top of page
61EDC605-7230-4E17-B5B3-FB6AE30F7CD3.png
Titel Banners Website-12.png
_MG_4357-2.JPG

YOGA STUDIO

Yoga in een voormalig sponsfabriek 

De studio is gevestigd in een momumentaal pand en is een oase van rust, midden in het oude sfeervolle Dordtse centrum ; aan het Buddingh'plein. Lifestyle Studio is een kleinschalig Yoga & Coaching Studio voor verbinding, ontspanning en verdieping. Voor kleine groepen en individuele trajecten. In een huiselijke, persoonlijke sfeer kun je ontspannen en is er aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aandacht voor jou

In de studio zijn alle lesmaterialen (in bruikleen) zijn aanwezig; er wordt gebruikt gemaakt  van (voornamelijk) natuurlijke materialen ; de sfeer en aankleding is warm & rustig. Een plek waar er echt aandacht is voor jouw body, mind & soul.

Body, Mind & Soul

In een persoonlijke setting & sfeer kun je hier diverse Yoga sessies volgen. Kom wekelijks tot rust, uit je hoofd en in lijf door middel van diverse body, mind & soul methodes. Na de les is er een mogelijkheid om je ervaringen te doelen, thee te drinken en een inspiratie kaartje te trekken.

_edited.jpg

Maandag 

18.30 uur : Hatha Yin Yoga + Soundhealing

20.00 uur : Hatha Yoga & Soundhealing

Dinsdag 

18.30 uur : (Aroma) Yin Yoga ( tot eind mei)

20.00 uur : ( Aroma) Yin Yoga 

Woensdag *

19.30 uur Zomer Yoga in het Wantijpark

* vanaf 31 mei a.s.

Donderdag 

19.30 uur: Yin Yoga Nidra + Soundhealing

Zondag*

9.30 uur : Zomer Yoga in het Wantijpark

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

Specials (deelname alleen op los ticket)

zoals Sup Adventure,  Cacao of Moon Ceremonies en Reiki & Chakra Cursussen

* wekelijks m.u.v. 2 weken in zomervakantie en 2 weken kerstvakantie. Tijdens kortere vakanties kan het rooster worden aangepast.

Starten bij Lifestyle Studio is makkelijk!

Er zijn verschillende mogelijkheden om Yoga lessen te volgen. 

In het kort (klik op de link voor meer informatie)

* Proefles 

* Proefkaart 

* Premium Membership

- Rittenkaarten

Het reserveren van Yoga lessen gaat via het reserveringssysteem Momoyoga. Maak eerst een account aan via de button. Alle lessen en specials zijn nu te reserveren door het aankopen van een product.

Titel Banners Website-46.png
Titel Banners Website-47.png
IMG_0286.JPG

De Docente

 

In 2007 deed ik mijn Yoga Teacher Training in India, een authentieke opleiding met een Kundalini meester als docent. Het was een intense ervaring. Daar startte mijn Yoga reis, een mooie en bijzondere reis waar ik elke dag weer door kan groeien.  Na leerzame jaren in de fitness en wellness branche startte ik in 2012 Lifestyle Studio. 

Als Yoga, Ontspannings- en Adem Therapeute ligt mijn focus in de yogalessen op het ontspanning, ontstressen, loslaten op mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Ik werk vanuit holistisch perspectief waarin lichaam, ziel en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Namaste en tot op de mat ! 

Jolande

 

Lifestyle Studio biedt verschillende manieren om jezelf in balans te houden.

Er zijn verschillende 'Specials' met Ceremonies zowel binnen in de studio als buiten in de natuur. Misschien heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding d.m.v. holistische coaching, massage of reiki / healing. Of heb je behoefte om jezelf te ontwikkelen door een Reiki Cursus ! 

Bekijk hier jouw mogelijkheden :

bottom of page