top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Baker ' s Hands

SHAMBALHA REIKI

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Dit kun je op jouw beurt weer doorgeven aan anderen. 

Wat is Shambalha?

"Shambalha is een geschenk van God en mezelf, Opgestegen Meester St. Germain. Shambhala betekent
onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren.

De oorsprong van Shambalha ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. Nu ben ik bezig deze verloren gewaande kennis opnieuw aan de mensheid aan te bieden zodat men deel kan uitmaken van het transformatieproces waar onze moeder Aarde nu doorheen gaat (citaat uit channeling van Opgestegen Meester St. Germain over Shambalha Reiki)

Shambalha Reiki 

Shambhala Multidimensional Healing (Shamballa MDH) is net Reiki, een healingsysteem, waarmee je onder andere helende energie naar jezelf en anderen kunt sturen. Shambalha is geëvolueerd uit Reiki, maar is vele malen sterker. Ook als je Reiki Master bent, zul je Shambalha als een ware aanvulling en verrijking ervaren van de verhoogde energie die je ontvangt door de activatie van de Shambalha energie.

Shamballa MDH staat voor Liefde en vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met de gehele schepping. Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw leven kracht, eenheid en meesterschap in te stappen. 

Je werkt met de energie van de Opgestegen Meesters ( Lord en Ladies van Shambalha), de Zilver Violette Vlam, veelvoud (352!) symbolen,  Activatie Kristallijnen Lichtlichaam, DNA Activtiatie, Mahatma Energie Activatie, werken met symbool Antakarana (Rainbow-bridge), Karmische Banden verbreken met Aarts Engel Michael, kortom een compleet Reiki Healings pakket voor jouw eigen spirituele ontwikkeling als voor je cliënten.

Het doel van Shambalha MDH

Shambalha is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei en brengt je in contact met hogere energieën. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontdekken en ontwikkelen van je eigen licht en kracht. Daarnaast kun je met Shambalha-energie jezelf en anderen healen.

Door je te verbinden met de energie van Shambalha vindt er een verruiming van je bewustzijn plaats, waardoor je meer in balans en in je eigen kracht komt te staan. Ieder bewandelt hierin zijn eigen pad en hoe meer je je eigen pad bewandelt, hoe meer je je herinnert wie je werkelijk bent. Dit is het proces van heel-wording (healing).

 

Het hoofddoel van een inwijding in Shambalha is echter je in contact te brengen met jezelf en met hogere energieën die je verrijken en je spirituele groei stimuleren. Door Shambalha te leren maak je het mogelijk dat meer helende energie op aarde komt.

Verrijking door met Shambalha Reiki te werken :

- Krachtigere toegang tot hogere Licht en Liefdes frequenties van Kosmische of Universele Energie 

- Toegang tot 352 symbolen die je of zelf kunt inzetten of je kunt je Spirit Team voor je laten kiezen

- Emotionele, mentale en fysieke blokkades oplossen en loslaten, uit dit leven maar ook van vorige levens

- Verbinding met de allerhoogste (goddeijke) energie Bron.

Voor wie

Iedereen kan worden ingewijd in Shambalha MDH, je hebt geen speciale vaardigheden of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Het is wel aan te raden om min. Reiki 1 te hebben gedaan, je hebt dan al wat ervaring met werken met energie, je hebt al healings proces ondergaan en je kunt een basis behandeling geven. Nogmaals dit is niet verplicht.

Shamballa bestaat uit 4 inwijdingen (graden)

1 ) De 1ste graad bevat dat je jezelf en anderen kunt genezen op een directe manier door je handen op te leggen. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt dat nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de juiste plek, de energie zal stromen waar ze het hardste nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en word daarmee capabel om zichzelf te genezen. Je hebt er geen speciale gaven of capaciteiten voor nodig om Shamballa MDH te praktiseren. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen voor open te staan.

2) De 2de graad Shamballa staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en laat de Shamballa energie vloeien.

3) De 3e graad omvat meer symbolen dan de tweede graad en staat je toe om de inwijding in de 1ste graad te verzorgen.

