top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
IMG_7657 2.HEIC

 YOGA STUDIO

Alle informatie

Yoga in een voormalig sponsfabriek 

De studio is gevestigd in een momumentaal pand en is een oase van rust, midden in het oude sfeervolle Dordtse centrum ; aan het Buddingh'plein. Lifestyle Studio is een kleinschalig Yoga & Coaching Studio voor verbinding, ontspanning en verdieping. Voor kleine groepen en individuele trajecten. In een huiselijke, persoonlijke sfeer kun je ontspannen en is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aandacht voor jou

In de studio zijn alle lesmaterialen (in bruikleen) zijn aanwezig; er wordt gebruikt gemaakt  van (voornamelijk) natuurlijke materialen ; de sfeer en aankleding is warm & rustig. Een plek waar er echt aandacht is voor jouw body, mind & soul.

Body, Mind & Soul

In een persoonlijke setting & sfeer kun je hier diverse Yoga sessies volgen. Er is plek voor 5 deelnemers per Yogales . Kom wekelijks tot rust, uit je hoofd en in lijf door middel van diverse body, mind & soul methodes. Na de les is er een mogelijkheid om je ervaringen te doelen, thee te drinken en een inspiratie kaartje te trekken.

Ligging studio - auto of fiets 

De Studio ligt in het oude centrum van Dordrecht. Je fiets kun je kwijt buiten het hek. Je kunt tegen een gereduceerd tarief parkeren (€1,25) nabij de studio ( vraag mij om info per mail hoe dit in zijn werk gaat ) of parkeer je auto in P-garage de Visstraat op 3 minuten lopen of in P-garage De Spuihaven ( 10 minuten lopen.) Zondagavond is het gratis parkeren. 

Lesrooster

Duur Yogales is 75 minuten m.u.v. buiten lessen

Maandag *

18.30 - 19.45 uur : ruimte voor extra sessie bij voldoende belangstelling.

20.00 - 21.15 uur : Volle Maan Meditatie | Restorative Yoga | Breath & Release  | Chakra Meditatie ( 1 x per maand)

Dinsdag 

18.30 - 19.45 uur : Yin Yoga & Soundhealing 

20.00 - 21.15 uur : Aroma Yin Yoga 

Woensdag

Vanaf 1 mei : Easy Zomer Yoga in het Wantijpark

 

Donderdag 

18.30 - 19.45 uur :  Yin Restorative Yoga *

20.00 - 21.15 uur: Yin Yoga Nidra & Soundhealing *

Zaterdag - Zondag

Specials (deelname alleen op los ticket)

zoals Cacao Ceremonie, Reiki Cursus, Yoga Day Retreat.

* In de zomer maanden kunnen deze lessen worden samen gevoegd en zal dan starten om 19.30 uur

* Gesloten voor vakantie 1,5 week in maart 2024 en 1 week in de zomer en 3 weken in december 2024. Tijdens school vakanties wordt het rooster aangepast.

Tarieven

Starten bij Lifestyle Studio is makkelijk!  Er zijn verschillende mogelijkheden om Yoga lessen te volgen.

Het reserveren van een les gaat via Momoyoga (registreer je hier). Wil je af en toe een Yogales in de studio volgen, koop dan een Losse Les a € 16,50. Een Buiten les koop je vanaf €11, meer info.

Proefles

* Kom kennismaken met een proefles ( 1 p.p.) 

* Reserveer via Momoyoga 

* Alleen voor Studio lessen 

* Kies uit alle studio lessen op het rooster

(geen specials)

* Kosten € 10,-

10 Rittenkaart

* 10 Yoga lessen XL - geldig 4 maanden na aankoop

*Reserveer via Momoyoga

* Alleen voor Studio lessen 

en buitenlessen (zomer)

* Kies uit alle studio lessen op het rooster 

(geen specials of workshops)

* Kosten € 155

Memberships

* 5 Yoga lessen XL of 9 

Yoga lessen per (kalender)

maand

*Reserveer via Momoyoga

* Lessen opsparen

* Alleen voor Studio lessen &  de buitenlessen (zomer)

* 10% korting op alle behan-

delingen

* Inclusief online Yoga les

sen, (online) bibliotheek etc 

via Online Community

* € 58,50 p.m. (5 lessen, € 11,70 per les)

* € 78,50 p.m. ( 9 lessen, € 8,75 per les)

 

* via automatische incasso en
   
1 maand opzegtermijn

Wil je liever direct een jaar lidmaatschap kopen ?

