top of page
Natuur coaching

Natuur Coaching en Opstellingen geeft zicht en inzicht in jouw positie en patronen, oude vergeten gevoelens en emoties kunnen worden herbeleeft zodat er ruimte komt voor nieuwe en voedende posities waarbij jij op je plek staat en jouw ruimte in neemt. Het voordeel van natuur coaching is dat mentale weerstanden en blokkades weinig tot geen rol meer spelen als je eenmaal in het "werkveld" of opstelling staat.

 

Om daar te komen starten we met een korte bespreking van jouw vraag, buigen we dit om naar een positieve intentie, doe we eerst (wandelend) een aantal mindfullness oefeningen om "uit je hoofd te komen" en geaard te raken in het lichaam. Aansluitend starten we de opstelling waarbij de natuur onze hulpbron is. Doordat de natuur ongedwongen en vrij werkt, kom je snel in een ontspannen en natuurlijk staat. Op deze manier kun je snel tot de essentie komen van jouw vraag en kunnen we op spelender wijze het antwoord uitnodigen om zichtbaar en voelbaar te worden. 

Natuur Coaching werkt diepgaand en veranderingen worden voelbaar zodat je realiteit veranderd en je anders kunt gaan ervaren en beleven. Het is nodig om openstaan voor deze intuïtieve manier van werken. Ga je mee op pad? 

Tarieven
Bel mij
bottom of page