4) De 4e graad is de Mastergraad. Een Shambalha MDH master ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. Deze hoef je niet te kennen maar zullen zich in je energieveld aandienen. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shamballa MDH.

Bij elke graad zul je hogere trillingen gaan waarnemen en opgewaardeerd worden naar deze hogere trillingen toe. Hierbij kunnen lagere energieën en denkwijzen naar boven komen, die losgelaten (mogen) worden.

Wat kun je verwachten ?

  • Per les dag ontvang je 2 inwijdingen 

  • Uitgebreid werkboek

  • Meditaties

  • Een erkend certificaat

  • Een lunch, thee en snacks gedurende de Les dag.

Vooropleiding 

Geen vooropleiding vereist, omdat de energie veel sterker is dan Usui Reiki, kan ik je adviseren om eerst Reiki 1 te doen maar dit is niet verplicht. Zie opmerking bovenaan.

Shamballa Reiki MDH

Shambalha Reiki  - level 1 en 2 

Lesdag van 11- 16.30 uur 

- Leer werken met de Zilver Violette Vlam van St. Germain

- Ontvang 2 inwijdingen behorende bij level 1 en 2

- Leer werken met de Shambalha symbolen

- Mahatma Meditatie

- Leer om een (korte)  behandeling Shambalha Reiki behandeling te geven 

- Kennis maken met je MAPs (spirituele helpers) team 

Investering € 199 incl. 21%BTW

Planning : momenteel alleen als prive ( + €100) of duo training € 199 pp te reserveren.

Wil je dit ? Mail mij !

Shambalha Reiki Master - level 3 en 4 

Lesdag van 11 - 16.30 uur 

Ontvang 2 inwijdingen van level 3 en 4

- Nog meer Shambalha Reiki symbolen

- Activatie van Kristllijnen Licht Lichaam 

- Karmische Banden verbreken door AE Michael

- DNA Activatie en vernieuwing 

- Inwijdingen geven

- Erkend Shambalha level 3-4 certificaat

- Inschrijven bij CAT Collectief mogelijk 

Investering € 222 incl. 21 % BTW 

Planning : momenteel alleen als prive ( + €100) of duo training € 222 pp te reserveren

Wil je dit ? Mail mij !

Wil je meteen alle levels van Shambalha Reiki volgen?

PAKKET PRIJS

DUO : pakket prijs ( 2 lesdagen ) € 377,- inclusief 21 % btw

PRIVE : pakket prijs ( 2 dagen ) € 577 inclusief 21% btw

inclusief

 

incl. lunch, thee, vers fruit, lekkers; uitgebreid werkboek en certificaat.  Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken/slippers en een vest(je) mee.

Max aantal deelnemers : 6  ( cursus in Dordrecht  - privé sessie is 1 - op - 1 )

Reserveren : alleen voor groepscursus

Maak eerst een account aan in Momoyoga (klik hier). Ga dan naar de gewenste datum en activiteit in het rooster en klik op BOEK NU ( blauwe knop). Je ziet het ticket nu staan en klik op dit ticket. Je wordt doorgeleid naar de betalingspagina waar je kunt betalen met iDeal of Credit Card. Check of je activiteit ook daadwerkelijk geboekt staat in je account.

Prive en Duo Cursus : betaling per factuur - betaling is ontvangen 14 dagen voor aanvang cursus.

Annuleren : 

Je kunt deze cursus tot 14 dagen voor aanvang kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Daarna is 100 % van het cursus geld verschuldigd. 

Beroepsvereniging CAT - inschrijving mogelijk

Lifestyle Studio is een erkende opleider volgens GRO register. Je kunt je met dit Certificaat Reiki 2 inschrijven bij het CAT ( Collectief Alternatieve Therapeuten) . 

Meer info : www.catcollectief.nl

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach / Reiki Master

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Yoga Docente, Reiki Master en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, Usui Reiki I, II en III A & B, SoulbodyFusion etc

Ik hoop je verder op weg te kunnen helpen op jouw pad! 

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Liefs, Jolande 

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page