61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-42.png
IMG_6981 4.JPG

CACAO CEREMONIES

Tijdens deze Cacao Ceremonie ervaar je hoe een diepe ontspanning kan zijn voor lichaam, geest en ziel. Een combinatie van Reiki / Healing Hands, Yin Yoga, Yoga Nidra & Meditatie methoden, Klankschalen & Drum Healing  kom je los van je denken, , gevoelens, emoties, conditioneringen, verhalen en overtuigingen die je hebt over jezelf. En merk je dat je veel bent dan dat.

Rauwe Cacao - Food of the Gods

Met een smoothie van Raw Cacao starten we terwijl we ons afstemmen op de kwaliteiten en essentie van deze plant. Raw Cacao is onbewerkt en op lage temperatuur verhit zodat de voedingsstoffen en mineralen bewaard bijven. Ze is o.a.  rijk aan magnesium, ijzer, koper, fenylalaline (hulpstof bij aanmaak dopamine), serotonine, antioxidanten. Werkt bloeddruk verlagend, helpt tegen huid veroudering, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, tegen hoest, helpt bij slapeloosheid. Goed bij onrust, verdriet, depressieve gevoelens, stress en spanning, slecht slapen, te veel piekeren en denken, vol hoofd, hoofdpijn, migraine en alle overige stress gerelateerde klachten. Tevens helpt rauwe cacao om je hart chakra te activeren en te openen. Dit zorgt voor meer liefde voor jezelf en voor anderen. Kortom, healing medicine !

Reiki | Healing Hands

Door een lichte aanraking van het lichaam op bepaalde plaatsen (bv rug, hoofd of voeten) kun je beter in contact maken met je lichaam en dus helemaal aanwezig zijn in het hier en nu.

Smudgen 

Door middel van Salie en Palo Santo wordt je energie veld gereinigd. Dit is een oud sjamanistisch gebruik  

bij rituelen voor het reinigen van het aura veld van negatieve energieen. De studio wordt vooraf gereinigd want het werkt ook goed voor het reinigen van  (alle) binnenruimtes.


Klank / Drum Healing en Helende Meditaties 

zijn een vast onderdeel van deze sessie. De klankschalen en de sjamanen drum brengen jou in contact met je energetisch lichaam waardoor er op dit nivo spanning en blokkades worden losgelaten. De Helende Meditaties zorgen voor een bijzondere spirituele reis  die elke keer weer op een andere manier worden ervaren maar op een diep nivo worden gevoeld en ervaren. 

Inzichtkaarten

voor inspiratie en levensles worden ingezet aan het einde van de sessie waar de betekenis ervan worden besproken en nadien nog wordt nagestuurd. Zo kan de betekenis en boodschap beter " inzinken", begrepen en verwerkt worden. 

PLANNING

2022 / 2023- HERFST EN WINTER

December 

zondag 4 december 19.30 - 22.00 u (boek nu)

zondag 18 december 19.30 - 22.00 u ( boek nu )

Januari 2023

Zondag 15 januari : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Zondag 29 januari : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Februari 2023

Zondag 12 februari : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Zondag 26 februari : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Maart 2023

Zondag 12 maart : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Zondag 26 maart : 19.30 - 22.00 uur (boek nu)

Ticket prijs : € 39 incl. thee, vers fruit, rauwe cacao smoothie. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5 

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze Special tot de woensdag ervoor (dus tot 5 dagen voor aanvang workshop) tot 10.00 uur verzetten of annuleren. Daarna is dit niet meer mogelijk. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

IMG_5717.JPG

 Cacao Ceremonie met eigen groep

Wil je een Cacao Ceremonie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Privé Cacao Ceremonie

 

Een privé Cacao Ritueel helemaal alleen voor jezelf. Om je hart te helen, te openen en de energie te versterken. Ons hart is een krachtig middel om datgene aan te trekken waar we gelukkig van worden. 

Soms is het nodig om ons hart eerst te bevrijden van lasten of zwaarte. Cacao helpt je hierbij. Een krachtig plant-medicine die ons helpt dit te kunnen loslaten en ons open te kunnen stellen voor alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Lokatie : In de natuur of in de studio

Duur      : 2 uur

 

Interesse ?