IMG_2827 2.JPG
Over

Door meer inzicht in jouzelf te krijgen, te leren om mee te gaan op de stroming, je te verbinden met de elementen, inzicht te krijgen in de lessen die de natuur ons biedt, vind jij meer jouw eigen balans, jouw ritme, jouw element & leer je de verbinding aan te gaan met jezelf & de kosmos als onderdeel van ons zelf. 

Door bewust-wording, rituelen, beweging, stil staan en tot inzicht komen, reflectie en ontspanning werk je op alle lagen aan verbinding, heling en balans tijdens elke Body, Mind & Soul Sessie, Individuele Coaching, Retreat of Workshop.

Visie 

Lifestyle Studio heeft de intentie om de natuur als spiegel in te zetten voor onze persoonlijke weg naar balans, ritme en verbinding.  Dit doen we door diverse bewegingsvormen w.o. oa. yoga, de elementen van de natuur, zon, maan & sterren, meditatie, energiewerk, affirmatie en de wetten van de kosmos te verweven in alle diensten die zij aanbiedt. Dit doen wij vanuit holistische perspectief waarbij lichaam, ziel en geest 1 zijn.

Missie

Onze missie is simpel : het verbinden van personen met zichzelf (true nature), met elkaar & de kosmos, coherentie creëren, veilig ruimte bieden voor bewustwording,  bezieling, en heling door middel van de natuur in al haar facetten.

Door wie 

Alle activiteiten worden gegeven door Jolande van der Wal, die vanaf haar 30e jaar op weg is gegaan via een burn-out naar meer bewust-zijn en bewust-wording om zo meer flow en bezieling te ervaren in haar leven. Na het pad van Persoonlijke Ontwikkeling met vele opleidingen, trainingen wereldwijd en werk plekken in Nederland en Europa volgde het pad van netwerken en sociale contacten met het starten van een yoga onderneming met al haar facetten. Nu is het tijd om een volgend pad in te slaan, het pad van de natuur, meer verbinding met je- zelf en hetgeen wat zij wil uitdragen vanuit haar hart. Om dit ook weer door te geven aan anderen die daarvoor open staan.

 

Jolande werkt intuïtief en vanuit het grotere bewust-zijn waarin alle antwoorden liggen. Door de energie te volgen ontstaat er heling doordat er oude vergeten of verdrongen emoties worden gevoeld en een plek krijgen. Daardoor komt er ruimte voor nieuwe inzichten en initiatieven zodat er op natuurlijke wijze beweging ontstaat naar meer verbinding, geluk en authenticiteit. Ook het fysieke gedeelte is belangrijk omdat stress en stress-gerelateerde klachten zorgen voor blokkades en on-welzijn. Jolande werkt vanuit holistische perspectief waarin lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

 

Kijk voor meer praktische info op LinkedIn