top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-12.png
_MG_4357-2.JPG

YOGA STUDIO

Yoga in een voormalig sponsfabriek 

De studio is gevestigd in een momumentaal pand en is een oase van rust, midden in het oude sfeervolle Dordtse centrum ; aan het Buddingh'plein. Lifestyle Studio is een kleinschalig Yoga & Coaching Studio voor verbinding, ontspanning en verdieping. Voor kleine groepen en individuele trajecten. In een huiselijke, persoonlijke sfeer kun je ontspannen en is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aandacht voor jou

In de studio zijn alle lesmaterialen (in bruikleen) zijn aanwezig; er wordt gebruikt gemaakt  van (voornamelijk) natuurlijke materialen ; de sfeer en aankleding is warm & rustig. Een plek waar er echt aandacht is voor jouw body, mind & soul.

Body, Mind & Soul

In een persoonlijke setting & sfeer kun je hier diverse Yoga sessies volgen. Kom wekelijks tot rust, uit je hoofd en in lijf door middel van diverse body, mind & soul methodes. Na de les is er een mogelijkheid om je ervaringen te doelen, thee te drinken en een inspiratie kaartje te trekken.

_edited.jpg

Maandag *

18.30 uur : Hatha Yin (Mindful) Yoga + Soundhealing

20.00 uur : Hatha Yoga & Meditatie

Dinsdag *

18.30 uur : Tao Yin Yoga (v.a. 02/'23)

20.00 uur : ( Aroma) Yin Yoga 

Woensdag *

19.0 uur :geen les maar je kunt  een massage behandeling boeken

Donderdag *

19.30 uur: Yin Yoga Nidra + Soundhealing

 

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Specials (deelname alleen op los ticket)

zoals Sup Adventure,  Cacao of Moon Ceremonies en Element Ceremonies.

* wekelijks m.u.v. 2 weken in zomervakantie en 2 weken kerstvakantie. Tijdens kortere vakanties kan het rooster worden aangepast.

Starten bij Lifestyle Studio is makkelijk!

Er zijn verschillende mogelijkheden om Yoga lessen te volgen. 

In het kort (klik op de link voor meer informatie)

* Proefles en Proefmaand

* Premium Membership

- Rittenkaarten

Het reserveren van Yoga lessen gaat via het reserveringssysteem Momoyoga. Maak eerst een account aan via de button. Alle lessen en specials zijn nu te reserveren door het aankopen van een product.

Titel Banners Website-46.png
Titel Banners Website-47.png
IMG_0286.JPG

De Docente

 

In 2007 deed ik mijn Yoga Teacher Training in India, een authentieke opleiding met een Kundalini meester als docent. Het was een intense ervaring. Daar startte mijn Yoga reis, een mooie en bijzondere reis waar ik elke dag weer door kan groeien.  Na leerzame jaren in de fitness en wellness branche startte ik in 2012 Lifestyle Studio. 

Als Yoga, Ontspannings- en Adem Therapeute ligt mijn focus in de yogalessen op het ontspanning, ontstressen, loslaten op mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Ik werk vanuit holistisch perspectief waarin lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Namaste en tot op de mat ! 

Jolande

 

Titel Banners Website-29.png

Tijdens de weekenden in winter en zomer zijn er verschillende speciale sessies te volgen. Deze sessies / specials hebben een eigen thema en hun eigen intentie, opzet en ritueel. Wacht niet te lang met reserveren omdat deze Specials plaats vinden in een kleine groep.

bottom of page