top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png

BODY, MIND & SOUL onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De cursussen van Lifestyle Studio helpen jou om jezelf te ontwikkelen, vooral op persoonlijk en spiritueel nivo. Je krijgt meer inzicht in je zelf, leert om je eigen energie te voelen, leert jezelf beter kennen en je leert ook vooral om jezelf te helen, je blokkades en je valkuilen te herkennen zodat  je beter, krachtiger en rustiger in het leven kan staan. Dit kun je op jouw beurt weer doorgeven aan anderen. 

Heb je een Reiki ( alle stromingen ) Cursus gevolgd? 

Wil je je Reiki skills weer oppakken? Wil je eens oefenen op andere personen? Heb je de behoefte om te connecten met andere Reiki Healers. Ervaringen uit te wisselen ? Je wilt ook weer eens iets nieuws leren. Jouw eigen energie updaten en upgraden. Even een rustmoment voor jezelf om te mediteren en te voelen waar het wel en  niet stroomt in jouw systeem.

Tijdens een Reiki Swap Night kun je het volgende verwachten :

- Een nieuwe inwijding vanuit een andere energie of Reiki systeem + werkboek + certificaat. De nieuwe energie kun je ook weer inzetten tijdens je (afstand) behandelingen, zelf behandelingen, zelf personen inwijden ( ook op afstand). Elke Swap avond is dit een andere inwijding / reiki of energie systeem.

- Meditatie / Visualisatie om de nieuwe energie te doorvoelen en te laten stromen 

- Reiki Swap ; uitwisselen van een Reiki behandeling met een andere Reiki healer

- Connect : ervaringen uitwisselen, vragen stellen aan mij en aan anderen

- Je ontvang een werkboek en certificaat 

- Je krijgt heerlijke Chai Tea & lekkers.

Wanneer en hoe lang:

- Een Reiki Swap Night duur t max 3 uur van 19 - 22 uur. Tafels, meditatie/yoga matten, kussens en dekens zijn allemaal aanwezig. Onbeperkt chai tea of lekkers

Voorbeeld programma :

18.50 u deur open studio

19.00 u aanvang avond met inwijding, meditatie / visualisatie en ontspanning ( op de mat)

20.00 u pauze met thee en lekkers

20.15 u Reiki Swap - uitwisselen van Reiki Healing / behandeling in 2 tallen

21.50 u Certificaat en deelronde

22.00 u Einde

Waar :

- In de Lifestyle Studio te Dordrecht Centrum, een knusse en comfortabele studio in het hart van Dordrecht. Voor alle materialen wordt gezorgd. Er is plaats voor maximaal 6 personen. 

Wat zijn de kosten ?

Je betaalt € 55 voor deze Reiki Swap Night dit is inclusief inwijdingen, (uitgebreid) werkboek, 1 inwijding en thee, lekkers.  Reserveren gaat via Momoyoga. Maak eerst een account aan. Boek jouw Swap Night en betaal online. 

 

Vooropleiding :

 Je hebt eerder een Reiki cursus gedaan bij een andere Reiki Master of opleidingsinstituut, dit geld t voor elke Reiki stroming of systeem. Je weet hoe je een Reiki behandeling geeft. Verdere ervaring is niet noodzakelijk, hier kun je ervaring opdoen. 

Vragen ? 

Stuur mij een Whatsapp bericht ( 0655-778386) of een e-mail naar jolande@lifestylestudio.info

Data en reserveren :

- Vrijdag 16 februari '24 van 19 - 22 uur :  VOL (met Soulstar Activation Attument)

- Vrijdag 3 mei van 19-22 uur : BOEK NU  **- nog 6 plek met Earth Star Activation Attunement

- Vrijdag 5 juli van 19 - 22 uur : boek nu - nog 6 plek met (volgt)

**INWIJDING : Shamballa Earthstar Activation Attunement ( 3 Mei)

De Earth Star Chakra Activation  Attunenement heeft als doel je Aardester Chakra te activeren zodat het optimaal kan functioneren. Het ruimt eventuele negatieve energieën op en herstelt je aardester chakra van structurele problemen en een optimaal functioneren van je Aardester Chakra te behouden.

 

Je kunt deze energie inzetten tijdens je Reiki behandelingen om je cliënten meer te verbinden met hun Aardester Chakra tevens is het een uitstekende methode voor meditatie en zelf-healing. 

Sacred soul-4.png

REIKI  SWAP NIGHT

Heal, Exchange & Receive

Untitled design-12.png
IMG_3745.jpg

Jouw Holistisch Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd  Yoga Docente, Reiki Master en Massage | Lichaamsgericht en Energetisch therapeute. 

 

Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen- en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht

gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met Energie. Zo beoefen ik al 15 jaar Kundalini Bio- Energetic Meditation o.l.v. Osho en Master Ratu Bagus, heb ik een 4 jarige studie gevolgd tot Aura Healer, Reader en Hara Coach. Ook heb ik diverse (veel) andere energetische methoden geleerd via Access Consciousness,  SoulbodyFusion, Aura Healing en Reading, andere Reiki en Energie systemen etc

Ps heb je behoefte aan advies ? Bel of Whatspp : 06 55 - 77 83 86

Liefs, Jolande 

Interieurdecoratie

Ook interessant

Spreekt het bovenstaande je aan ? Deze onderstaande cursussen zijn 

misschien ook interessant voor je 

bottom of page