Personal Coachingstraject is perfect voor degene die extra ondersteuning nodig hebben bij een verandering van leefstijl (in de breedste zijn van het woord).  Dit kan zijn op het gebied van Vitaliteit, Stress reductie en/of  bij Persoonlijke Ontwikkeling. Je werkt 1-op1 met jouw coach aan jouw doelstellingen. Vraag een gratis informatief / intake gesprek aan waarin we kijken wat jouw behoeften en wensen zijn en ik maak een passend advies (offerte) voor jou. 

Kopie van Ontwerp zonder titel-38.png
Ontspanning

Ontspanning &  Stress Reductie

Overspanning en overprikkeling is in deze maatschappij een veel gehoorde klacht. Het kunnen terugschakelen en ontspannen is essentieel in een druk leven waarbij er we vele rollen op ons nemen.  Tijdens deze sessies leer je essentiële ontspanningstechnieken, kijken we naar oude patronen en werken we aan balans tussen gevoel en verstand, rust, zelf vertrouwen en innerlijke kracht. 

Klik hier bij interesse in Yoga & Ayurveda om je welzijn te verbeteren.

 

Maak een afspraak voor meer info

Vitaliteit

 Vitaliteit en Energie

Beweging is essentieel voor het ervaren van vitaliteit en energie. Door te werken aan de leefstijl dus  fysieke conditie, kracht, spieruithoudingsvermogen, romp-stabiliteit, gezond gewicht en een gezond voedingspatroon kom je (veel) beter in je vel te zitten.

 

Je kunt stress en druk beter managen, je verbetert jouw slaappatroon en herstel vermogen van  je lichaam (immuunsysteem, spijsvertering en hormoonstelsel). Je verbetert humeur en ben je vrolijker en meer ontspannen. 

 

Maak een afspraak voor meer info

Pers. Ontwikkeling

     Persoonlijke Ontwikkeling 

De focus in dit traject ligt op het verkrijgen van inzicht in jezelf, oude patronen, plek en ruimte innemen, voor jezelf gaan staan, voelen en denken, hervinden van kracht en passie, losmaken van ouders en kind-rollen en het creëren en kiezen van nieuwe paden, kansen en mogelijkheden.

 

Door Natuur Coaching, Mindfulness, Aura Heading / Realing, Energie en Ademhaling oefeningen werken we aan jouw wens en intenties. 

Lees meer

Neem contact op met mij

Je bericht is verzonden! Je ontvangt z.s.m. bericht terug.