top of page
IMG_1449.HEIC

Route, Parkeren &

Overnachten

Route naar de studio - Buddingh'plein

Auto

- Vanaf de A 16 afslag Dordrecht Centrum rijd je via Laan der VN, de Achterhakkers langs het water, links af de Prinsenstraat in, richting de Grote Kerk / dan rechts Houttuinen in naar de studio op het Buddingh'plein. LET OP : Soms geeft de route planner een alternatieve route aan die stopt op de Grote Markt. Doe dit niet !

 

Via de Grote Markt kun je NIET doorrijden omdat er een "poller systeem | camara ' geïnstalleerd is. Als je doorrijdt, ontvang je een hoge boete.

Op het Buddingh'plein e.o. en oude havengebied kun je op straat parkeren indien er plek is natuurlijk. Dit is sector A. Het kan druk zijn op donderdag- of weekendavonden.

Met Openbaar Vervoer - info 9292

Trein : de studio ligt op 15 minuten wandelen  ( 1,2 km) van het treinstation Dordrecht Centraal. 

Bus : het stads- en streekbus station ligt aan de Joh de Wit straat, dichtbij het treinstation en op 11 minuten lopen (900m) van de studio. De Stadbus lijn 10 stopt in de buurt van de studio. 

Parkeren nabij de studio

Parkeren in de binnenstad is betaald. Je kunt parkeren op straat (in de vakken) bij de studio. Gebruik je parkeerapp of betaal bij een parkeermeter. 

Op zondag na 17.00 uur is het gratis parkeren in het centrum van Dordrecht. Het is wel druk dus wellicht is parkeren in een parkeergarage een betere optie. 

- Of kies voor een parkeer garage / terrein in de buurt 

P De Visstraat - op 3 minuten lopen (ca. € 3,50 per 1,5 uur - dag kaart € 20 )

P De Spuihaven - op 10 minuten lopen (avond tarief € 2,50 m.u.v. koopavond - dag kaart € 16,-

P - terrein Weeskinderendijk

op 20 minuten lopen  - Gratis, na 24 uur betaal je klein bedrag. Op zaterdag rijdt er een gratis shuttle bus naar het centrum van Dordt.

Kijk voor mogelijkheden op :

www.indordrecht.nl

Overnachten in centrum van Dordrecht 

Kom je voor een Reiki Cursus of voor een Yoga Day Retreat van buiten Dordrecht ? Dan is het fijn om te blijven overnachten in onze mooie binnenstad. Een sfeervol oud centrum met kleine steegjes, bootjes in de haven, de Grote Kerk aan het water, leuke cafeetjes, B & B' s, stadsbios en restaurantjes. En niet te vergeten Villa Augustus aan de rand van de stad. Als je een B&B zoekt in de buurt van de studio houdt dan de postcode 3311 BV  in de gaten. Een aantal B&B's in de buurt van de studio zijn :

- TOF Slapen - Blom aan de Gracht - Nieuwehaven25 

Kijk op www.indordrecht.nl voor meer overnachtingsmogelijlkheden. 

Gratis parkeren doe je op Weeskinderendijk of op de Vlijweg afhankelijk van de B&B die je uitgekozen hebt. 

bottom of page