top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Ook leer je naast zelf-healing , ook anderen te behandelen(ook op afstand)  en in te wijden.

 

Violet Flame - Werken met kosmische Violette Vuur - Het heilige vuur van transformatie en transmutatie

De Violette Vlam is een  kosmische energie ( violette straal ) en staat in directe verbinding met de Verheven Meesters met name Saint Germain. De energie heeft een zuiverende en reinigende werking en deblokkeren je chakra’s. De energie van de Violette Vlam heeft tot doel alle blokkades in het lichaam op te heffen. Je kunt als het ware een nieuw begin maken. De Violette Vlam opent poorten naar je nieuwe leven. Negatieve invloeden worden niet gereinigd, maar zelfs volledig opgebrand – je zult er geen last meer van hebben. De Violette Vlam voorkomt tweespalt en beschermt jou, je gezin, je familie en iedereen die je lief is.

De inwijding op de Violet Flame stemt je af op  sterke, transmuterende kosmische energiestraal Violet . Het Violette Vuur zorgt voor vergeving en transmuteert karmische en emotionele trauma's. 

Versnelt je proces en versnelt ook je herstel. Ruimt spanning en stress op. Het beschermt tegen negativiteit en zet dit om naar licht en positiviteit. Het zorgt voor spirituele groei, zet karmische ballast om in mogelijkheden.

 

Deze energie kan versterkt worden met de Gouden Straal (Gold Reiki ) en met de Zilveren Straal ( Zilver Reiki ). Ook kan het makkelijk worden ingezet in combinatie met een Usui Reiki  behandeling. 

Inwijding en toepassing

Dit systeem bestaat uit 1 inwijding. Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werk van het  Violette Vuur tot je beschikking. Je kunt nu jezelf en anderen behandelen, ook op afstand. Tevens kun je ook anderen inwijden zodat zij dit ook weer kunnen inzetten voor welzijn en geluk. 

Voor wie is deze Inwijding?

* Voor jezelf (als self healing methode) als je last hebt van blokkades, negatieve ervaringen, trauma's uit het verleden, last van negatieve gedachtenpatronen, 

Voor personen die zelf (hoog) gevoelig zijn en /of kinderen hebben die hoog gevoelig zijn voor zelf-heling (ook voor partners en familie natuurlijk). Het Violette Vuur geeft een sterke energetische bescherming.

* Voor professionals die werken met mensen b.v. als coach (alternatief of regulier) , therapeut en behandelaars (reiki, adem, ontspanning, yoga, energetisch, massage, beauty, voetreflex etc ) , k etc die dit als extra ondersteuning willen inzetten tijdens hun behandeling.

* Voor iedereen dit interessant vind en aangetrokken voelt om deze methode te leren. 

Vooropleiding 

Er is geen vooropleiding of Reiki certificaat vereist of gevraagd. Eerder ervaring is wel handig maar niet noodzakelijk. Een open mind, interesse en geduld zijn mooie eigenschappen die met energie werk goed van pas komen. 

Crystal-Healing-Praktijk

VIOLET FLAME

Werken met Kosmisch Vuur van Transformatie 

Violet Flame

Werken met Kosmisch Violette Vuur

van opgestegen meester St. Germain

Overzicht mogelijkheden :

Zet negativiteit om naar positiviteit 

- Werkt transmuterend bij oude patronen
   en trauma 

- Negatieve energie of negatieve koorden
   en connecties

- Werkt transmuterend bij karmische
  relaties, banden en contracten met anderen

- Werkt transmuterend bij karmische
contracten die je met jezelf hebt afgesloten

- Helpt om spanning en stress los te laten

- Helpt om te vergeven op harts nivo

- Versnelt het fysieke en emotionele herstel 

- Werkt zuiverend op het 7e chakra

  (Kruin Chakra)

- Bescherming bij ongewenst zware

   energieen in onze omgeving

- Werkt sterk op het activeren van de vrouwelijke energie ( Yin) voor rust en herstel

Toepassingen :

* Zelf Heling methode 

* Violet Flame Behandeling in persoon / live (stoel of tafel behandeling) 

* Behandeling op afstand

* Inwijding geven in persoon

* Inwijding geven op afstand

Inhoud sessie Online of in Dordrecht 

- Korte uitleg over de Violette Vlam

Ontvangen van een inwijding

- Doornemen werkboek met diverse healings

methoden met de Violette Vlam

 - Vragen ronde

* Inclusief uitgebreid werkboek, audio bestand  "Violette Vlam   behandeling/healing", certificaat, thee

PLANNING 

Deze inwijding wordt persoonlijk (online live of live in de studio) doorgegeven aan jou. 

Prive Sessie ( 1- op 1 cursus)

- 1 inwijding Violette Vlam, uitgebreid Werkboek en Audio bestand Violette Vlam Zelf Behandeling, Certificaat

Planning 

Op afspraak ( live in Dordrecht of online live via beeldbellen ) 

Investering  : € 49,- incl. BTW 

Dit wil ik !

Klik op deze link en bestel deze inwijdingscursus Violette Vlam. Je kunt betalen met iDeal en Credit Card. Na een succesvolle betaling wordt direct het werkboek Violette Vlam  vrij gegeven als download. Sluit dus het scherm niet !

 

Ik neem contact met je op voor een afspraak. Je kunt mij ook altijd mailen met jouw opties en beschikbaarheid

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul. Ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Personal Trainer en Yoga, Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 als Leefstijl Coach in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en na Corona weer terug naar de basis ). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus op Bali, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, traditional Reiki Master Teacher, Kundalini Reiki Master, Soulbody Fusion etc

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page