top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Purple Sparkler

VIOLET FLAME

Werken met Kosmisch Vuur van Transformatie 

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Ook leer je naast zelf-healing , ook anderen te behandelen(ook op afstand)  en in te wijden.

 

Violet Flame - Werken met kosmische Violette Vuur - Het heilige vuur van transmutatie

De inwijding op de Violet Flame stemt je af op  sterke, transmuterende kosmische energiestraal Violet . Het Violette Vuur zorgt voor vergeving en transmuteert karmische en emotionele trauma's. 

Versnelt je proces en versnelt ook je herstel. Ruimt spanning en stress op. Het beschermt tegen negativiteit en zet dit om naar licht en positiviteit. Het zorgt voor spirituele groei, zet karmische ballast om in mogelijkheden.

 

Deze energie kan versterkt worden met de Gouden Straal (Gold Reiki ) en met de Zilveren Straal ( Zilver Reiki ). Ook heel geschikt voor HSP' ers en hoog sensitieve personen. 

Inwijding en toepassing

Dit systeem bestaat uit 1 inwijding. Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werk van het element Violette Vuur tot je beschikking. Je kunt nu jezelf en anderen behandelen, ook op afstand. Tevens kun je ook anderen inwijden zodat zij dit ook weer kunnen inzetten voor welzijn en geluk. 

Voor wie is deze cursus 

Voor personen die zelf (hoog) gevoelig zijn en /of kinderen hebben die hoog gevoelig zijn voor zelf-heling (ook voor partners en familie natuurlijk) 

* Voor professionals die werken met mensen b.v. als coach (alternatief of regulier) , therapeut en behandelaars (adem, ontspanning, yoga, energetisch, massage, beauty, voetreflex etc ) , k etc die dit als extra ondersteuning willen inzetten tijdens hun behandeling.

* Voor iedereen dit interessant vind en aangetrokken voelt om deze methode te leren. 

Vooropleiding 

Er is geen vooropleiding of Reiki certificaat vereist of gevraagd. Eerder ervaring is wel handig maar niet noodzakelijk. Een open mind, interesse en geduld zijn mooie eigenschappen die met energie werk goed van pas komen. 

Violet Flame

Werken met Kosmisch Violette Vuur

van opgestegen meester St. Germain

Overzicht mogelijkheden :

Zet negativiteit om naar positiviteit 

- Werkt transmuterend bij oude patronen, trauma en negatieve energie of negatieve koorden en connecties.

- Helpt om spanning en stress los te laten

- Werkt zuiverend op het 7e chakra

  (Kruin Chakra)

- Bescherming bij ongewenst zware

   energieen in onze omgeving

- Werkt sterk op het activeren van de vrouwelijke energie ( Yin) voor rust en herstel

Toepassingen :

* Zelf Heling methode 

* Violet Flame Behandeling in persoon / live (stoel of tafel behandeling) 

* Behandeling op afstand

* Inwijding geven in persoon

* Inwijding geven op afstand

Inhoud live training in Dordrecht 

- Duur : max 3 uur 

- Welkom en uitleg achtergrond ontstaan van Violet Flame

- Uitleg toepassingen 

- Hoe geef ik een behandeling

   / healing ?

- Hoe geef ik een inwijding? 

- Ontvangen van inwijding 1

- Oefenen van korte behandeling (stoel)

* Met uitbreid werkboek met beschrijvingen behandelingen en inwijdingen + certificaat van deelname 

 

PLANNING 

* Planning  2023 en Reserveren

Inschrijving is open !

* Vrijdag  ( datum ) 2023  van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur

 - boek nu

Zomer

Vrijdag (datum volgt) van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur  - boek nu 

 Herfst

Vrijdag (datum volgt) van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur  - boek nu 

 Winter

Vrijdag (datum volgt) van 19.30 tot 22.00 / 22.30 uur  - boek nu 

Investering  : € 66,50 incl. BTW (particulier) of € 66,50 excl. BTW (zakelijk + factuur = stuur even een bericht voor inschrijving dan ontvang je een betaallink en factuur ) 

 

incl. thee, vers fruit, etc., werkboek en certificaat.  Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 6

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze cursus tot 7 dagen voor aanvang verplaatsen naar een andere datum. Daarna is dit niet meer mogelijk. Geen restitutie van gekocht ticket. Verplaatsen of overdragen is wel mogelijk.

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Personal Trainer en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, traditional Reiki I en II, SoulbodyFusion etc

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page