61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-42.png

Tijdens deze Cacao Ceremonie ervaar je hoe een diepe ontspanning kan zijn voor lichaam, geest en ziel.  Een combinatie van Reiki / Healing Hands, Yin Yoga, Yoga Nidra & Meditatie methoden, Klankschalen & Drum Healing  kom je los van je denken, , gevoelens, emoties, conditioneringen, verhalen en overtuigingen die je hebt over jezelf. En merk je dat je veel bent dan dat.

Rauwe Cacao - Food of the Gods

Met een smoothie van Raw Cacao starten we terwijl we ons afstemmen op de kwaliteiten en essentie van deze plant. Raw Cacao is onbewerkt en op lage temperatuur verhit zodat de voedingsstoffen en mineralen bewaard bijven. Ze is o.a.  rijk aan magnesium, ijzer, koper, fenylalaline (hulpstof bij aanmaak dopamine), serotonine, antioxidanten. Werkt bloeddruk verlagend, helpt tegen huid veroudering, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, tegen hoest, helpt bij slapeloosheid. Goed bij onrust, verdriet, depressieve gevoelens, stress en spanning, slecht slapen, te veel piekeren en denken, vol hoofd, hoofdpijn, migraine en alle overige stress gerelateerde klachten. Tevens helpt rauwe cacao om je hart chakra te activeren en te openen. Dit zorgt voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. Kortom, healing medicine !

Reiki | Healing Hands

Door een lichte aanraking van het lichaam op bepaalde plaatsen (bv rug, hoofd of voeten) kun je beter in contact maken met je lichaam en dus helemaal aanwezig zijn in het hier en nu.

Smudgen 

Door middel van Salie en Palo Santo wordt je energie veld gereinigd. Dit is een oud sjamanistisch gebruik  

bij rituelen voor het reinigen van het aura veld van negatieve energieen. De studio wordt vooraf gereinigd want het werkt ook goed voor het reinigen van  (alle) binnenruimtes.


Klank / Drum Healing en Helende Meditaties 

zijn een vast onderdeel van deze sessie. De klankschalen en de sjamanen drum brengen jou in contact met je energetisch lichaam waardoor er op dit nivo spanning en blokkades worden losgelaten. De Helende Meditaties zorgen voor een bijzondere spirituele reis  die elke keer weer op een andere manier worden ervaren maar op een diep nivo worden gevoeld en ervaren. 

Inzichtkaarten

voor inspiratie en levensles worden ingezet aan het einde van de sessie waar de betekenis ervan worden besproken en nadien nog wordt nagestuurd. Zo kan de betekenis en boodschap beter " inzinken", begrepen en verwerkt worden. 

Planning en Reserveren

vrijdag 29 april - 19.30 tot 22.00 u (boek nu)

zondag 29 mei - 19.30 - 22.00 u ( boek nu)

zondag 26 juni - 10.00 - 12.30 u (boek nu)

Prijs 

Per persoon € 35,- inclusief alle materialen, thee, rauwe cacao & vers fruit.

Max 5 deelnemers per Ceremonie. Er is ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen.

Alle (yoga) materialen zijn aanwezig in de studio, zorg zelf voor comfortabele kleding / sokken.

Zelf Cacao bestellen voor thuis?

Wil je zelf Rauwe Cacao bestellen voor thuis? Dat kan via deze link. Met jouw bestelling help je ook

de lokale bevolking van Bali, Indonesië.

 

Zelf een Cacao Ceremonie organiseren in de studio? 

Ook beschikbaar als Personal Group  Cacao Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of op lokatie elders. Prijs op aanvraag. Bij interesse mail mij!