* Jaar Membership - 60 Studio lessen + onbeperkt Zomeryoga + 10% korting op alle diensten (specials / workshops / trajecten ) Online Community + kado Meditatie Oogkussen - in 1 termijn € 648,- (vergelijkbaar maandbedrag € 54 ) 

** KOOP NU 

 

 

* Jaar Membership  PLUS + - 108 Studio  lessen + onbeperkt Zomeryoga + 10% korting op alle diensten (specials / workshops / trajecten ) + Online Community + kado Meditatie Oogkussen - in 1 termijn € 864,- ( vergelijkbaar maandbedrag € 72,-  **KOOP NU 

 

 

NB : wil je geen gebruik maken van de Zomer Yoga lessen dan kun je ook een ticket voor een gratis Cacao Ceremonie (2,5 uur) ontvangen. Geef dit door bij de aanvang van het lidmaatschap.

Impressie Yoga

De Yogalessen (van 75 minuten) van Lifestyle Studio zijn gericht op ontspanning en het loslaten van stress en spanning. Ook worden stijve en vastzitten spieren weer soepel, waar door fysieke klachten verminderen. De gedachten en een "vol hoofd" verdwijnen zodat je mentaal ook tot rust komt.

Bekijk de promo- filmpjes hieronder om een idee te krijgen en boek een proefles in!

Als het bevalt kun je met een Membership (5 lessen) al voor € 11,70 per les meedoen! 

Voor uitleg van de Yogalessen klik je op de link hieronder.

IMG_7021 3.jpg

De Docente

 

In 2007 deed ik mijn Yoga Teacher Training in India, een authentieke opleiding met een Kundalini meester als docent. Het was een intense ervaring. Daar startte mijn Yoga reis, een mooie en bijzondere reis waar ik elke dag weer door kan groeien.  Na leerzame jaren in de fitness en wellness branche startte ik in 2012 Lifestyle Studio. 

Als Yoga, Ontspannings- en Adem Therapeute ligt mijn focus in de yogalessen op het ontspanning, ontstressen, loslaten op mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Ik werk vanuit holistisch perspectief waarin lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Namaste en tot op de mat ! 

Jolande

 

REVIEWS

Zeer fijne yogalessen in een zeer sfeervolle studio, echt een aanrader als je even tijd voor jezelf wilt maken.

Irma Dijkstra - member sinds 20222

Sinds enkele maanden volg ik hier op maandag/dinsdag/donderdag yoga lessen. Met name de rustige aroma Yin Yoga geeft me ontspanning en in de studio van Jolande is alles altijd keurig verzorgd. Thanks dus, ik blijf komen ;)

Loes van Geel - member sinds 2023

Al enkele jaren volg ik de fijne yogalessen bij Yolande. In de studio en in de zo er in het park. Altijd heel ontspannen in een fijne professionele setting.

Lonneke Schaap - member sinds 2021

Inmiddels ben ik 6 jaar bij Jolande!
Het is elke week even fijn, ik doe zelf de yin yoga en naast ontspanning en goed voor mezelf zorgen wordt je echt in de watten gelegd met een lekker kopje thee, hoofdmassage en een oogkus-sentje tijdens de eind ontspanning. Het is echt een verwenmomentje voor mezelf; daarnaast is Jolande professioneel, lief en warm! En voel ik me altijd op m'n gemak.

Ashley Dolk - member sinds 2017

Fijne lessen, in de studio maar ook in het park! Kom er altijd relaxed vandaan!

Ursula Andriessen - member sinds 2018

Heerlijke ontspannen yogales in een fijne kleinschalige omgeving! Cadeautje voor mijzelf iedere week.

Simone Burgers - member sinds 2023

Elke keer weer een cadeau aan jezelf! De yogalessen zijn niet zomaar een yogales met enkel yogabewe-gingen.  Het is zoveel meer dan dat…

Jolande creëert in haar ruimte een warme, sfeervolle en veilige setting. Elke les is gevarieerd, d.m.v. Yogahoudingen, Ademhalingsoefeningen, Reiki, Aroma-therapie en Soundhealing. Zodra ik op de mat zit/lig, dan ontspan ik, uit mijn hoofd en in mijn lijf. Ik ga mee in de flow van de les, geniet van de fijne aroma-therapie en tot slot een prachtige Soundhealing waarbij Jolande gebruik maakt van oa klankschalen, de koshi gong, de oceandrum en nog veel meer… Ook de cacaoceremonies zijn elke keer weer een prachtige ervaring! 

Glenda van Deutekom - member sinds 2021

Kaarsen

SPECIALS

Lifestyle Studio biedt verschillende manieren om jezelf in balans te houden.

Er zijn verschillende 'Specials' zoals Ceremonies zowel binnen in de studio als buiten in de natuur. Misschien heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding d.m.v. holistische coaching, massage of reiki / healing. Of heb je behoefte om jezelf te ontwikkelen door een Reiki Cursus ! 

Bekijk hier jouw mogelijkheden :

bottom of page