top of page
IMG_1449.HEIC

Route, Parkeren &

Overnachten

Route naar de studio 

- Met de auto kun je het beste via de Grote Kerk / Houttuinen naar de studio rijden. Via de Grote Markt kun je niet doorrijden omdat er een "poller systeem ' geïnstalleerd is. Als je doorrijdt, is het mogelijk dat je een boete ontvangt.

Op het Buddingh'plein e.o. en oude havengebied kun je op straat parkeren indien er plek is natuurlijk. Dit is sector A. Het kan druk zijn op donderdag- of weekendavonden.

De studio ligt op het Buddingh'plein in het hoekje naast het kinderdagverblijf en schuin tegenover De Stadsbrouwerij, die in het grote appartementen complex gevestigd is in het middag van het plein. 

Parkeren nabij de studio

- Kom je voor een yogales ? Dan kun je tegen een gereduceerd tarief parkeren op het plein en omstreken (oude havengebied). Vraag naar de mogelijkheden per mail. 

- Of kies voor een parkeer garage / terrein in de buurt 

P. De Visstraat - op 3 minuten lopen (ca. € 3,50 per 1,5 uur - dag kaart € 20 )

P De Spuihaven - op 10 minuten lopen (avond tarief € 2,50 m.u.v. koopavond - dag kaart € 16,-

Parkeer terrein Weeskinderendijk

op 20 minuten lopen  - Gratis, na 24 uur betaal je klein bedrag

Kijk voor mogelijkheden op :

www.indordrecht.nl

Overnachten in centrum van Dordrecht 

Kom je voor een Reiki Cursus of voor een Yoga Day Retreat van buiten Dordrecht ? Dan is het fijn om te blijven overnachten in onze mooie binnenstad. Een sfeervol oud centrum met kleine steegjes, bootjes in de haven, de Grote Kerk aan het water, leuke cafeetjes, B & B' s, stadsbios en restaurantjes. En niet te vergeten Villa Augustus aan de rand van de stad. Als je een B&B zoekt in de buurt van de studio houdt dan de postcode 3311 BV  in de gaten. Een aantal B&B's in de buurt van de studio zijn :

- TOF Slapen - Blom aan de Gracht - Nieuwehaven25 

Kijk op www.indordrecht.nl voor meer overnachtingsmogelijlkheden. 

Gratis parkeren doe je op Weeskinderendijk of op de Vlijweg afhankelijk van de B&B die je uitgekozen hebt. 

bottom of page