top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png

Tijdens de Kundalini Activatie Sessies zal jouw levensenergie zgn. Kundalini Energie door enkele van de belangrijkste energie kanalen in het ruggebied omhoog stromen. Dit is een eerste aanzet tot een Kundalini Awakening en zal door jouw toewijding en aligment met jouw ware natuur al dan niet plaats vinden. Een Kundalini Activatie Sessie is jouw weg naar heelheid, creatie kracht en verbinden met de bron van het leven.

Kundalini energie ; de opgerolde slang in je basis chakra

In het bekken van ieder mens, ter hoogte van het heiligbeen, bevindt zich een enorm groei-potentieel dat ons in staat stelt een volgende stap in de evolutie te maken. Een krachtbron van goddelijke oorsprong, waarvan de directe kennis in spirituele tradities alleen werd gedeeld met een klein groepje ingewijden. De tijd is gekomen dat Kundalini energie mag gaan stromen bij veel mensen. Ik ben geinitieerd om dit portaal naar jouw kracht te openen en doe dit met veel liefde en enthousiasme.

 

Tijdens een Kundalini Activatie zal jouw levensenergie (Prana) door enkele van de belangrijkste Kundalini kanalen omhoog stromen. Dit is een eerste aanzet tot volledig Kundalini ontwaken.

 

Wat merk ik na een Kundalini Activatie Groepssessie :

 • Je voelt je vitaler en levenslustiger 

 • Meer voelen – balans tussen Hoofd naar Hart

 • Je voelt meer sexuele en creatieve levens energie voelen stromen

 • Balans in je leven vinden ; beter aarden in het hier-en-nu

 • Je Zielsmissie pad bewandelen door aligment met je Hogere Zelf

 • Je Bewustzijn verruimen en verkrijgen van meer inzicht in jezelf 

 • Je Chakra en Energie Systeem versnelt opschonen

 • Je meer verbonden voelen met jezelf, anderen en alles om je heen

 • Meer Zelfliefde  ervaren

Een breed scala aan verschijnselen kunnen tijdens een sessie optreden:

 

 • Stil liggen maar de energie door je lichaam voelen stromen

 • Licht, kleuren of afbeeldingen zien, astrale reizen, heilige geometrie, visioenen

 • Woede, verdriet, vreugde, angst, gelach… doorvoel de emoties zonder ze te onderdrukken zodat ze kunnen worden losgelaten. Misschien wil je schreeuwen, lachen of huilen, en dat is allemaal welkom.

 • Spontane lichaamsbewegingen, strekken, yogahoudingen, schudden, mudra’s. Laat je lichaam op eigen kracht bewegen zonder dat de geest zich er mee bemoeit. Alle bewegingen zijn welkom.

 • Ervaren van ontspanning, geluk, eenheid, verbinding met de bron

 

Kundalini Activatie

De Kundalini Activatie bestaat uit een aantal fases :

1) Embodiment  - door Kundalini Yoga , Pranayama en Shaken wordt de energie in het bekken gebied geactiveerd en Kundalini door de energie kanalen

2) Kundalini Meditatie - Daarna doen we een Chakra Meditatie (zittend) om de energie door het hoofd energie kanaal te laten stromen en de chakra's te balanceren.

3 ) Kundalini Activatie | Transmissie - door een lichte aanraking van het lichaam op bepaalde plaatsen (bv rug, hoofd of voeten)  en in het energie wordt de Kundalini Energie verder geactiveerd (liggend ) door jullie facilitator. Elke deelnemer ontvangt deze Activatie persoonlijk (in de groep)


Sound Healing

Aan het einde van de sessie ontvang je een Sound healing met o.a. klankschalen die energieveld weer in balans brengt  en jij tot een diepe ontspanning kunt komen.

Sharing en Inzichtkaarten

Aan het einde van de sessie is er tijd en ruimte voor het delen van jouw ervaringen en ter inspiratie een Orakel- of Inspiratie kaart  kan worden getrokken. 

KUNDALINI ACTIVATIE SESSIES-3.png

KUNDALINI ACTIVATIE 

Groepssessies

PLANNING 

2024- Lente en Zomer 

Data volgen 

Ticket prijs :

€ 55,-  incl. 21% btw Kundalini Activatie Sessie,  thee, vers fruit, lekkers. Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

 

Lokatie : Studio aan het Buddingh'plein ( Dordt Centrum)

Max aantal deelnemers : 5 (studio Buddingh'plein) 

Duur sessie : 2 uur ( evt uitloop is mogelijk)

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze Special tot de woensdag ervoor (dus tot 5 dagen voor aanvang workshop) tot 10.00 uur verzetten. Er is geen restitutie van een reeds aangekocht ticket. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

NO QUICK FIX 

Hoewel een spiritueel ontwaken voor sommige mensen als een krachtige en transformerende ervaring wordt beschouwd, is het geen tovermiddel dat automatisch positieve veranderingen in je leven teweegbrengt. 

 

Als je onmiddellijk resultaat zoekt, kun je teleurgesteld worden. Een Kundalini ontwaken is een proces van zelf-ontdekking en groei in de loop van de tijd. Het vereist geduld, moed en de bereidheid om oude patronen en manieren van zijn die je niet langer dienen los te laten. 

Blokkades als verdriet, boosheid, teleurstelling, angst kunnen worden aangeraakt en daar moeten je mee willen en kunnen omgaan. Tijdens de sessie geef ik je een aantal tips mee om sneller door het proces te kunnen gaan. 

IMG_5717.JPG

Kundalini Activatie Sessie met eigen groep

Wil je een Kundalinin Activatie Sessie voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Max. 5 personen  in de studio of met meer personen op lokatie elders. Prijs op aanvraag.

 

Bij interesse mail mij!

Kundalini Activatie Sessie - 1 op 1 healing

 

Een privé Kundalini Activatie Sessie  helemaal alleen voor jezelf. Om je hart te helen, te openen, blokkades te doorbrekenen de energie te versterken. Ons hart is een krachtig middel om datgene aan te trekken waar we gelukkig van worden. 

Lokatie : in de studio

Duur : 75 minuten 

 

Interesse ?

 

IMG_3745.jpg

Jouw Kundalini Activatie Facilitor 

De begeleiding van deze ceremonie is in handen van Jolande van der Wal.

" In 2007 maakte ik kennis met Kundalini Energie tijdens mijn Yoga Teacher Training in India. Een intense en heftige ontmoeting. Later ( 2010) ontdekte ik het Bio Energetisch (Kundalini) Shaken  op het eiland Bali meester Ratu Bagus. Een transformerende reis die mijn leven heeft sterk heeft veranderd en verbeterd. Sinds die tijd beoefen ik deze vorm van actieve meditatie, oa. door meerweekse retreats als zelf beoefening. 

 

Werken met Kundalini Energie kan een intense reis die niet altijd makklelijk is,  maar zeker 100% de moeite waard is.

bottom of page