top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Ook leer je naast zelf-healing , ook anderen te behandelen(ook op afstand)  en in te wijden.

 

Violet Flame - Werken met kosmische Violette Vuur - Het heilige vuur van transformatie en transmutatie

De Violette Vlam is een  kosmische energie ( violette straal ) en staat in directe verbinding met de Verheven Meesters met name Saint Germain. De energie heeft een zuiverende en reinigende werking en deblokkeren je chakra’s. De energie van de Violette Vlam heeft tot doel alle blokkades in het lichaam op te heffen. Je kunt als het ware een nieuw begin maken. De Violette Vlam opent poorten naar je nieuwe leven. Negatieve invloeden worden niet gereinigd, maar zelfs volledig opgebrand – je zult er geen last meer van hebben. De Violette Vlam voorkomt tweespalt en beschermt jou, je gezin, je familie en iedereen die je lief is.

De inwijding op de Violet Flame stemt je af op  sterke, transmuterende kosmische energiestraal Violet . Het Violette Vuur zorgt voor vergeving en transmuteert karmische en emotionele trauma's. 

Versnelt je proces en versnelt ook je herstel. Ruimt spanning en stress op. Het beschermt tegen negativiteit en zet dit om naar licht en positiviteit. Het zorgt voor spirituele groei, zet karmische ballast om in mogelijkheden.

 

Deze energie kan versterkt worden met de Gouden Straal (Gold Reiki ) en met de Zilveren Straal ( Zilver Reiki ). Ook kan het makkelijk worden ingezet in combinatie met een Usui Reiki  behandeling. 

Inwijding en toepassing

Dit systeem bestaat uit 1 inwijding. Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werk van het  Violette Vuur tot je beschikking. Je kunt nu jezelf en anderen behandelen, ook op afstand. Tevens kun je ook anderen inwijden zodat zij dit ook weer kunnen inzetten voor welzijn en geluk. 

Voor wie is deze cursus 

* Voor jezelf (als self healing methode) als je last hebt van blokkades, negatieve ervaringen, trauma's uit het verleden.

Voor personen die zelf (hoog) gevoelig zijn en /of kinderen hebben die hoog gevoelig zijn voor zelf-heling (ook voor partners en familie natuurlijk) 

* Voor professionals die werken met mensen b.v. als coach (alternatief of regulier) , therapeut en behandelaars (adem, ontspanning, yoga, energetisch, massage, beauty, voetreflex etc ) , k etc die dit als extra ondersteuning willen inzetten tijdens hun behandeling.

* Voor iedereen dit interessant vind en aangetrokken voelt om deze methode te leren. 

Vooropleiding 

Er is geen vooropleiding of Reiki certificaat vereist of gevraagd. Eerder ervaring is wel handig maar niet noodzakelijk. Een open mind, interesse en geduld zijn mooie eigenschappen die met energie werk goed van pas komen. 

Purple Sparkler

VIOLET FLAME

Werken met Kosmisch Vuur van Transformatie 

Violet Flame

Werken met Kosmisch Violette Vuur

van opgestegen meester St. Germain

Overzicht mogelijkheden :

Zet negativiteit om naar positiviteit 

- Werkt transmuterend bij oude patronen, trauma en negatieve energie of negatieve koorden en connecties.

- Helpt om spanning en stress los te laten

- Werkt zuiverend op het 7e chakra

  (Kruin Chakra)

- Bescherming bij ongewenst zware

   energieen in onze omgeving

- Werkt sterk op het activeren van de vrouwelijke energie ( Yin) voor rust en herstel

Toepassingen :

* Zelf Heling methode 

* Violet Flame Behandeling in persoon / live (stoel of tafel behandeling) 

* Behandeling op afstand

* Inwijding geven in persoon

* Inwijding geven op afstand

Inhoud live training in Dordrecht 

- Duur : max 3 uur 

- Welkom en uitleg achtergrond ontstaan van Violet Flame

- Uitleg toepassingen 

- Hoe geef ik een behandeling

   / healing ?

- Hoe geef ik een inwijding? 

- Ontvangen van inwijding 1

- Oefenen van korte behandeling (stoel)

* Met uitbreid werkboek met beschrijvingen behandelingen en inwijdingen + certificaat van deelname 

 

PLANNING 

GroepsPlanning  2023 

Inschrijving is open !

* Vrijdag  5 mei a.s. van 10 - 13 uur - boek nu

Zomer

Vrijdag (datum volgt) van 10 - 13 uurboek nu 

 Herfst

Vrijdag (datum volgt) van 10 -13 uur  boek nu 

 Winter

Vrijdag (datum volgt) van 10 - 13 uur -  boek nu 

Prive Sessie ( 1- op 1 cursus)

- Investering : € 116,50 ,-  ex 21 %  BTW  met factuur voor zakelijke cliënten.

Planning 

Op afspraak ( live in Dordrecht of online live via beeldbellen ) - 

Wil je dit ? Mail mij om een afspraak te maken

Investering  : € 66,50 incl. BTW 

 

incl. thee, vers fruit, etc., werkboek en certificaat.  Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een vestje mee.

Max aantal deelnemers : 5

Reserveren : koop een ticket met iDeal en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt ik Momoyoga maak er dan eerst een aan. 

Annuleren : je kunt deze cursus tot 14 dagen voor aanvang annuleren met restitutie van 100% cursusfee - € 25 administratie kosten. Daarna 100% van het cursus fee verschuldigd. Verplaatsen kan tot 2 dagen voor aanvang.

IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Personal Trainer en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 13 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness, traditional Reiki I en II, SoulbodyFusion etc

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page