Body Process die uitgevoerd wordt enkel op punten van het gezicht. Het hele lichaam wordt door deze punten behandeld. Werkt ook sterk op de mimiek van de gezichtspieren. Ook hier worden oude patronen, overtuigingen en opdrachten los gelaten. 

ACCESS BODY PROCESS 

Tijdens een Access Body Process wordt er "gewerkt"op een bepaald gebied of onderwerp ; je kunt b.v. denken aan de volgende onderwerpen :

- Versterken van het Immuumsysteem ( MTVSS) 

- Familie Patronen en overgenomen gewoonten, gedrag en ziekten ( BMM)

- Trauma, Verslaving, Krankzinnigheid en Perfectionisme  (Trifold Sequency Systems)

- Vergroten van plezier en gemak in jouw lichaam(sbewustzijn) ( Joy of Embodyment)

- Corrigeren van Gehoor en Zicht ( Correcting Vision en Invocation of Deafness)

- Versterken Lymfatische stelsel (detox) - (Lymphatic Glandular Incongruities & Inc.)

In de zomer 2022 is een behandeling Access Bars voor € 49 voor 60 minuten bij online betaling. Boek nu online op woensdagavond en donderdagmiddag. Andere tijden/dagen ook mogelijk, mail voor beschikbaarheid.

Aura Healing

                 Aura Healing & Reading


Een Aura Healing / Reading kan je helpen om weer beter in je energie te komen. Tijdens deze sessie werk ik in het energetisch veld of te wel de aura.

 

Door intuïtieve waarnemen en ingevingen kan ik een beeld krijgen van jouw gesteldheid of in een vraag of situatie die je inbrengt. 

Door overtollige, negatieve of niet eigen energie te verwijderen en het aura veld te reiniging komt er letterlijk weer ruimte voor jou.  

Het contact met jouw aarding / gronding en met de bron wordt verstevigd en schoongemaakt zodat er een betere doorstroming van energie ontstaat. Je staat dan steviger op je voeten op de grond en ontvangt inspiratie vanuit de connectie met jouw wezen. 

Chakra's balanceren ; energie centra reinigen en balanceren

Energetische koorden reinigen of verwijderen, voornamelijk voorkomend in lastige of niet voedende relaties

Eigen ruimte vergroten en opruimen ; wie of wat staat er te dichtbij, welke blokkades (situaties of belemmeringen) liggen er en hoe kun je ervoor zorgen om dit " eigen" te houden. 

Spanningen opsporen en ontladen

Leren van eenvoudige doch effectieve oefening(en) voor het dagelijks leven.

Hoe ziet een sessie eruit?

Er is een kort voorgesprek waarin je kunt vertellen waarvoor je komt, wat je belicht zou willen hebben of waar je last van hebt (die kunnen fysieke of mentale klachten zijn). De behandeling kan plaats vinden op de stoel en/of een gedeelte op de behandeltafel.

 

Neem na de behandeling voldoende rust. Er kunnen tijdens of na de behandeling vermoeidheid of een nawerking (emoties) ontstaan. Zo raakt je systeem spanning kwijt en word je energie gereset. Dit is voor iedereen anders natuurlijk. Doe makkelijk zittende kleding aan. 

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion®

 

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig

in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma's van de het leven, misbruik en teleurstellingen. 

Dit kan ons het zicht op een  meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen. 

 

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…. ​

 

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingertoppen op jouw vingertoppen. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. 

 

Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. 

 

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. 

 

Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

bottom of page