top of page
Op het strand

YOGA DAY RETREATS

BEACH EDITION

Yoga Day Retreat aan het strand

Een dag aan het strand , wind door je haren, zand tussen je tenen, meeuwen in de lucht, de geur van de zee. Een dag  aan zee met (relax) yoga, cacao en vuur ceremonie op het strand en strandjutten / natuur mandala maken. 

Day Retreat in de binnenstad van Dordrecht

Tijdens dit kleinschalige Yoga Day Retreat midden in het mooie Oostvoorne maak jij tijd voor jezelf. In een kleine setting van maximaal 10 deelnemers kun jij optimaal aandacht besteden aan jezelf. Een dag om op te laden, te reflecteren, tot rust te komen, je te verbinden met jezelf, de natuur en anderen ! Life is better at the Beach.

Inhoud van het Beach Yoga Day Retreat

We starten de ochtend met een Openingscircle in het Tiny House van Jolande op een natuurcamping nabij Oostvoorne. Om elkaar beter te leren kennen en om onze intenties neer te zetten voor de dag. Dan gaan we gezamenlijk naar het strand

 

Slide Mandala

OCHTEND PROGRAMMA
LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Werken met de kracht van Moeder Natuur 

Je ontvangt een Energie Activatie van Mother Nature / Gaia om je te helpen om meer contact te maken met de natuur en de aarde. Je ontvangt persoonlijk deze activatie in de groep door middel van aanraking en intentie.

Life is better at the Beach, so is yoga ! 

We rollen onze matjes (of hammam doek) uit op het strand voor een Beach Balance les, een combinatie van rustige yoga houdingen (dus geen flow of yang), stretches, aroma touch, ademinghalings en meditatie oefeningen. Oom in je lijf te komen, spanning los te laten en ruimte te maken voor rust en ontspanning. 

Duur : ca. 1,5 uur 

Strand Fench

LUNCH & MINDFUL
BEACH WALK

Beach Lunch

Na het ochtend programma is er een beachlunch met vegan sand-wiches met salade. Heb je allergieen e.d. laat het even weten. Neem zelf je gluten vrije of andere dieet producten mee van huis, als je daar de voorkeur aan geeft. Er zijn wel genoeg gezonde alternatieven tijdens deze dag aanwezig. 

Mindful Beach Walk

Na de lunch maken we een Mindful Beach Walk met een opdracht, deze houd ik na even geheim maar het heeft alles te maken met het middag programma. 

Duur lunch sessie : 1.15 uur

MIDDAG PROGRAMMA
CACAO CEREMONIE on the BEACH

Na de wandeling is het tijd voor het middag programma. Een middag vol rust en ontspanning. We starten met een Cacao Ceremonie aan een kampvuur op het strand. Door ons te verbinden met de Cacao en Moeder Natuur kunnen we een diepe ontspanning toelaten en ons " hoofd" leeg maken. 

 

Daarna gaan we met Yoga Nidra terug naar onze kern, onze essentie door middel van een Innerjourney, door alle lagen heen ( fysieke, emotionele, mentale laag naar het zgn. " Bliss Body"). In deze diepe staat van ontspanning kun je bij tanken, opladen en wie weet welke inzichten je tegen komt.

 

We sluiten af met het maken van een natuur mandala met het thema Dankbaarheid. Door dankbaarheid kom je in een positieve flow en kun meer van het goede aantrekken. 

Duur middag sessie : ca. 2 uur 

Mediteren op het strand

Sharing Circle

Na de ochtend en middag sessie is er ruimte om je ervaringen te delen. Door het delen van je ervaringen, gedachten en gevoelens kunnen processen ook beter be- en inzinken. Je grondt als ware jouw ervaring en inzichten. Je wordt gezien en gehoord. We gebruiken een Talking Stick zodat degene die aan het woord is niet onderbroken kan worden.

 

Aan het einde van de middag is er ook gelegenheid om een inspiratiekaart trekken voor inzicht & inspiratie.

DETAILS

Data  en reserveren :

LENTE /ZOMER 2024 - PLANNING VOLGT

- .. mei - boek nu

- .. juni  boek nu

- .. juli - boek nu

- .. augustus - boek nu 

- .. september - boek n

Wat neem ik mee / doe ik aan :

Makkelijke kleding aangepast op het weer. Eventueel zwem kleding. Hamman doek en/of yoga mat. Rugzak met flesje water. Je krijgt aan het begin van de dag eigen lunch en thee mee dus zorg voor een stevige tas/rugzak. 

Kosten : € 69,- incl. alle workshops zoals boven beschreven, lunch, thee, water en lekkers. 

 

Lokatie : natuur camping nabij Oostvoorne en strand 

Tijd : 10.30 u tot 16.30 uur - ontvangst om 10.15 uur

Parkeren : bij de natuurcamping. We carpoolen naar onze strandlocatie waar het gratis parkeren is. 

Van de parkeerplaats naar het strand is het ca. 10-15 minuten lopen. 

Friends at the Beach

Yoga Day Retreat met eigen groep

Wil je met een Yoga Dag Retreat voor een zelf samengestelde groep.  Een datum stemmen we samen af. Vanaf 4 tot 15  personen per groep

 

Prijs op aanvraag.

bottom of page