top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Sacred soul-4.png

LIGHTERIAN REIKI

Coming Soon

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Dit kun je op jouw beurt weer doorgeven aan anderen. 

 

Lighterian Reiki  TM - voor de Reiki Master 3 A die zich verder wil verdiepen

Ben jij een Reiki Master en wil je de energie nog verder verdiepen, dan is Lightarian Reiki™ iets voor jou!

Lightarian Reiki™ is een uitgebreidere vorm van Reiki en het betreft 6 hogere vibrationele banden van Reiki.

Lightarian Reiki is geïnspireerd door en gechanneld van de Verheven Meester Buddha ( niet te verwarren met Siddhartha Gautama Boeddha, de grondlegger van het Boeddhisme).

Dit Reiki systeem werd gechanneld vanuit de hoogste celestijnse gebieden en op het niveau van de Verheven Meesters in dit geval in het bijzonder het gebied van Buddha. Lightarian Reiki werd in 1997 gechanneld door Jeannine Jelm en geïnspireerd en geleid door Buddha

In deze tijd van grote veranderingen worden de hogere banden van Reiki aangeboden en beschikbaar gemaakt om de mensen te assisteren bij de voorbereiding op hun persoonlijke verheffingsproces. Afgestemd zijn op elke Lightarian Reiki band neemt je in toenemend versnelde mate mee naar hogere vibrationele niveaus. Lightarian Reiki is een Reikivorm die je met behulp van Verheven Meester Buddha kan inzetten om je te ondersteunen en je te versnellen op je Spirituele Pad

Dankzij het channeling proces weet men dat er 8 banden bestaan van de helende Reiki energieën en dat de vibratie (frequentie), van ieder van hen op progressieve wijze toeneemt, naarmate je in de hogere banden terecht komt.

Wat kun je verwachten ?

  • Band 1: op USUI gebaseerde Reiki (deze heb je dus al behaald ) 

  • Band 2: Lightarian™ Buddhic Boost en op Karuna® gebaseerde Reiki

  • Banden 3 & 4: Lightarian Reiki™ I en II

  • Band 5: Lightarian Reiki™ III

  • Band 6: Lightarian Reiki™ IV

  • Banden 7 & 8: Lightarian Reiki™ V en VI

Heb je alleen Usui Reiki Master gedaan dan dien je eerst afgestemd te worden op de Buddhic Boost alvorens je kan worden afgestemd op de Lightarian Reiki™ energieën.

De 6 vibrationele banden van Lightarian Reiki™ worden geleerd in 4 levels. Per level wordt er een Master certificaat afgegeven.

Een Lightarian zijn betekent dat je bewust bezig bent met je proces van innerlijke ontwikkeling, en dat je toegewijd bent de spirituele principes van zelfbekrachtiging, reiniging, heling, activatie en manifestatie in je leven toe te passen.

Vooropleiding 

Vooropleiding Usui Reiki Master 3A.

Lighterian Reiki 

Overzicht mogelijkheden :

De investering in jezelf is € 69,- per afstemming.

 

(Betaal je alle 5 afstemmingen in 1x dan betaal je € 299,-. Een besparing van €46,-). Buddhic Boost, Lightarian Reiki™ I en II, Lightarian Reiki™ III, Lightarian Reiki™ IV en Lightarian Reiki™ V en VI.


Dit is inclusief officiële registratie bij het Lightarian Institute U.S.A, het officiële cursus materiaal, een certificaat en als bonus een bijpassende meditatie na de laatste inwijding.

De afstemmingen kunnen persoonlijk, telefonisch of op afstand gedaan worden en duren ca 30 minuten per afstemming. Tussen iedere afstemming zit minimaal 21 dagen.

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach / Reiki Master

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Yoga Docente, Reiki Master en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, traditional Reiki I en II, SoulbodyFusion etc

Ik hoop je verder op weg te kunnen helpen op jouw pad! 

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Liefs, Jolande 

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page