top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
IMG_1262 2.jpg


CACAO & SACRED 
SOUL CEREMONIES

Jolande van der Wal en Claudia ten Klei bundelen hun spirituele krachten, kennis en wijsheid in 3 ceremoniële bijeenkomsten waarin het goddelijk licht, ziel, Spirit leidend zijn.

 

Tijdens deze verlichtende Cacao & Sacred Soul Ceremonies bekrachtigen we de verbinding met je Ziel als goddelijk Licht en Een met Spirit. Door middel van de Spirit van Cacao ontvangt je ziel een stevige gronding waarmee je in een diepe staat van verbinding komt met Moeder Aarde. Want we hebben meer lichtdragers nodig in deze huidige tijd op Aarde.  Daarom voelden wij, Jolande en Claudia, de roep om deze winter een serie van Ceremonies aan te bieden die jouw licht bekrachtigen. Als dit met jou resoneert dan ben je meer dan welkom. 

Deze 3 ceremonies hebben elk een ander, opvolgend en gerelateerd thema. 

Ceremonie 1 op zondag 14 januari 2024: Activatie van jouw Zielslicht

Deze activatie brengt je voorbij persoonlijk beperkt bewustzijn naar verruimd Zielsbewustzijn.

Ceremonie 2  op zondag 11 februari 2024 : Licht Activatie van de Baarmoeder 

Zuiveren van bindingen in de fysieke baarmoeder. Innerlijke vrouwelijke kracht mogen leven en je ruimte innemen. 

Ceremonie 3 op zondag 24 maart 2024 : Authentiek Licht - Zijn: ontbinden van de wonden van de voorouders om je unieke zielsmissie te leven.

De thematische inhoud begeleidt je naar diepere bewustzijnsniveaus en heling.

Cacao & Sacred Soul Ceremonies

Sacred Soul Ceremonie : 

Claudia is een kanaal voor Spirit,  zij brengt het licht van Spirit in jouw ervaring. Spirit is zuiver, puur licht en onvoorwaardelijke liefde voorbij ons menselijke begrip van Liefde. Claudia brengt je met een geleide meditatie en een I Am Mantra in een diepe staat van bewustzijn voorbij je persoonlijke ego/mind in de verbinding met puur en zuiver licht. Jij ontspant en bent gewoon jezelf, volg je eigen stroom gedurende de hele transmissie terwijl Claudia specifieke (voor de groep ) helende details en begeleiding channelt. 

Er ontstaat nu een diepere en zuivere zielsverbinding. Alles dat je wilt loslaten, zal vrijkomen in deze warme en liefdevolle ruimte van Pure Liefde.

Hierna nemen een korte break ( zoveel mogelijk in stilte).

Cacao Ceremonie : Jolande neemt je vervolgens mee via de Spirit of Cacao naar een diepe connectie en verbinding met jouw hart en Moeder Aarde. Door het sturen van Universele Energie (zachte aanraking op bepaalde punten op het lichaam) ontstaat een betere doorstroming van energie en een dieper gevoel van rust zodat je spanning kunt loslaten en meer in overgave komt.  Met Yoga Nidra kom je in contact met een andere energetische laag van je aura, nl jouw Bliss-body of astrale lichaam. De klankschalen, koshi's, Ocean Drum en nog andere mooie sounds zorgen er voor dat je gedachten-loos wordt en in een diepe staat van ontspanning komt. Lichaam, geest en ziel komen "in aligment " .

Rauwe Cacao - Food of the Gods

Met een mix van Rauwe Cacao en bronwater stemmen we ons af op de kwaliteiten en essentie van deze plant. Rauwe  Cacao is onbewerkt en op lage temperatuur verhit zodat de voedingsstoffen en mineralen bewaard bijven. Ze is o.a.  rijk aan magnesium, ijzer, koper, fenylalaline (hulpstof bij aanmaak dopamine), serotonine, antioxidanten. Werkt o.a. bloeddruk verlagend, ontstressend en helpt om slapeloosheid te verminderen. Tevens helpt rauwe cacao om je hart chakra te activeren en te openen. Dit zorgt voor mee zelf liefde waardoor je ook liefdevol aanwezig kunt zijn voor een ander. Kortom, healing medicine !

Sharing en Q & A

Aan het einde van de ceremonie is er tijd en ruimte voor het delen van jouw ervaringen en het stellen van vragen.

RESERVEREN

WINTER 2024

Januari 2024 - 

- Zondag 14 januari 2024 - UITVERKOCHT

Februari 2024 -

Zondag 11 februari 2024 -UITVERKOCHT

Maart 2024

- Zondag 24 maart 2024 - 14.30 - 18.00 u

Inloop van 14.15 uur (niet eerder i.v.m. voorbereidingen) - nog plek vrij**

Thema : Authentiek Licht - Zijn: 

Het ontbinden van de wonden van de voorouders om je unieke ziels missie te leven.

** er is nog 1 plekje vrijgekomen **

** kijk in Momoyoga via BOEK NU voor de actuele beschikbare plekken

Lokatie & Parkeren 

Yoga Studio Covita, Schuttevaerskade 99 te Dordrecht

Je kunt je auto op straat parkeren (betaald) of in de parkeergarage die net achter de Yoga studio ligt. Gratis parkeren kun je op ong. 10/15 minuten lopen in de Wantijbuurt ( Vlijweg)

Adres Parkeergarage :

Noorderstraat 37 - 3311 RS Dordrecht 

Ticket prijs :

Early Bird Ticket * - € 88

Regular Ticket- € 99 

3 Ceremonie Ticket : niet meer beschikbaar

* prijs geldt tot 1 maand voor aanvang ceremonie daarna geldt het reguliere tarief van € 99

 

Wat is inbegrepen ?

Cacao & Sacred Soul Ceremonie zoals boven beschreven, Rauwe Cacao drink ( puur met bronwater gemaakt), thee en lekkers . Alle materialen zijn aanwezig. Neem zelf sokken en een (dik) vest mee.

Max aantal deelnemers : 15 deelnemers

Reserveren : koop een ticket met iDeal of Credit Card en boek hem vervolgens op de gewenste datum in. Als je geen account hebt in Momoyoga, maak er dan eerst een aan. 

Annuleren of verzetten : tickets zijn non refundable ; je kunt deze Ceremonie tot 1 week voor aanvang verzetten naar een andere datum in Momoyoga . Daarna is dit niet meer mogelijk. Je kunt je ticket wel overdragen aan iemand anders.

Claudia Ten Klei

Claudia ten Klei communiceert rechtstreeks met engelen, gidsen en dierbaren in de hemel. Claudia eert het Licht en werkt met het Licht via channeling, healing en transmitting, als Priesteres van het Licht, medium en soul whisperer.

Meer over Claudia : www.soul-time.nl

IMG_3745.jpg

Jolande van der Wal

Jolande is meervoudig Reiki Master en brengt je in contact met de universele energie zodat deze sterker kan gaan stromen in jouw systeem  en leven. In combinatie met Yoga en allerlei vormen van lichaamswerk kom je beter in verbinding met Body, Mind & Soul. 

bottom of page