top of page
IMG_4048 2.JPG

HOLISTISCH COACHEN

Kopie van Ontwerp zonder titel-38.png
Body, Mind & Soul : onlosmakelijk verbonden

Je wilt weer beweging, je krachtig en vitaal voelen, groeien, moeiteloos leven of er is een andere wens of verlangen.  In hoe je je voelt, welke richting je op wilt, in wat je doet in contact met jezelf en anderen. Het oude werkt niet meer en je voelt dat er "iets" moet veranderen. Je zit niet meer " lekker in je vel", voelt spanning en onrust. Het moet en mag anders maar hoe?

 

Sommige mensen willen tot een verandering komen, anderen weten waar ze aandacht aan willen besteden en zijn vooral op zoek naar het HOE. Je bent wellicht op zoek naar een helpende hand, iemand die jou helpt om tot het gewenste resultaat te komen, overzicht te bewaren, omdat er zoveel door elkaar loopt. Of het nu gaat om stress, herstel na een blessure of moeilijke periode, burn-out, rouw of verlies of simpel weg weer in beweging komen en aan vitaliteit te werken.

 

We werken samen aan jouw vitaliteit, kracht, zelfvertrouwen, souplesse of inzicht in een probleem of blokkade of een andere wens of verlangen. 

Herken je dit?

Niet fit, geen energie, moe, te veel gewicht naar jou zin, kleding past niet meer ; je wordt er chagerijnig van 

- (Te) afwachtend, passief of lethargisch, bevroren of voel je weerstand, trek je je terug, ben je (vaak) boos, verdrietig, teleurgesteld of depressief? 

- Voel je jezelf niet meer, voel je je geblokkeerd in emoties, weinig gevoel beleving , het gevoel dat je jezelf niet kunt zijn, een masker draagt, niet jezelf bent.

Kortom : je kunt een steuntje in de rug gebruiken !

- Last van spanningsklachten, vermoeidheid, vol hoofd, piekeren, hoge spierspanning, last van spijsvertering, slecht slapen etc?

- Heb je moeite met je grenzen aangeven, nee zeggen, te lang doorgaan/doorploeteren, geen prioriteiten stellen of duidelijke richting geven aan je leven, jezelf vergeten of anderen vaak voor laten gaan, jezelf te weinig gunnen?

- Niet goed voor jezelf zorgen ( basis behoeften), niet kiezen, angst voor de toekomst, gebrek aan vertrouwen in jezelf en anderen, uitstelgedrag

TRAJECTEN

Leefstijl &
Bewegen

Van vullen naar vervullen. Leer alles over een gezonde leefstijl, voeding en kom in beweging. Mindful of actief, buiten of binnen, 

alles in eigen tempo en op maat gemaakt. 

balancerende rotsen

Ontspanning & Adem

Kom in contact met je lichaam en leer weer voelen met Ontspan-nings- en Ademtherapie. Leer de basis technieken om tot rust te komen en zoek de ontlading op door middel van je ademhaling.

Ganesha-beeld met goudsbloemen

Yoga &
Ayurveda

Leer of verdiep jouw kennis op het gebied van lichaam en geest met Yoga & Ayurveda. Ontdek wat bij jouw past qua voeding, leefstijl en beweging. 

Bos wandelen

Persoonlijke Ontwikkeling

Doorbreek oude patronen en bewandel nieuwe paden door een traject voor Persoonlijke Ontwikkeling. Dit traject wordt op maat gemaakt i.c.m. verschillende methode. 

IMG_3745.jpg

Jouw Coach

Mijn naam is Jolande van der Wal, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar een bewuster en gezonder leven. Ik ben allround opgeleid op het gebied van Body, Mind en Soul en ik volgde vele opleidingen en trainingen wereld wijd. Ik ben o.a. gediplomeerd Fitness | Personal Trainer en Massage | Lichaamsgericht therapeut in de Wellness en Fitness Sector. Ik heb zowel met groepen gewerkt en als 1 - op - 1 coach/trainer in binnen en buitenland. Ik ben ca 10 jaar geleden Lifestyle Studio in Dordrecht gestart vanuit mijn huiskamer (en weer terug naar de basis nu). 

 

Ik werk op holistische wijze waarin lichaam en geest onlosmakelijke met elkaar verbonden zijn. Ik heb veel in huis om jou te begeleiden naar een vitaal en bewust leven. 

Mijn Curiculum Vitae vind je hier 

Interieurdecoratie

KENNISMAKEN

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je graag meer weten over een traject of andere mogelijkheden ? 

Boek een gratis informatief gesprek waarin we samen kijken welk traject het beste bij je past. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dit gesprek zal plaats vinden in de studio aan het Buddingh'plein te Dordrecht

 

Plan een 1/2 uur vrij in je agenda hiervoor. 

bottom of page