top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Reiki behandeling

PRIVE CURSUS
REIKI

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. 

 

Prive Reiki Cursus - helemaal live of gedeeltelijk live of online

Tijdens deze PRIVE Reiki Cursussen  werk ik met jou 1 - op 1, prive dus. Er is dan alle aandacht voor jou, voor jouw ontwikkeling als Reiki Healer / Behandelaar. Misschien heb je vragen, of wil je meer sparren over hetgene je (al) ervaart tijdens je behandelingen. Of wellicht begin je net met Reiki en heb je meer behoefte aan persoonlijke begeleiding. Er is minder ruis & prikkels en je wordt niet afgeleid door je mede cursisten.  Bovendien kun je de prive Reiki Cursus afspreken op een tijd en dag die jou het beste uitkomen zonder dat je werk / opdrachten moet cancellen of verplaatsen. 

Werkboek en Certificaat

Een week voordat de Prive Cursus start,  ontvang je in je mailbox het uitgebreide werkboek met alle informatie, uitgeschreven behandelingen en indien van toepassing, inwijdingen. Na de training ontvang je een certificaat (op papier). 

Les dag of les dagdeel Prive Reiki Cursussen 

Niet elke Reiki Cursus heeft dezelfde opbouw en of structuur. Ik leg hier onder het verschil uit :

- Usui Reiki 1, 2, 3 A en 3 B : deze cursusdagen ( van 10-16 of 11-16 u) zijn live, de inwijdingen en theorie worden live doorgegeven aan jou. 

- Gold, Silver, Kundalini, Lighterian Reiki,  Violet Flame, St Michaels Blue Ray etc  (en andere Reiki modules en energie systemen) : meestal bestaan deze Reiki modules uit een of meerdere inwijdingen waarbij  geadviseerd wordt om deze niet achtereen (in 1 dag b.v.) te geven. Dan is er een dagdeel cursus en 1 inwijding. Gevolgd door een 1 of 2 keer een online meeting van ca. 30 minuten om jou deze inwijding op afstand door te geven. Ook kun je dan nog je vragen stellen e.d. 

Advies ( je kan dit opvolgen maar het hoeft niet)

Heb je nog nooit iets gedaan met Reiki en is het nog een onbekend gebied om met energie te werken dan kan ik je adviseren om met REIKI 1 te starten ook omdat je dan een tafel behandeling leert geven. 

DUO Cursus 

Naast een Prive Reiki Cursus kun je ook kiezen voor een DUO Reiki Cursus als je bijvoorbeeld met een 

partner, vriend, vriendin, etc samen dezelfde cursus wilt volgen. Fijn afgestemd om op een tijd en dag die jullie uitkomen. Met alle tijd voor jullie, veilig en vertrouwd. 

Liever alles ONLINE ?

Woon je niet in de buurt van Dordrecht of geef je gewoon de voorkeur aan LIVE ONLINE dan kan de

hele cursus ONLINE worden gegeven. Via video - bellen wordt de  cursus gegeven. . De duur van de cursus blijft dan hetzelfde ; mogelijk om een 1-dag cursus over 2 dagdelen te verdelen. Zorg zelf voor je kopje thee :-)

Werkboek en certificaat :

Het uitgebreide werkboek ontvang je als PDF bestand via de mail (link via wetransfer) en het certificaat ontvang op de dag zelf of per post of mail (indien je voor LIVE ONLINE kiest). 

Wanneer en waar :

Als je dit wilt dan spreken we samen een dag en tijdstip af om de cursus in te plannen, dit kan telefonisch of per mail /app). De live cursus dag vind plaats in Dordrecht in de studio, gelegen op een prettige plek in het oude centrum. De vervolg inwijdingen gaan online tenzij je liever naar de studio in Dordt komt. 

Betaling en annulering / verzetten :

Je ontvang een bevestiging per mail plus de factuur. Deze heeft een betalingtermijn van 14 dagen tenzij we een ander termijn afspreken. Annuleren (restitutie 100%) of verzetten kan tot 14 dagen voor aanvang, schriftelijk of telefonisch. Annuleren van  de cursus binnen 14 dagen voor aanvang, dan is er geen restitutie van het reeds betaalde cursus bedrag. 

Eerst even bellen of heb je vragen : 

Wil je eerst even bellen of je heb je vragen ? Whats app of bel me gerust of we maken een afspraak voor een call. Whatapp of bellen  : 0655 - 778386 | mailen jolande@lifestylestudio.info 

IMG_1261 2.JPG

Cursus aanbod

PRIVE USUI REIKI 1 -2-3 A + B

 Lees de beschrijving van Reiki 1Reiki 2 en Reiki 3 A + B door te klikken 

* Ontvang  live inwijdingen en alle theorie en oefeningen van jouw Reiki Master tijdens de cursus dag.

 

* Investering : Reiki 1 : € 239  - Reiki 2 : € 299 - Reiki 3 A : € 349- Reiki 3 B : € 499

* Prijzen incl. 21 % BTW - factuur mogelijk

* Met werkboek en cerficitaat 

Lees de beschrijving van Gold  Reiki Master 

* Ontvang 3 inwijdingen en geef dit Reiki systeem meteen door anderen

* 1 live training in Dordrecht van 2,5 uur en 2 x online inwijdingen

* Met werkboek en cerficitaat

* Investering : Prive € 149  Duo € 122

Lees de beschrijving van Silver Reiki Master 

* Ontvang 1 inwijding en geeft dit Reiki systeem meteen door aan anderen. 

* 1 live training v. 1,5 uur met 1 inwijding

* Met werkboek en cerficitaat 

Investering : Prive € 67 Duo € 54

* Kundalini Reiki Master Platinum ( laatste update - beschrijving cursus

*  Ontvang 3 inwijdingen + upgrade Platinum Kundalini Reiki 

* Ontvang 7 extra inwijding via chi-ball

* Met werkboek en cerficitaat 

* Investering Prive : € 222,- Duo € 199

* LIGTHERIAN Reiki - beschrijving cursus

*  Ontvang 5 inwijdingen 

* Met werkboek en erkend cerficitaat 

Investering: alleen als prive cursus ( geen Duo) € 299,- of € 69 per inwijding

Shambhala Reiki

* Shambhala Reiki - beschrijving cursus

volgt

*  Ontvang 4 inwijdingen 

* Met werkboek en cerficitaat 

Investering: info volgt

IMG_7660 5.HEIC

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd Yoga Docente, Reiki Master en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 15 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Osho en Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness,  SoulbodyFusion, Aura Healing en Reading, andere Reiki en Energie systemen etc

Je bent van harte welkom !

Liefs 

Jolande van der Wal 

Meervoudig Reiki Master Teacher 

Interieurdecoratie

KENNISMAKEN

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je graag meer weten over een traject, cursus of andere mogelijkheden ? 

Bel of mail voor mij voor meer info ; we kijken dan  samen welke Reiki cursus het beste bij je past. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. 

bottom of page